- 23 Mart 2010
- 528
- 670
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #53.221
Canım benim kızda emerken ıkınıp tıkınıyodu telefonuma beyaz ses dedikleri süpürge sesi falan onu indirdim.emzirirken açıyorum kulağına yakın çok işe yarıyor.sesi açar açmaz hemen susuyor normal emmiyor hatta uyuyor.sende dene istersen bi.Kızlar oglum 2 3 günde bi kakasını yapıyo ıkınmakran ememiyo uyuyamıyor kıpkırmızi oluyo gazdan mı kakasını yapamamasından oluyo anlamdım bi çözümü yok mu ya bide yaptıgında 3 4 bez kirletiyo bi anda yapıyo sulu kıvamda bu isin bi çözümü yok mu onu öyle görünce icin parcalanıyo
Canim gecmis olsun gecerde merak etme benim tavsiyem acisada mutlaka bosalt elektrikli pompayla manuelle cok basarili olmuyoKadin dogum uzmanma gittim bugun goguste sut birikmis dedi antibiyotik tedavisi verdi 10 gun. Bahar na bole bisey gelen var mi kizlar cok mutsuzum cok agri ve ates yapiyoryapiyor. Bir de ilaclarla gecmezse cerrahi mudahale falan yaziyo internette korkuyorum ins. Gecer
Sanada merhaba arkadasim amin allah hepimizin evlatlarina saglik sihhat versin kafanda bu kadar stres yapmak yerine bir doktora gotur canim hem icin rahatlar sen etrafta soylenenleride cok kafana takmaSelam arkadaslar Allah hepimizin evladina saglik sihhat versin bi sorum olacak bebegim 47 gunluk kucagima alinca cok gevsek duruyo başı bir yana düşüyor kollari titriyor ayaklarini saglam basamiyor normalmi sizce annem ve gelinimiz cok hınbıl diyor moralim bozuluyor daha sıkı olmasi gerekiyormus bide sürekli yüzü koyun yatiyor ve bas sekli uzunlamasina sekilleniyor ne yaptiysam sirtustu uzanmiyor kiyameti kopariyor
bana hap verdi ve bebegi emzirebilirsin dedi. Katdesinde iyilesme var mi biraz. Nenim bebegim emmiyo bi de surekli pompayla sagyrum ve o gogsumde sut azaldi iyiceCanım aynısı bu hafta kardeşimde oldu onunda goğsu mastit oldu ateşlendi doktor antibiyıtik iğne vermiş 6 tane günde iki defa vurulacak 3 gün bebeğini emziremiycek bebek etkilenirmiş verdiği iğneden doktoruna bir sor bebeğini emzirebilecekmisin goğsunden yeşil sut gelmeye başlamıştı irin gibi dikkat et geçmiş olsun şimdiden
Sagiyorum surekli ama cok az sut geliyoCa
Canim gecmis olsun gecerde merak etme benim tavsiyem acisada mutlaka bosalt elektrikli pompayla manuelle cok basarili olmuyo
Canim tikali oldugu icin az geliyo sagdikca aciliyo pes etme sagmaya devam et dusta dayanabildigin sicaklikta suya tut birdeSagiyorum surekli ama cok az sut geliyo
sap simplex. dr normalden fazla damla demişti bize. eczacı kg başına 1 damla derler dedi. biz 4 kg idik 8 damla demişti günde 3 kere. çok gazlı diyor her gören dr. şimid 6 lg oldu gene iki katı damla veriyorum 12 damla. kaşıkta fln da kalıyor ztn.Nurse harveys verdi doktorumuz sanki bi ise yaramıyo yaa sen ne kullanıyosun
Selam arkadaslar Allah hepimizin evladina saglik sihhat versin bi sorum olacak bebegim 47 gunluk kucagima alinca cok gevsek duruyo başı bir yana düşüyor kollari titriyor ayaklarini saglam basamiyor normalmi sizce annem ve gelinimiz cok hınbıl diyor moralim bozuluyor daha sıkı olmasi gerekiyormus bide sürekli yüzü koyun yatiyor ve bas sekli uzunlamasina sekilleniyor ne yaptiysam sirtustu uzanmiyor kiyameti kopariyor
Evet aynen öyle canım boşa gidiyor sütler benimde gazlı bebeğim kilo almaması çok uzuyor beni ...senin bebeğin kilosu nasıl peki ..?dediklerinin aynisini bende yasadim canim mamayi kabul etmedi bir turlu memeyi de emmiyo sutum var ama memeye dayayinca basiyi cigligi anlamiyorum neden dra goturdum bagirsaak problemi kolik bebek dedi surekli aaglamakli ac yasiyo sanki ya rum benim sutler de gogus pedine akip akip gidiyk
2 aydir kolikiz bizde
Bn ucretsz izine ayrliyorum kaynvalidemin bakmasni istemiyorum sahsen annem baksa gozum arkada kalmaz ama o da calisiyoCalisan anneler bebeginize kim bakacak anne ya da kv baktirma isine ne diyorsunuz?
Calisan anneler bebeginize kim bakacak anne ya da kv baktirma isine ne diyorsunuz?
Bu sene ücretsiz izne ayriliyorum cnm. Sonra bir bucuk yil falan annem.bakacak. sonrada 3yasindan sonra krese verecegim inşallahCalisan anneler bebeginize kim bakacak anne ya da kv baktirma isine ne diyorsunuz?
Ya şunu öğrenmek istiyorum hakikaten bu kadar şiddetli mi ağlıyor kolik li bebekler.. bir insana işkence yapılsa bu kadar bağırmaz, demin yattı bizimki ve öncesinde binayı başımıza topladıbir zarar gelecek bebeğime diye çok korkuyorum..
bir ilaç kullanıyor musunuz?
Ya şunu öğrenmek istiyorum hakikaten bu kadar şiddetli mi ağlıyor kolik li bebekler.. bir insana işkence yapılsa bu kadar bağırmaz, demin yattı bizimki ve öncesinde binayı başımıza topladıbir zarar gelecek bebeğime diye çok korkuyorum..
bir ilaç kullanıyor musunuz?
3400 dogdu su an 5000 civari 29 haziranda dogduk seninki nasil canim ama gorunurde dort kilo gibi duruyoEvet aynen öyle canım boşa gidiyor sütler benimde gazlı bebeğim kilo almaması çok uzuyor beni ...senin bebeğin kilosu nasıl peki ..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?