2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Iyi bayramlar :KK66:
Gittikce kalabaliklasiyoruz :) oh ne güzel.
Bulantisi olan yok suan icin hepimizde kasik ve bel agrisi var. Buda gayet normal doktorum da oyle dedi kan gelmedigi sürece dert etme dedi.

Bende hala kmseye demiyorum nasl denilceginide bilmiorm daha 1 hafta oncesine kadar herkeze daha erken diyordum :KK66:

2 hafta snra iyi haber aldiktan sonra söylerm bende artik :)
Benim bu sabah biraz baş dönmem var ara ara heryer dönüyor...
Buarada ben çok yakınlarıma söyledim, hepsinden dua istedim... Saklasakta söylesekte kaderde birşey varsa olur zaten diye düşünüyorum...
Mrhb arkadaşlar pzts test yaptırdım bende 1574 çıktı ama keseyi goremedk bayram sonuna kaldı acaba ikiz gebelik olabilirmiş dersiniz
Değer 1500 ün üstündeyse alttan muayene ile 6000in üstündeyse üstten muayene ilede görülebilir. Doktor üstten muayene ettiyse görmemiş olabilir sıkıntı yapmayın. İkiz olup olmaması bu değerlerden anlaşılmıyor diye biliyrum buarada.
Kızlar son 2 gun doktor rendevum inşallH keseyi görürüm ...
Keşke acele etmeseydiniz bayramdan sonraki hafta gel dedi bana doktor ama siz bilirsiniz, yinede b hcg değeri yükselmişse görülme olasılığı çok yüksek;)

Kizlar merhaba oncelikle ins hepiniz saglikli sihhatli bir hamilelik gecirip bebislerinizi de saglikla sihhatle kucaginiza alirsnz , 2014 haziran annesiyim gecen sene kurban bayraminin 2. Gunu ogrenmstm hamile oldugumu ilk 4 ayim nerdeyse hep yatarak korkarak gecti nerdeyse 4 ay boyunca hep adet sancisi gibi sancm oldu herdk tuvalete gidip bakiodum kanmi gelmis diye yani kasik agrilari normal endise etmeyin ama kanama gorursenz dr a gidin, benim once ikiz gorduler keseyi snra bi kese gelismemis dediler ole kaldi .. Hamileligimin 5. Ayindan snrasini cok rahat gecrdm ama ins hepinizinkI basidan beri ole rahat gecer smdi buraya yaziyor olmak okdr guzelki seneye sizde ayni duygulari yasiyor olcaksiniz

Buarada burasi insani ole rahatlatiyoki ayni anda bi cok insanla ayni seyi yasiyosunuz hamilelik zamaninda hamilelik skntilarini smdi ise bebeklerimizi kimseyle konusamayacagnz icinzde tuttgunuz cok seyi burda dokup rahatliyo insan ..hepiniziee hayiirli bayramlar diliyorum ve mutlu saglikli huzuu hamilelikler..

Selam kızlar hepimizin bayramı mübarek olsun .. çok şükür rabbim bize bu bayram çifte bayram yaşamayı nasip etti. . Inşallah sikintisiz bi hamilelik geciririz ve kucaklariz minik mucizelerimizi. .

Bu arada bende çok yakinlarima söyledim malum 3 senedir bu haberi bekledikleri için çok sevindiler. .
Benimde kasik ve bel agrimdan başka sıkıntı yok.. He bide et kokusu alamadım hiç bütün etleri eşim ayarladi :-):-):-)

Mrhb arkadaşlar pzts test yaptırdım bende 1574 çıktı ama keseyi goremedk bayram sonuna kaldı acaba ikiz gebelik olabilirmiş dersiniz

Çok sayıda tüp bebek denemiş ve bhcg değerleri hakkında neredeyse kitap yazacak kadar bilgim olduğunu düşünerek zannediyorum tekil gebelik.Ama tabi ki Allah ın takdiridir son noktada yanıladabilirim[/QUOTE]

Selam kizlar!

Bayraminiz mübarek olsun, dualarimiz kabul olsun inşAllah. Ve Rabbim daha nice bayramlar nasip etsin sağlıkla ve evlatlarimizla :)

Biz yarin kalp atışı için doktora gideceğiz aranızda kalp atışını duyan var mı?

Kızlar merhabalar... Biz daha çok minikiz...Bugün yarın beklenen adetimdi... 5 gün önce evde yaptığım idrarla öğrendim... Bugün Degerim 216,4 tu çok şükür... Rabbim bebislerimizi sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin...

Benim sorum doktora kese için ne zaman gitmem en uygun olur ? :KK19:

Bu arada adet olacakmis gibi kasık agrim var, belim ağrıyor...kasık batmam da var... Birde acayip uyku hali, hiç dinlenemiyorum... Et kokusunu hiç sormayın... Çok fena geliyor :)

Kızlar merhabalar... Biz daha çok minikiz...Bugün yarın beklenen adetimdi... 5 gün önce evde yaptığım idrarla öğrendim... Bugün Degerim 216,4 tu çok şükür... Rabbim bebislerimizi sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin...

Canım sürekli burayı da takip ediyorum.bende 2014 haziran annesiyim.benim oğlumda 15 haziran doğumlu.geçen sene çok heyecanlıydım sizler gibi.6.hafta uygun bence kese için.bende öyle gitmiştim.8. Haftada kalp atışına gitmiştim daha garantili.

merhaba kızlar... bende inşallah haziran annesi olacağım. cuma günü öğrendim hamileliğimi. beta hcg 96,4 çıktı. benzer belirtileri bende yaşıyorum :) yalnız her ay göğüslerim 1 hafta öncesinden sızlamaya, dolgunlaşmaya başlardı. adet günüm olmasına rağmen hala göğüslerimde hassasiyet yok. normal midir acaba? çok korkuyorum bir sıkıntı olacak diye :KK17:

Merhabalar,hepinize hayırlı uğurlu olsun,ben 2010 aralık annesiyim bir kızım var ve kızımın yoğun ısrarlarıyla kardeş olayına başladık buay ve muhtemel günlerde boş geçmedik :KK15: Şimdi adetime 5 gün var ve yaklaşık 4-5 gündür sol kasığımda dur durak bilmeyen batma var kızımda da çok oluyordu ve bugün göğüslerim dolgunlaşmış ve hassasiyet başlamış,tahminen ben de 2015 haziran annesi olabilirim,yakında doğru ve net bilgiyle aranıza dönerim umarım,görüşmek üzere :cry:

H
Selam kizlar!

Bayraminiz mübarek olsun, dualarimiz kabul olsun inşAllah. Ve Rabbim daha nice bayramlar nasip etsin sağlıkla ve evlatlarimizla :)

Biz yarin kalp atışı için doktora gideceğiz aranızda kalp atışını duyan var mı?
hayırlı olsun sizede :)
Keseyi gördümüzmü? Önce 6-7. Haftada kese görüşüyor, 7-8. Hafta gibi de kalp atışı duyuluyor genel olarak, ama erken duyanlar da oluyormuş.
Duymasanızda kafanıza takmayın öbür hafta duyulur.

Hayırlı olsun, düzenli olarak iki güne bir iki kere beta hcg ve progesteron değerlerinize baktırmanızı tavsiye ederim.
6. Haftanın sonu 7. Haftanın başı gibi görebilirsiniz inş ben daha öbür hafta gitmeyi düşünüyorum büyüsün miniğim hemen gözüksün annesine sonra göremedik diye stres olmayalım.

benim bebiş dünden beri kanamam oldu bu sabah parça düşürdüm maalesef olmadı kızlar..sizlere hayırlı gebelikler.

Selam kizlarrr. ben de haziran annesi oluyorum. bu benim 2. bebegim. oglum 17 aylik su anda. biraz aceleci davrandik galiba ama aralari tam 2 yas olacak. arkadas gibi buyusunler istedik. emzirmeye devam ettigim icin 5-6 ay denememize ragmen olmadi. artik umidi kesmistim, emzirmeyi biraktiktan sonra olacak heralde diyodum ama bi anda supriz sekilde ogrendik guzel haberi :) henuz doktora gitmedik ama kan tahlilinde cikti zaten. allah hepimize hayirlisiyla bebeklerimize kavusmayi nasip etsin ;)

Oncelik hepiniz bayrami mübarek olsun hanimlar InsaAllah senye ramazan bayraminda bebislerimiz sag sagkim kucagimizda olur

kasik agrisi bel agrisi olayo bende hayli bir mevcut akinti olayida karışık bir var bir epeycene var hatta bazen kanmi geldi die hemen hemen kontrol edioru 3 kayiptan sonra acayip paranoyak oldum ciktim ya birde hala su yavas hareket etmeye alisamadim malum ew hanimiyimda is yapmadanda olmuo ama bendeki bbu kontrolsüz acelecilik ne olucak bilem birde migde bulantisi bende var ama gerci ramazandan buyana var hatta dr kan testi yapti mikrop mu var die sali gunu belli olacak sonuclar hayirlisiyla hayırlısı artik yapicak bisi yok

benim bebiş dünden beri kanamam oldu bu sabah parça düşürdüm maalesef olmadı kızlar..sizlere hayırlı gebelikler.

Hic moralini bozma canim ewt belki suan bunu duymak sana cok sacma geluo ama inan 3 tane kayip etmis biri olrak seni cok iyi anliorum kimi ewlatlariyla sinav olur kimide ewlat kayip etmekle vardir bunda da bir hayir uzulmemeye calis ve hayirlisiyla kendini toplayip saglikli sihhatli tekrar yola dewam et rabbim InsaAllah en kisa zamanda saglikli sihhatli ewlatlar nasip eylesin sana ve tum isteyenlere

Cok üzüldüm canm. Suan hepimiz eminim bu korkularla yasiyoruz. Allahim acilarini daha sonradan göstermesin. Hep buna inanirim herseyde vardir bi hayir. Allahm biran önce nasip eder insallah .

Back
X