temmuz ayında bi dış gebelik geçirmiştim ozaman bu aşamaları bile hiç göremedim tabiiHersey yolundaysa daha önceki öykünde problem yoksa 1 ay idealdir hiç merak etme![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
temmuz ayında bi dış gebelik geçirmiştim ozaman bu aşamaları bile hiç göremedim tabiiHersey yolundaysa daha önceki öykünde problem yoksa 1 ay idealdir hiç merak etme![]()
Vm 68 diğeri 80 bin dedi .ama yine de görüşürüm galiba .siz uygun almışsınız paketi hayırlı olsungebze 68 bin mi olmus normal medical değil ama vm medical diye sormanız lazım ben alırken de normal medicalpark 65 bindi vm olan 50 bindi. yeni açıldığı için kampanya var
Duygusalım zaten suss gözyaşım pıtBizde geçen yıl Mart ayında evimizi almıştık taşınırken içim çok buruktu herkes boş odamıza burayada bir köşe takımı koyarsın, çamaşır odası yaparsın diye akıl veriyordu. İçimden geçse de dilime gelemedi çocuk odası yaparım diyemedim. Bizim tüp bebek embriyolarımızın hiç biri 5.güne yaşamamıştı o yüzden hiç çocuğumuz olmayabilir düşüneceleri vardı. Bu Martta olanlara bak anlatsalar inanmazdım gerçekten.![]()
Doktorum bendeki anksiyete durumunu çok iyi anladığı için ses etmiyor gel başımın etini yeme diyortemmuz ayında bi dış gebelik geçirmiştim ozaman bu aşamaları bile hiç göremedim tabii
Ürtiker miş gittim serum taktılar şuan durdu kaşınma inşallah olmaz birdahaCanım kızamık olmasın hafif ateş grip belirtileri v.s var mi ? Salgın varmış da geçmis olsun![]()
Gittim baktılar ürtiker dediler serum taktılar şuan iyiyim inşallah oluşmaz dahaAcil bakar bence,biraz abartin durumu cok cogaldi bir anda oldu filan diye bakmalari icin. Hele bebek deyince bakmalari lazim hassas bir konu yani
6+1Kaç haftaliksin ?
6+1 benimNe kadarlik gebeydiniz, ben hic oyle olcu sormamistim acikcasi o yuzden onu bilemem ama tam 6+0 da gordum ben kese bebek kalp atisi uclusunu
Olabilir bilemiyorum hiç , oluşmaya başlamış bebek dedi , birde küçük bir kanama alanı var dedi progesterone verdi ama ben kullanmak istemiyorum , olacağı varsa olsun kafasındayım biraz . İlişki yasak dedi çok yorma kendini dedi . Ayakta çok kalıp egilip kalkınca rahmimde bir sızı hissediyorum zaten oturunca dinlenince geçiyor .Canım benim de pazartesi öyleydi yuvarlak çember dediğin yolk kesesi olabilir mi
Fiyat çok iyiymiş gerçekten 90 bin 100 bin civarı Ankara’da benim sorduğum iki hastanevm medical park gebze'den şubatta doğum paketi aldım 50 bin tüm muayeneler doğum dahil babaya checkup bile veriyorlar diyetistyen psikolog 1 görüşme de var doğum odasını da süslüyorlar öyle tek seferde halletmek istedim üstüne sadece fetal dna parası vereceğim 12.500 tl o şekilde hallettim
İnşallah hepsi anı olarak kalırDuygusalım zaten suss gözyaşım pıt
Benim de oturma odasıyla alakalı konusulduğunda hep boğazım düğümlenirdi keşke bebeğim olsa da onun odası olsa diye![]()
Şimdi internetten baktım yolk evet ,Canım benim de pazartesi öyleydi yuvarlak çember dediğin yolk kesesi olabilir mi
Canım benim de pazartesi öyleydi yuvarlak çember dediğin yolk kesesi olabilir mi
benimde kilom 4 kq dustu ya 53 oldum dahada veririm bu gidisle. nasil toparlarim hic fikrim yok1 aylık kontrol boyunca 4 kilo vermişim her geldiğinde eksiliyor artık eksilmesin dedi. 55kiloydum bugün 51 cıktım. İki hafta sonra geldiğinde kilo vermiş görürsem kızarım bunu koru bari dedi ne bileyim. Zaten zayıf olduğum için heralde 50nin altına düşmemi istemiyor
Gebelikte yağ dokusu da önemliymiş sanırım. Bu kiloları korusak yeter ya önemli olan 50 kilonun altına düşmemek. Az az herseyden yemeye calısbenimde kilom 4 kq dustu ya 53 oldum dahada veririm bu gidisle. nasil toparlarim hic fikrim yok
bisey olmaz canim icinden geliyorsa al. ben oglumda testde gebelik cikinca esime supriz yapmak icin 2 3 bebek esyasi almistim arada da cinsiyyeti hic bilmeden de giysi oyuncak almistik kalan esyalarida 5 aydan 9 aya kadar alip tamamladik sagliklida cocuk doguldu sukur. amma ondan sonra 2 dusuk yasadim onlarda hic birsey almamistim yani canin istiyorsa al hic kotu dusunme insallah ki sagliklada kullanir bebis. simdiki gebelikte daha bisey almadim ama cinsiyyet belli olmadan bir zibin bodi gibi kucuk seyler almayi istiyorum halsizlikten disari pek cikamiyorumYa evet zaten 5. Aydan önce alısveriş yapmayın diyorlar da uğur getirsin diye küçük parça bisey alınabilir. Bilemedim gerçi bende. Ama çekim yasasına da inanıyorum yani inanarak bebeğinin kullanacağı bi malzeme alıp hergün ona bakarsan kullanmak mutlaka nasip olur diye düşünüyorum
Maşallah tatlı bıdışınaaaÇıktım doktordan çok şükür herşey yolunda haftası ile uyumlu 3cm olmuş bebeğimsesini duyduk rahatladık
![]()
Bu da sağlıkla gelecek annesi hiç merak etmebisey olmaz canim icinden geliyorsa al. ben oglumda testde gebelik cikinca esime supriz yapmak icin 2 3 bebek esyasi almistim arada da cinsiyyeti hic bilmeden de giysi oyuncak almistik kalan esyalarida 5 aydan 9 aya kadar alip tamamladik sagliklida cocuk doguldu sukur. amma ondan sonra 2 dusuk yasadim onlarda hic birsey almamistim yani canin istiyorsa al hic kotu dusunme insallah ki sagliklada kullanir bebis. simdiki gebelikte daha bisey almadim ama cinsiyyet belli olmadan bir zibin bodi gibi kucuk seyler almayi istiyorum halsizlikten disari pek cikamiyorum
8+2 canımMaşallah tatlı bıdışınaaakaçıncı haftasıydı bugün