- Konu Sahibi SirriEyvan
Bende ayni sekilde. Ayrica stokke benimde favorim veya abc design. Insallah kismet olur. Nolur dua edin yarin 12.30 da randevum var keseyi goriyim belki icim rht eder.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı korku bendede var canım ya..allahın takdiri benimde ağustosta düşük oldu ve arkasından kalan parçaları kürtajla aldılar.9+2 haftalıktım..nasipte ne varsa ooluyo..allaha emanetiz..Allahim hergun ha oldum nha olacam die regli ödüm patlaio su riskli haftalari bir atlatsaydik ya allahim InsaAllah kucagimiza aldigimiz gunleride gosterttir
Hayirli olsuunnn....
Test mi yaptin kan dan mi baktirdin ?
Darisi keselerimizi görmeye insallah :)
Merhaba kızlar bugün kasiklarımda yoğunbi ağrı var normal mi. Bi de evde günlük islerinizi yapiyormusunuz yada hep yatmak mi gerek ilk haftalar
Bende ayni sekilde. Ayrica stokke benimde favorim veya abc design. Insallah kismet olur. Nolur dua edin yarin 12.30 da randevum var keseyi goriyim belki icim rht eder.
aynı korku bendede var canım ya..allahın takdiri benimde ağustosta düşük oldu ve arkasından kalan parçaları kürtajla aldılar.9+2 haftalıktım..nasipte ne varsa ooluyo..allaha emanetiz..
kızlar kasık bölgeniz karnın altı adetteki gibi ağrıyo mu..adet dönemindeki gibi ara ara yani..
amin canım hepimizin kini rabbim bağışlasındegerlerden pek anlamam vunku yasadigim ulkede pek kullanilmio bildigim kadariyla artmasi onemli.olan seninkide artmis güzel rabbim sag sagkim.kucagina almayi nasip etsin inşallah
ben ev hanımıyım çalışmıyorum ama yavaş hareket etmeyi dinlenmeyi bi türlü öğrenemedim rabbim bebeklerimizi korusunbenim de bugün sol kasığım ağrıdı.okulda nöbetçiydim çok ayakta kaldım bir de akşamüstü kızımla alışverişe çıktık biraz.haliyle akşam yemeği vakti kasık ağrısı yaşadım.çok da hareketliyim ben nasıl öğrenicem yavaş hareket etmeyi
evet canım bende de oldu zaten hamilelik ilk haftalarında aynı adet olcakmış gibi belirtiler oluyor bende kasık ağrıları hala devam ediyor az önce tuttu bıraktı korkuttukızlar kasık bölgeniz karnın altı adetteki gibi ağrıyo mu..adet dönemindeki gibi ara ara yani..
Evet benimde ağrıyor hafiften sabahları sonra geçiyor, bence varlıklarını hissettiriyorlar diye düşünüyorum:)Ancak adet sancısının çok çok hafifi çünkü benim adet sancılarım uykumdan uyandırırdı çok fenaydı. Ama ben normal olduğunu düşünüyorum.kızlar kasık bölgeniz karnın altı adetteki gibi ağrıyo mu..adet dönemindeki gibi ara ara yani..
kızlar peçeteye silince akıntınız ne renk şeffaf mı yoksa böyle ten rengi gibi mi..hani adet öncesi gelen akıntı gibi benimki..galiba ben adet mi olcam ne..
kızlar geçende yazmıştım dün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik biraz ama net gözüküyo..ağustosta 9 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum..1 eylül kürtaj sonrası ilk adetimi oldum dün test yaptım idrarda gebeyim..kanı pazartesi merkezde baktırırcam acilde burda kadın doğum yok..umarım bu sefer herşey yolunda gider..bu benim 5. gebeliğim...
Mide bulantısı istisnalar hariç genellikle 8-10. Haftalarda başlıyormuş, birde olcak diye beklemeyelim benim çoğu arkadaşımın hiç mide bulantısı olmadı. Bünyeye bağlı bencekızlar aranızda midesi bulanan var mı bende henüz bişey yok siz ne durumdasınız?
Canım bendede yok henüz. Nasıl bi suyguysa bu annelik midemin bulunmasını ister oldum varlığını hissedeyim istiyorun. Rabbim bebeklerimizi korusun.kızlar aranızda midesi bulanan var mı bende henüz bişey yok siz ne durumdasınız?
Mide bulantısı istisnalar hariç genellikle 8-10. Haftalarda başlıyormuş, birde olcak diye beklemeyelim benim çoğu arkadaşımın hiç mide bulantısı olmadı. Bünyeye bağlı bence