2015 Ekim Anneleri

kızlar cinsiyet konusunda içinizden ne geçiyor hani anneler hisseder denir ya çok merak ediyorum. dün arkadaşım ayrıntılı ultrasona girdi 12 haftalık dr kıza çok benziyor %70 demiş çok mutluydu :KK68:

Kizlarrrr az once hafif pembe akintim geldi.agrim falan yok ama korktum deva ederse doktora gidicem.

kızlar cinsiyet konusunda içinizden ne geçiyor hani anneler hisseder denir ya çok merak ediyorum. dün arkadaşım ayrıntılı ultrasona girdi 12 haftalık dr kıza çok benziyor %70 demiş çok mutluydu :KK68:
Kız geçiyor canım ama bakalım doktor söylemezsede 12. haftada ben nubtan çözerim zaten.

Bizde herkes kız olsun istiyor, eşim erkek olsun istiyor. Bana farketmez Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin yeter ki. Ama sanki kız :))

bende kızım olsun cok isterim sağlıklı olsunda ama erkek olacak gibi geliyor

erkek olursa çok büyük süpriz olucak bana sanırım. babam erkek torun bekliyor :) hayırlısı hepimizin gönlündeki göbüşündedir inşallah

Günaydın kızlarrr..
Biz bugün 7+3 olduk ne midemiz bulanıor ne başımız dönüor :) bazen olsada içimde oldugunu hissetsem diorm :)
Halsizlik ve ara ara sırt agrılarım dısında hiçbi belirti yok :KK12: (birazda gögüs hassasiyeti)
En son kontrolümüz 16 şubattaydı şimdi 16 martı beklioruz zaman gecmio :KK43:
tekmelere daha var annesiiii :)

karından görünmeye bilir canım benim vajinal görmüstü keseyi o hafta 6. haftada kalp atışını karından dinletmişti görünebilir de belli olmaz ama vajinal kesin.
Acikcasi biraz korkuyorum duyduklarimdan alltan muayeneye ama bakicam derse caresi yok:) insallah gorurum sizinkiler baya fasulye olmuslar benimki susam kadar halen:)

Back
X