Alttan mı muayene etti karından mı?ecem ben dayanamayıp gittim aylin hanıma keseyi gördüm
alttan baktı karından bakması için sıkışmam lazımmış ben wc ye girmiştim görünmeyebilir diye alttan baktıAlttan mı muayene etti karından mı?
benim duyduğum sonuçlara kıyasla gayet seyrınde bi sonuç .Bende eçok çıkıyorum tuvaleteiyi akşamlar herkese. İyi haberler alaların gözüaydın. Ferork defacto ve ykm de hamile giyim satıyor. Nerde yaşadığını bilmiyorum ama eğer istanbul daysan ebru maternity, gebe gibi hamile mağazaları var.ayrıca trendyol'a her salı hamile giysileri geliyor. Limango'da da çok seçenek bulabilirsin. Benim ilk gebeliğimde bu kadar çok marka ve çeşit yoktu. 3 pantolona 300 tl vermiştim. Hala içime oturur. Bu arada sık idrara çıkmaktan iflahım gevredi. 10 dk oturamıyorum yerimde. Önceki gebeliklerimde böyle birşey yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. Acaba idrar yolları enfeksiyonu oldum da haberim mi yok diye dr a gittim tahlil verdim. Şükür ki temiz çıktı. Ona baktırmışken beta hcg de istedim. O da 5 günde 160 tan 1600 e çıkmış. Sizce nasıl? Olması gerektiği gibi mi?
Aynen canım ya ben de aradım dün. Lcw den başka yok. İnternetten bakıcam Karnım uç ayi geçmiş gibi sanki şişselam kızlar bende bugün avm ye gittim pantolonlarımın beli sıkmaya başladı hamile pantolonlarından alayım rahat rahat olsun diye ya hayret ediyorum şişkinlik mi nedir şimdiden böyleyse . yalnız lc waikikiden başka hiçbiryerde hamile kıyafeti yok ya nerden bulucam bilmiyorun
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar herkesee.bugün bulantım hat safhada çok fenaaaa.bide ateşlendim hemşireyim ben acilde enfeksiyon kaptım sanırım dün nöbetteydim .sağlıkçıda olsan bi afallıyo insan önlem almayı unutuyo. pzt de nöbetim var maske takıcam bulantıdan nöbete gidebilirsem.
teşekkürler canım ykm ye girdim ama yoktur die fazla oyalanmamıştım orada defactoya baktım yok başka bi mağazasına gideyim belki vardır ben antalyadayım canımiyi akşamlar herkese. İyi haberler alaların gözüaydın. Ferork defacto ve ykm de hamile giyim satıyor. Nerde yaşadığını bilmiyorum ama eğer istanbul daysan ebru maternity, gebe gibi hamile mağazaları var.ayrıca trendyol'a her salı hamile giysileri geliyor. Limango'da da çok seçenek bulabilirsin. Benim ilk gebeliğimde bu kadar çok marka ve çeşit yoktu. 3 pantolona 300 tl vermiştim. Hala içime oturur. Bu arada sık idrara çıkmaktan iflahım gevredi. 10 dk oturamıyorum yerimde. Önceki gebeliklerimde böyle birşey yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. Acaba idrar yolları enfeksiyonu oldum da haberim mi yok diye dr a gittim tahlil verdim. Şükür ki temiz çıktı. Ona baktırmışken beta hcg de istedim. O da 5 günde 160 tan 1600 e çıkmış. Sizce nasıl? Olması gerektiği gibi mi?
Aynen canım ya ben de aradım dün. Lcw den başka yok. İnternetten bakıcam Karnım uç ayi geçmiş gibi sanki şiş
ay ne guzell annesi :))ilgili ve şirin bi kadın ama çok aceleciydi hiç bişey soramadım o da çok sorum olduğundan kaynaklandı13nde kalp sesi için çağırdı o gün de aceleci davranırsa devam etmem ama hastane çok iyi ama ya çok yeni olduğu için ya işi vardı sanırım ameliyatı bilmiyorum 5 dakika içinde ultrason foto çektı gıyındım ılac yazdı çıktım o ara da çok konuştuk ilgili ama telaşlıydı tavrı .Bebişimin ilk pozunu aldık yani
Ben de aynı anlattığın gibiyim. Şimdiden böyleysek sonumuzu düşünemiyorumayy benim de yaa birden şiştim ya gaz mı acaba diye düşünüyorum sabahları kalkınca yine iyi oluyo sonra hitgide şişiyo oantolonum düğmesi açık gezdim bugün rahatsız etmeye başladı normal mi acaba şimdiden şişmesi
Silik de olsa ikinci çizgiyi gördüysen hamilesin diye biliyorum. Gözünaydın. Allah sağsalim kucağına almayı da basip etsin.Karın ve kasık ağrısı burda çoğumuzun yaşadığı birşey. Normal olduğuna kanaat getirdik.Benim adetime 3 gün var bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. İnş hamileyimdir. ara ara karnıma ağrı vuruyor korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum ilk bebeğim olcak inş. Hareketlerimi baya kısıtladım bişey olur diye ne yapmam gerekiyor sizce
hayirli olsun canim testinin fotosunukoyda bakalim :) benimde cok silik cikmistiBenim adetime 3 gün var bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. İnş hamileyimdir. ara ara karnıma ağrı vuruyor korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum ilk bebeğim olcak inş. Hareketlerimi baya kısıtladım bişey olur diye ne yapmam gerekiyor sizce
Aaa bu arada eğer adetini bekleyeneyecek kadar sabırsızlanırsan kan tahliliyle kesin sonucu öğrenebilirsin. Hastaneler 2 saat içinde sonucu söylüyorBenim adetime 3 gün var bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. İnş hamileyimdir. ara ara karnıma ağrı vuruyor korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum ilk bebeğim olcak inş. Hareketlerimi baya kısıtladım bişey olur diye ne yapmam gerekiyor sizce
hamilesin canim tebrikler :)resmi koydum önceki denemelerimde silik de olsa ikinci çizgi çıkmıyordu. bu ay çıkınca çok ümitlendim.
bakalım duyulur bence iyi haberlerini bekliyorum canımay ne guzell annesi :))
bende sali gunu gidicem hcg min 5000 olut diye tahmin ediyorum kalp atisi duyulurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?