2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlaaaar doktordan geldim.
Karindan bisey gorunmedi.
Vajinal ultrasonla bakti.
Veeee ufak bir kesemiz var.... ama bebegi goremedik:(
2 hafta sonra gel bebegi gorelim dedi.
Ben hala kimseye soylemicem.
Ne bulanti ne bisi hafif adet agrisi da olmasa hic bisey hissetmicem.

Ve bu arada simdilik iliski yasak dedi.

Veeee ufak bir kesemiz var.... ama bebegi goremedik:KK43:

Doğum tarihleri aynı gözüküyor tatlım:)
Sen biraz acele etmişsin, bana doktor bu pazartesi aradığımda bayramdan sonraki hafta gel dedi, o yüzden bekliyorum.
Şuan hamileliğin başı olduğu için belirtilerin olmaması çok normal, kanama gibi durumlar yoksa yolunda gidiyordur sanırım.
Buarada benimde ilk gebeliğim pratikte bildiğim şeyler değil, tamamen teorik bilgilerim biyolog olduğum için...

Veeee ufak bir kesemiz var.... ama bebegi goremedik:KK43:

gözün aydın cnm inşallah bızlerde keseyı görürüz..gerçekten erken gitmişsin benıde bayram sonrası cagırdı doktor..bence hersey yolunda hiç stres yapma

benımkıde görünmedi
Allah korusun kötü bişey olsa vücut buna eninde sonunda tepki verir...
Lütfen 1 2 hafta daha sabredelim içimiz rahatlıcak, burdan beraber yürütücez tüm aşamaları...
En geç iki üç haftaya kadar doktora tez savunmasına gireceğim hayatımın en zor sınavı olacak ama bebeğim için gerilmemeye çalışıyorum, hep iyi şeyler düşünelim, iyi olsun;)
Buarada teorik olarak sorularınızı cevaplayabilirim.
Bayramda da tatlıyı şekeri abartmayalım:)

Allah sagsalim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin arkadaslar.bayramdan sonra tekrar gitcem insallah.acayip tedirgnlk var bende.sancim olmayincada neden olmuyr diyrm .oluncada korkuyrm.kasik bel agrim,akintm var normaldr umarim.

Allah sagsalim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin arkadaslar.bayramdan sonra tekrar gitcem insallah.acayip tedirgnlk var bende.sancim olmayincada neden olmuyr diyrm .oluncada korkuyrm.kasik bel agrim,akintm var normaldr umarim.
Lütfen bebeklerimiz için rahat olalım gerçekten zor ama yapmamız lazım...
Eminim ki normal yaşadıklarımız;)

Günaydın kızlar iyi bayramlar.. Cuma günü belli olur dediğim reglim gecikti dün ve bugun test yaptım ama tek çizgi... hala tık yok meraktan çatlıcam, dünden beri seffaf akıntım var her gelmesinde oldum diyorum ama yok akıntıymış. 19-20 güne bir adet olan biriyim dün 19.gündü... bundan 2 ay evvel düzenli 19 güne bir oluyordum bu ayda oyle olur eğer gebe değilsem dedim ama yok , genelde sabahları kalktığımda regl olurum (sanki geceden birikir gibi) kalktım yok test yaptım yok bu nedir ya :KK64:

Günaydın kızlar iyi bayramlar.. Cuma günü belli olur dediğim reglim gecikti dün ve bugun test yaptım ama tek çizgi... hala tık yok meraktan çatlıcam, dünden beri seffaf akıntım var her gelmesinde oldum diyorum ama yok akıntıymış. 19-20 güne bir adet olan biriyim dün 19.gündü... bundan 2 ay evvel düzenli 19 güne bir oluyordum bu ayda oyle olur eğer gebe değilsem dedim ama yok , genelde sabahları kalktığımda regl olurum (sanki geceden birikir gibi) kalktım yok test yaptım yok bu nedir ya :KK64:
Bende gectigimiz ay 2-3gun gecikmisti normalde gunu gunune olurdum test yapiyordum negatif cikiyordu senin gibi nie bole derken sonunda kirmizilar geldi, dedim demekki arada bir bole oluyormus :)

Slm kızlar aranıza yeni katıldım öncelikle hepinizin Bayramı'nı kutlarım daha o kadar yeni ki korkuyorum kimseye söylemek istemiyorum ilk hamileliğimde söylendi ve ben haftasına kanama oldum hastanede yattım çok şükür kızımı sağlıklı bi şekilde kucağıma aldım ama yine de nazardan korkuyorum çok uzattım sanırım kısaca sizden laf çıkmaz bildiğim için 9 ay başkalarıyla paylaşamadıklarımızı paylaşmak için aranızdayım

Arkadaşlar ben 4 tüp bebek denemesinden sonra oğluma hamile kaldım ve çok şükür onu kucağıma aldım.Geçen sene mart ayındaŞimdi doğal yoldan mucize bir şekilde hamileyimİnşallah bu mucizeyi de sağ salim kucağıma almak nasip olurHanımlar kasık agrılarından karın agrılarından tedirgin olmayın ilk hamileliğimde de aynılarını yaşadım

Arkadaşlar ben 4 tüp bebek denemesinden sonra oğluma hamile kaldım ve çok şükür onu kucağıma aldım.Geçen sene mart ayındaŞimdi doğal yoldan mucize bir şekilde hamileyimİnşallah bu mucizeyi de sağ salim kucağıma almak nasip olurHanımlar kasık agrılarından karın agrılarından tedirgin olmayın ilk hamileliğimde de aynılarını yaşadım

Iyi bayramlar ;)
Gittikce kalabaliklasiyoruz :) oh ne güzel.
Bulantisi olan yok suan icin hepimizde kasik ve bel agrisi var. Buda gayet normal doktorum da oyle dedi kan gelmedigi sürece dert etme dedi.

Bende hala kmseye demiyorum nasl denilceginide bilmiorm daha 1 hafta oncesine kadar herkeze daha erken diyordum ;)

2 hafta snra iyi haber aldiktan sonra söylerm bende artik :)

Back
X