- 4 Ocak 2014
- 1.547
- 1.509
- 248
- 35
Evet evet alçılı bende kismet olursa alicam.Bu arada dün gördüm ağlamak geldi içimden bebekler için ayak ve el izi tabloları var :) insanın içi gidiyor geçsin şu 7ay :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet alçılı bende kismet olursa alicam.Bu arada dün gördüm ağlamak geldi içimden bebekler için ayak ve el izi tabloları var :) insanın içi gidiyor geçsin şu 7ay :)
Bende çok fenayım sütü denedim nesquik li oda çıktı bugün bişey tutamıcam sanırımGünaydınlar ben düne göre bugün çok fenayım midem acayip rahatsız.
Bazıları garip algılıyo döner sermayeden pay aldıkları için ne testleri istedi tam olarakNe guzel kendisi teklif etmiş bizimkı burda yaptırmayacagız diyince elden getirın dedi sonuclari ama sankı bıraz sasirdi ya da bıze oyle geldi dogum paketi ıcın gorusun dedı bır de
tüm kan testleri gebelikten önce de yaptırmıştım aynılarını ama bu gebelikte tekrarlanması gerekiyormuş taksoplazma hıv tam kan sayımı açlık şekeri tsh idrar kültürü gibi şeylerBazıları garip algılıyo döner sermayeden pay aldıkları için ne testleri istedi tam olarak
Bende yaptırıp gidicem istedi çünkü herşeye baksınlar dedi söyle anlarlar :)) o yüzden sordum :)tüm kan testleri gebelikten önce de yaptırmıştım aynılarını ama bu gebelikte tekrarlanması gerekiyormuş taksoplazma hıv tam kan sayımı açlık şekeri tsh idrar kültürü gibi şeyler
seninde baya varmış canım ya su gibi aksın gitsin günler inşallah bende üç haftadır bekliyorumbenim teeeee 9 martta ben napam :)![]()
canım doktor bendende istediyarın sağlık ocağına gideceğim ebe tsh gibi basit kan tahlillerinin bazılarını yapıyıruz dedi yarın gidip aile hekimine göstereceğim olmayanını özelde yaptıracağımtüm kan testleri gebelikten önce de yaptırmıştım aynılarını ama bu gebelikte tekrarlanması gerekiyormuş taksoplazma hıv tam kan sayımı açlık şekeri tsh idrar kültürü gibi şeyler
aminnn canımm amin inşallahNe güzel bi his değil mi :) Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bende de yok canın sadece bu hafta yemeklerden sonra 5_ 10 dakika bulantı hissi oluyor o kadar yaniZaman gecmio kizlar bnm mide bulantim felan yok acaba olmucak mi hic![]()
Aminnn canımseninde baya varmış canım ya su gibi aksın gitsin günler inşallah bende üç haftadır bekliyorum
Benim son 9 gunum daha pit pitlarini bile duymadim varmi yokmu bilmiyorum.seninde baya varmış canım ya su gibi aksın gitsin günler inşallah bende üç haftadır bekliyorum
bende numune hastanesinin polikliniğinde yaptıracağım hepsini yapıyoruz dediler telefonda.. Doktordan randevu aldım durumu anlatıp muayene olmuş gibi testleri yazıp yaptıracağım bakalım olacak mıcanım doktor bendende istediyarın sağlık ocağına gideceğim ebe tsh gibi basit kan tahlillerinin bazılarını yapıyıruz dedi yarın gidip aile hekimine göstereceğim olmayanını özelde yaptıracağım
Ben 4 martta 6+4 olucam dutmayi umuyorum.sende duyarsin buyuk ihtimal.Ben 3 mart da gidicemmm 7+1 olcaz o zamn acaba duyulur mu kalp atisimizz![]()
6+3 de duydum ben canım darısı sanaBen 4 martta 6+4 olucam dutmayi umuyorum.sende duyarsin buyuk ihtimal.
Insallah canim zaman gecmiyor icim hic rahat degil hep bi tedirginlik var.insallah atiyordur bu sefer annesine tutunmustur.6+3 de duydum ben canım darısı sana![]()
hayirli olsun benimde son adet tarihim 1 ocak ve 25 aylik bir kizim var biz cok istiyorduk ama hic beklemedigim bir anda surpriz yapti rabbim bize nasip etti cok sukur ins saglikla ilerler bundan sonradamurhaba hanımlar Allah bebeşlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin bende ekim 2015 'de bebeğimi kucağıma alacağım ama tam tarih bilemiyorum çünkü ben korunurken hamile kaldım hap kullanıyordum hapı bıraktım adet olmadım tarih olarak da yazmadım sonra adet olamadm acaba bi hastalık olmasın diye doktora gittim meğer gebeymişim çok şaşırdık ikinci çocuğum olacak inşallah kızım 2,5 yaşında onuda bir yandan hazırlıyoruz korunsanız bile dikkat şart yani diyeceğim doktor son adet tarihin 2 ocak gibi görünüyor diyor ama ben eminim değil aralık ortası olması lazım o yüzden tarih bilmiyorum ama doktorun dediğen göre 10 ekim ama belli değil![]()