- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
Kızlar son 2 gun doktor rendevum inşallH keseyi görürüm ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bu sabah biraz baş dönmem var ara ara heryer dönüyor...Iyi bayramlar
Gittikce kalabaliklasiyoruz :) oh ne güzel.
Bulantisi olan yok suan icin hepimizde kasik ve bel agrisi var. Buda gayet normal doktorum da oyle dedi kan gelmedigi sürece dert etme dedi.
Bende hala kmseye demiyorum nasl denilceginide bilmiorm daha 1 hafta oncesine kadar herkeze daha erken diyordum
2 hafta snra iyi haber aldiktan sonra söylerm bende artik :)
Değer 1500 ün üstündeyse alttan muayene ile 6000in üstündeyse üstten muayene ilede görülebilir. Doktor üstten muayene ettiyse görmemiş olabilir sıkıntı yapmayın. İkiz olup olmaması bu değerlerden anlaşılmıyor diye biliyrum buarada.Mrhb arkadaşlar pzts test yaptırdım bende 1574 çıktı ama keseyi goremedk bayram sonuna kaldı acaba ikiz gebelik olabilirmiş dersiniz
Keşke acele etmeseydiniz bayramdan sonraki hafta gel dedi bana doktor ama siz bilirsiniz, yinede b hcg değeri yükselmişse görülme olasılığı çok yüksekKızlar son 2 gun doktor rendevum inşallH keseyi görürüm ...
Mrhb arkadaşlar pzts test yaptırdım bende 1574 çıktı ama keseyi goremedk bayram sonuna kaldı acaba ikiz gebelik olabilirmiş dersiniz
Ohh negzel olr cifte mutlulukMrhb arkadaşlar pzts test yaptırdım bende 1574 çıktı ama keseyi goremedk bayram sonuna kaldı acaba ikiz gebelik olabilirmiş dersiniz
Canım sürekli burayı da takip ediyorum.bende 2014 haziran annesiyim.benim oğlumda 15 haziran doğumlu.geçen sene çok heyecanlıydım sizler gibi.6.hafta uygun bence kese için.bende öyle gitmiştim.8. Haftada kalp atışına gitmiştim daha garantili.Kızlar merhabalar... Biz daha çok minikiz...Bugün yarın beklenen adetimdi... 5 gün önce evde yaptığım idrarla öğrendim... Bugün Degerim 216,4 tu çok şükür... Rabbim bebislerimizi sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin...
Benim sorum doktora kese için ne zaman gitmem en uygun olur ?![]()
hayırlı olsun sizede :)Selam kizlar!
Bayraminiz mübarek olsun, dualarimiz kabul olsun inşAllah. Ve Rabbim daha nice bayramlar nasip etsin sağlıkla ve evlatlarimizla :)
Biz yarin kalp atışı için doktora gideceğiz aranızda kalp atışını duyan var mı?
Hayırlı olsun, düzenli olarak iki güne bir iki kere beta hcg ve progesteron değerlerinize baktırmanızı tavsiye ederim.Kızlar merhabalar... Biz daha çok minikiz...Bugün yarın beklenen adetimdi... 5 gün önce evde yaptığım idrarla öğrendim... Bugün Degerim 216,4 tu çok şükür... Rabbim bebislerimizi sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin...
Benim sorum doktora kese için ne zaman gitmem en uygun olur ?![]()
benim bebiş dünden beri kanamam oldu bu sabah parça düşürdüm maalesef olmadı kızlar..sizlere hayırlı gebelikler.
benim bebiş dünden beri kanamam oldu bu sabah parça düşürdüm maalesef olmadı kızlar..sizlere hayırlı gebelikler.