2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
biz ilk hamileligimde bu korkuyla ikili teste kadar kimseye soylememistik. ama ailelerimiz cok kizdi niye paylasmiyoruz diye. bu sefer soylemekte aceleci davrandik daha 5 hafta olmusken soylemis olduk. esim yine cok tedirgin ya bisey olursa soylemeseydik diye.

benim bebiş dünden beri kanamam oldu bu sabah parça düşürdüm maalesef olmadı kızlar..sizlere hayırlı gebelikler.
Canım çok üzüldüm, nickindeki gibi hiçbir zaman umudunu kaybetme...eğer kromozom anomalisi varsa düşüyor genellikle herseyde vardır bir hayır...
Benim arkadasımın düşükten 2ay sonra hemen hamile olduğunu öğrendi şimdi doğumuna 1ay var. Allah sanada göstericek o günleri eminim.

Oncelik hepiniz bayrami mübarek olsun hanimlar InsaAllah senye ramazan bayraminda bebislerimiz sag sagkim kucagimizda olur

kasik agrisi bel agrisi olayo bende hayli bir mevcut akinti olayida karışık bir var bir epeycene var hatta bazen kanmi geldi die hemen hemen kontrol edioru 3 kayiptan sonra acayip paranoyak oldum ciktim ya birde hala su yavas hareket etmeye alisamadim malum ew hanimiyimda is yapmadanda olmuo ama bendeki bbu kontrolsüz acelecilik ne olucak bilem birde migde bulantisi bende var ama gerci ramazandan buyana var hatta dr kan testi yapti mikrop mu var die sali gunu belli olacak sonuclar hayirlisiyla hayırlısı artik yapicak bisi yok
Canım içini ferah tutmaya çalış elinden geldiğince sakin olmalısın bu asamada.
Düşüklerinin neden olduğu genetik olarak arastırıldımı merak ettim?

biz ilk hamileligimde bu korkuyla ikili teste kadar kimseye soylememistik. ama ailelerimiz cok kizdi niye paylasmiyoruz diye. bu sefer soylemekte aceleci davrandik daha 5 hafta olmusken soylemis olduk. esim yine cok tedirgin ya bisey olursa soylemeseydik diye.
Banada tam tersi paylaşmadıkça varlığını yok sayıyormuşuz gibi geliyor...suan çok yakınlarımızla paylaştık allahım bizleri meleklerimizi korusun ona emanetiz...

Cuma günü sonucu öğrendikten sonra doktor hafta içi bir kez daha ölçtür demişti. Bayram sonrası gitmeyi düşünüyordum ama dayanamadım bugün tekrar gittim. Sonuç 368,7 :KK49: 3,5 kat artmış. içim biraz rahatladı :KK71:

Selam kizlar ben 5.haftanin icindeyken keseyi gordum ama kalp atisi icin 7.haftayi beklicez onun icin erken dedi doktorum her c.tesi hafta atliyorum en son adetiniz hangi gun basladiyda onu baz aldiginiz zaman haftalik gelisiminiz daha kolay oluyor yani ben en son 30agustos c.tesi adet olmustum simdi her c.tesi haftami doldurmus oluyorum dogum sayaclarindada ole gozukuo ve de normal takvimlere gore her ayin 30nda ayimi doldurmus oluyorum birazda ordan saymak kolay olacak sanirim kalan ay sayimi :)

Birde sormak istedigim su var, doktorlar size iliski olup olmamasi konusunda ne soyledi ben mecburen il disinda oldugum donemde 2 ayri doktora gittim ikiside farkli bisey soyledi kacinci haftaya kadar iliski olmamasi gerekir ? Kendi doktoruma haftaya gidicem

H

hayırlı olsun sizede :)
Keseyi gördümüzmü? Önce 6-7. Haftada kese görüşüyor, 7-8. Hafta gibi de kalp atışı duyuluyor genel olarak, ama erken duyanlar da oluyormuş.
Duymasanızda kafanıza takmayın öbür hafta duyulur.

Merhaba, teşekkür ederim cevabınız için..

Evet kesemizi 4+4'te görmüştük çok şükür şimdi 6+0'dayız inşallah kalbinide duyarız..
Ama dediğin gibi 12inci haftaya kadar duymayan oluyormuş o yüzden endişelenmemek gerekiyor..

Canım içini ferah tutmaya çalış elinden geldiğince sakin olmalısın bu asamada.
Düşüklerinin neden olduğu genetik olarak arastırıldımı merak ettim?

Çok saol cnm icimi ferah tutmaya calisiorum ama elimde deil surekli wc ye gidip kan geldimi die bakiorum arasturma yapildi ama hersey yolunda bir aksilik yoknmus ama bilmiorum ilki kalbi durdu 10 haftalik kurtaj oldum son ikiside 7 haftalik kendiliginden duatu bilmiorum hayırlısı oyleymis InsaAllah bu bebisimi sag sagkim.kucagima akiriz cumeleten aliriz

Herkese merhabalar. Ben 2011 annesiyim. Bir oglum var. Şimdi ise kismet olursa haziran annesi olacağım ikinci kez. Günlerim geçiyor ama daha test yapamadim. Size katilayim dedim.

Canım benim günlerim hic gecikmezdi. Aksine hep once hasta olurdum. Simdi ise iki belirti var. Goguslerimde değişiklikler var. Bir de cok sık idrara çıkıyorum. Daha doktora gimedim.

Canım sürekli burayı da takip ediyorum.bende 2014 haziran annesiyim.benim oğlumda 15 haziran doğumlu.geçen sene çok heyecanlıydım sizler gibi.6.hafta uygun bence kese için.bende öyle gitmiştim.8. Haftada kalp atışına gitmiştim daha garantili.
Tamam çok teşekkür ederim öneriniz için... Sağ salim anali babali büyüsün minnosunuuuz :)

Back
X