- 8 Ekim 2014
- 460
- 507
- 158
- 35
İNŞALLAH SAĞ SELAMET KUCAĞINA ALIRSIN BEBEĞİNİ, BEBEKLERİMİZİ :)canım zaten kullanıyorum lekelenmem olunca hemen doktora gıttık fıtıl olarak verdı ılacı saoll canımm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İNŞALLAH SAĞ SELAMET KUCAĞINA ALIRSIN BEBEĞİNİ, BEBEKLERİMİZİ :)canım zaten kullanıyorum lekelenmem olunca hemen doktora gıttık fıtıl olarak verdı ılacı saoll canımm:)
5+3 uz canimGÖZÜNÜZ AYDIN KAÇ HAFTALIKSINIZ SUAN
Aynen bende hep uyku durumundayimKızlar benim hep yatasım uyuyasım geliyor..
BU ADET OLMA KORKUSU HEPİMİZDE VAR SANIRIMAMA BU BAT GÜNLERİNİ DE ATLATTIK MI BİRAZ DAHA RAHATLARIZ SANIRIM...
kesemizi gorduk bugun canim haftaya kalp atisi :)Evet evet.. Kafandan sil at bence artık, kaç gün geçti, artık gelmez korkma, kan değerin kaç çıktı:)
doğru diyosun tatlım doğana kadar hep bi stres beklenti... inş sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız...onu atlattıktan sonra kese keseden sonra bebıs daha sonra kalp sesi![]()
aynen ben hep o moddayim.Kızlar benim hep yatasım uyuyasım geliyor..
inşaalah canım :)doğru diyosun tatlım doğana kadar hep bi stres beklenti... inş sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız...
aynen ben hep o moddayim.
kizlar bide doktorum cayi kahveyi nescafeyi sinirlandir eger cok istiyosan 1 fincan ic mumkunse hic icme kafeinin dusuge neden olabildigine dair bilgiler var dedi. sizlerede soyliyim istedim haftaya kalp atisini duyunca daha detayli konusuruz dedi yine yazarim size
bende 14 subat c.tesi kese için gideceğim. umarım en güzel sevgililer günü en güzel hediye olur bizim için :)Kızlar bizde cts gidiyoruz tam 8 haftalık olucaz. Kese, bebek, kalp hepsini bir arada görürmüşüz. Çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor bende görsem duysam herhalde daha çok inanıcam artık bebeğimin içimde olduğuna.
ben de çarşamba yada perşembe gideceğim inşallah :)kesemizi gorduk bugun canim haftaya kalp atisi :)
Evet, sonra doğumlarımız yaklaşacak, bebeğine kavuşanları okuyacağız inşallah, sonra mis gibi evlat kokusu, dili dönmeye başlayınca bize anne, eşlerimize baba diyecekler :) Allah'a çok şükür, inşallah bizde onlara hayırlı bir anne baba oluruz...TEBRİK EDERİM CANIM ALLAHIM SAĞLIKLI KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞİNŞALLAH BURADA HAFTA HAFTA BİRBİRİMİZE FİKİRLER VERİCEZ CAN YOLDAŞI OLUCAZ NE GÜZEL :)
insallah göreceksin sende :)ben de çarşamba yada perşembe gideceğim inşallah :)
bende 14 subat c.tesi kese için gideceğim. umarım en güzel sevgililer günü en güzel hediye olur bizim için :)
inşallah hepimizin sağ selamet doğar, büyür, hayırlı yaşar.. bazen korkuyorum, acaba mol gebelik, ya da yanlış kramozom birleşmiş olabilir mi diye.. Allah korusun inşallah hepimizi, sağlık sıhhatli akıllı evlatlar nasip etsin.insallah göreceksin sende :)
Evet, sonra doğumlarımız yaklaşacak, bebeğine kavuşanları okuyacağız inşallah, sonra mis gibi evlat kokusu, dili dönmeye başlayınca bize anne, eşlerimize baba diyecekler :) Allah'a çok şükür, inşallah bizde onlara hayırlı bir anne baba oluruz...
kizlar ben geldimmm
kesemizi gorduk yolk sac da burda dedi gosterdi doktorum haftaya kalp atisi icin gidicez cok guzel bi duygu allahim herkeze nasip etsin