2015 Ekim Anneleri

Kizlar bende ankarada oturuyorum
Ank üvd de prof var cem bey
Benim doktorumdur tavsiye ederim

Hahaha valla baya baktık biz fazla tezcanlıyız ne tarz şeyler alacağımızı kararlaştırmıştık :) bakıp durmayalım alalım dedik dijital termometre de aldım :) bebefon ve eşim işteyken izlesin diye wi-fi kamera olayınıda alıcaktık da ellerimiz dolmuştu :KK70:
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin şekerim ben ve eşimin isi gereği bizimde kızda olsa erkekde olsa kıyafetleri hazır biberon bez vs herşey var bizimde beşik gibi büyük gerçekler kaldı sadece birde babam marangoz ona bunu yaptiracagim
unnamed (2).webp

Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin şekerim ben ve eşimin isi gereği bizimde kızda olsa erkekde olsa kıyafetleri hazır biberon bez vs herşey var bizimde beşik gibi büyük gerçekler kaldı sadece birde babam marangoz ona bunu yaptiracagimEki Görüntüle 1426999
harika bi secim canım biz 3-4 aylık bi beşik olduğu için ona yönelemedik :) piyasa da 400-600 tl arası fiyatı var baban konusunda şanslısın :) anne yanı için harika bi beşik önüne ayarlanabilir koruma koyarsan tek başına da rahat uyur

harika bi secim canım biz 3-4 aylık bi beşik olduğu için ona yönelemedik :) piyasa da 400-600 tl arası fiyatı var baban konusunda şanslısın :) anne yanı için harika bi beşik önüne ayarlanabilir koruma koyarsan tek başına da rahat uyur
Sağol cnm zaten oyun parkı da alacağız bi ilk zamanlar yanımda olur diye çok hoşuma gitmişti dediğin gibi piyasa çok pahalı ölçülerini bile vermişler babam halletsin artik ilk torun bide çocuklara bayılır başkasının çocuğunu severken içim giderdi şükür bizim melegimiz de geliyor

konuştum herşeyi canım istersen özelden yazayım cok zor değil tek vesait araba olunca 20 dakika :)ben sezaryen düşündüğüm için mesafe çok uzak gelmedi ama ilgi yeterince çekici ama dediğin gibi biçoğu istemerek muayene ediyor sanki yorumunu çok duydum bi çok doktor için ankarada :) biraz şanssız bi seçim olmuş umarım doğru olanı bulursun
canim dogum fiyati ne kadarmis medicalparkta

Kızlar günaydın ben bir haftadır çok fenayım bulantıların mide agrım arttı kusma yok ama sanki çıkarsam rahatlıcam doktorum hiçnir ilaçda vermedi gerçi ilaç kullanma taraftardıda değilim sizde durumlar nasl
Canım bende midem için hiç bi ilaç almıyorum çok fena arada iyi oluyor patates kraker zeytin çok iyi geliyor

Sağol cnm zaten oyun parkı da alacağız bi ilk zamanlar yanımda olur diye çok hoşuma gitmişti dediğin gibi piyasa çok pahalı ölçülerini bile vermişler babam halletsin artik ilk torun bide çocuklara bayılır başkasının çocuğunu severken içim giderdi şükür bizim melegimiz de geliyor
Ne güzel bi his değil mi :) Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu arada dün gördüm ağlamak geldi içimden bebekler için ayak ve el izi tabloları var :) insanın içi gidiyor geçsin şu 7ay :)

mamaktan 3. anne :) bende abidinpaşadayım eğer memnun kalırsan yorumlarını bekliyoruz
Canim ben ikinci kez gittim doktora memnunum ama testlerı dısarda yaptıracağım hastanede cok pahali 650 lıra dedıler kan testlerıne dogum paketine gırın dediler ama benım İstanbul a tasinma durumum var yazın o nedenle oraya baglanmadım

Canim ben ikinci kez gittim doktora memnunum ama testlerı dısarda yaptıracağım hastanede cok pahali 650 lıra dedıler kan testlerıne dogum paketine gırın dediler ama benım İstanbul a tasinma durumum var yazın o nedenle oraya baglanmadım
Anladım canım testleri bizde aile hekiminde yaptırıp gidiyoruz :) sgk yok biz homeoffice çalışıyoruz sana 650 dedilerse bize o 2000e falan gelir doktor anlayışlı çok şükür kendi teklif etti :)

Anladım canım testleri bizde aile hekiminde yaptırıp gidiyoruz :) sgk yok biz homeoffice çalışıyoruz sana 650 dedilerse bize o 2000e falan gelir doktor anlayışlı çok şükür kendi teklif etti :)
Ne guzel kendisi teklif etmiş bizimkı burda yaptırmayacagız diyince elden getirın dedi sonuclari ama sankı bıraz sasirdi ya da bıze oyle geldi dogum paketi ıcın gorusun dedı bır de

Back
X