• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar benim hep yatasım uyuyasım geliyor..
aynen ben hep o moddayim.
kizlar bide doktorum cayi kahveyi nescafeyi sinirlandir eger cok istiyosan 1 fincan ic mumkunse hic icme kafeinin dusuge neden olabildigine dair bilgiler var dedi. sizlerede soyliyim istedim haftaya kalp atisini duyunca daha detayli konusuruz dedi yine yazarim size

Kızlar bizde cts gidiyoruz tam 8 haftalık olucaz. Kese, bebek, kalp hepsini bir arada görürmüşüz. Çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor bende görsem duysam herhalde daha çok inanıcam artık bebeğimin içimde olduğuna.

aynen ben hep o moddayim.
kizlar bide doktorum cayi kahveyi nescafeyi sinirlandir eger cok istiyosan 1 fincan ic mumkunse hic icme kafeinin dusuge neden olabildigine dair bilgiler var dedi. sizlerede soyliyim istedim haftaya kalp atisini duyunca daha detayli konusuruz dedi yine yazarim size

BEN KAHVESİZ HİÇ DURAMAM İŞYERİNDE AMA PAZARDAN BERİ İÇMYORUM KAHVE.AMA ÇAYI ÇOK AÇIK İÇİYORUM :( ÇAYI NORMAL DE ÇOK ÇERDİM AZALTTIM İYİCE GEREKİRSE DOKTOR DERSE Kİ BIRAK ONU DA İÇMEM...

Kızlar bizde cts gidiyoruz tam 8 haftalık olucaz. Kese, bebek, kalp hepsini bir arada görürmüşüz. Çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor bende görsem duysam herhalde daha çok inanıcam artık bebeğimin içimde olduğuna.
bende 14 subat c.tesi kese için gideceğim. umarım en güzel sevgililer günü en güzel hediye olur bizim için :)

TEBRİK EDERİM CANIM ALLAHIM SAĞLIKLI KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞ :anneadayı: İNŞALLAH BURADA HAFTA HAFTA BİRBİRİMİZE FİKİRLER VERİCEZ CAN YOLDAŞI OLUCAZ NE GÜZEL :)
Evet, sonra doğumlarımız yaklaşacak, bebeğine kavuşanları okuyacağız inşallah, sonra mis gibi evlat kokusu, dili dönmeye başlayınca bize anne, eşlerimize baba diyecekler :) Allah'a çok şükür, inşallah bizde onlara hayırlı bir anne baba oluruz...

Evet, sonra doğumlarımız yaklaşacak, bebeğine kavuşanları okuyacağız inşallah, sonra mis gibi evlat kokusu, dili dönmeye başlayınca bize anne, eşlerimize baba diyecekler :) Allah'a çok şükür, inşallah bizde onlara hayırlı bir anne baba oluruz...

AYYY HAYALİ BİLE NE KADAR GÜZELL :KK71: İNŞALLAH HEPSİNİ YAŞIYCAZ...

Slm güzel Anneler. Bizde doktordan geldik, ben 6+3 diye hesapliyordum, yavrum 6+1 deymis. Kesesinin içinde minicik bir aydınlık, minicik de bir hayat bağı var sanki Tutundugu. Ses grafiğinde minik minik kalp atışlarini gördük. Daha çok küçük kalp yavaştan ses vermeye başlamış dedi. Hep korkuyordum ya kese boşsa diye artık içimde onun olduğunu biliyorum. Çok şükür. Doktor iki hafta sonra gel, sağlıkli ise ayda bir gelirsin zaten dedi. Öyle deyince Sevincim kursagımda kaldı. O ne demek ya, şimdi sağlıklı iyi görünüyor diyorsun söyleme bari sonraki lafı :( bi rahat beklemek yok insana, allah yardimcimiz olsun :(

Back