2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ne guzel sizin degerler yazıyor bnde yazmıyordu...
ondan sonra 10 tane gebelik testi yptım hpsi pozitif cıktı coook sükür ...
doktora kan tahlili gstrdm onlarda bu normal sanırım ...
ıyı dedi pazartesi kese icin cagırdı cok korkuyorum...

kızlarrr sizce değerlerim normal mi. adetten 1. gün önce 282 çıkmıştı bugün adet 1 günm geçti 783. bayramdan sonra çarşamba günü ultrasonda bakalım görünür dedi doktor

kızlar geçende yazmıştım dün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik biraz ama net gözüküyo..ağustosta 9 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum..1 eylül kürtaj sonrası ilk adetimi oldum dün test yaptım idrarda gebeyim..kanı pazartesi merkezde baktırırcam acilde burda kadın doğum yok..umarım bu sefer herşey yolunda gider..bu benim 5. gebeliğim...

inşallah cnm benımde korkularım var dış yada kımyasal olmasından korkuyorum
korma canım neden korkuyorsun şimdi içimizde minicik bedenleri büyümeye çalışıyor onu sev konuş aklına kötüyü getirme. ben öyle yapıyorum kucağıma alacağım anı bile hayal ediyorum onun için günlük tutmaya başladım

korma canım neden korkuyorsun şimdi içimizde minicik bedenleri büyümeye çalışıyor onu sev konuş aklına kötüyü getirme. ben öyle yapıyorum kucağıma alacağım anı bile hayal ediyorum onun için günlük tutmaya başladım

bilmiorum tatlım yaa çarşamba aksam 9 da 44 du kan degerım cuma sabah 59 ptesı sabahta 117.9 olmuş sankı yavas artıor degerlerım..doktor bı sorun olmadıgını soyledı ama ben evham yaptım

bilmiorum tatlım yaa çarşamba aksam 9 da 44 du kan degerım cuma sabah 59 ptesı sabahta 117.9 olmuş sankı yavas artıor degerlerım..doktor bı sorun olmadıgını soyledı ama ben evham yaptım
bak doktorunda bişey yok demiş normal bazen başlarda hızlı hızlı artmayabiliyor çok yükselmesi değil giderek artması önemli olan.. adetin kaç gün geçti bu arada

bak doktorunda bişey yok demiş normal bazen başlarda hızlı hızlı artmayabiliyor çok yükselmesi değil giderek artması önemli olan.. adetin kaç gün geçti bu arada

7 gün geçti cnm .. çarşamba tekrarlıycam testı ınsallah yukselmıstır

kızlar peçeteye silince akıntınız ne renk şeffaf mı yoksa böyle ten rengi gibi mi..hani adet öncesi gelen akıntı gibi benimki..galiba ben adet mi olcam ne..

inşallah canım çarşamba keseyide görürsün hadi hayırlısı rabbim sevincimizi artırsın bende çarşamba keseyi görmeye gideceğim

inşallah cnm benım..

kızlar peçeteye silince akıntınız ne renk şeffaf mı yoksa böyle ten rengi gibi mi..hani adet öncesi gelen akıntı gibi benimki..galiba ben adet mi olcam ne..

cnm sen test yapmışmıydın..benım 2 gündür şeffaf akıntım var

inşallah cnm benım..

dün yaptım ikinci çizgi var birz silikti ama var yani..akıntı adet öncesi gibi sanki ne biliyim krem rengi ten rengi gibi değil sanki...

inşallah cnm benım..

beni hatırladın mı mayıs haziran 2013 aşılama yaptıracaklar topiğindendim...sen aşılamayla mı hamile kaldın...

kızlarrr sizce değerlerim normal mi. adetten 1. gün önce 282 çıkmıştı bugün adet 1 günm geçti 783. bayramdan sonra çarşamba günü ultrasonda bakalım görünür dedi doktor

degerlerden pek anlamam vunku yasadigim ulkede pek kullanilmio bildigim kadariyla artmasi onemli.olan seninkide artmis güzel rabbim sag sagkim.kucagina almayi nasip etsin inşallah

kızlar geçende yazmıştım dün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik biraz ama net gözüküyo..ağustosta 9 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum..1 eylül kürtaj sonrası ilk adetimi oldum dün test yaptım idrarda gebeyim..kanı pazartesi merkezde baktırırcam acilde burda kadın doğum yok..umarım bu sefer herşey yolunda gider..bu benim 5. gebeliğim...

Moralini bozma canim benimde bu 4. Tabi eger dusnezse bende tabi rabbim InsaAllah bu seferki bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eylesin

Allahim hergun ha oldum nha olacam die regli ödüm patlaio su riskli haftalari bir atlatsaydik ya allahim InsaAllah kucagimiza aldigimiz gunleride gosterttir

Screenshot_2014-10-02-20-09-10.webp
Screenshot_2014-10-02-20-08-39.webp

Valla kizlar ben kendimi o kadar cok kaprirdimki bebek arabasini bile sectim nasip ourmu olmazmi bikinmez ama ne bikim gidip magzalara bakiorum cocuk esyalri felan allahim InsaAllah bu hayallerimide gerceklestirmeyi naaip eder

Back
X