2015 Ekim Anneleri

iyi akşamlar herkese. İyi haberler alaların gözüaydın. Ferork defacto ve ykm de hamile giyim satıyor. Nerde yaşadığını bilmiyorum ama eğer istanbul daysan ebru maternity, gebe gibi hamile mağazaları var.ayrıca trendyol'a her salı hamile giysileri geliyor. Limango'da da çok seçenek bulabilirsin. Benim ilk gebeliğimde bu kadar çok marka ve çeşit yoktu. 3 pantolona 300 tl vermiştim. Hala içime oturur. Bu arada sık idrara çıkmaktan iflahım gevredi. 10 dk oturamıyorum yerimde. Önceki gebeliklerimde böyle birşey yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. Acaba idrar yolları enfeksiyonu oldum da haberim mi yok diye dr a gittim tahlil verdim. Şükür ki temiz çıktı. Ona baktırmışken beta hcg de istedim. O da 5 günde 160 tan 1600 e çıkmış. Sizce nasıl? Olması gerektiği gibi mi?

benim duyduğum sonuçlara kıyasla gayet seyrınde bi sonuç .Bende eçok çıkıyorum tuvalete

İyi akşamlar herkesee.bugün bulantım hat safhada çok fenaaaa.bide ateşlendim hemşireyim ben acilde enfeksiyon kaptım sanırım dün nöbetteydim .sağlıkçıda olsan bi afallıyo insan önlem almayı unutuyo. pzt de nöbetim var maske takıcam bulantıdan nöbete gidebilirsem.

Aynen canım ya ben de aradım dün. Lcw den başka yok. İnternetten bakıcam Karnım uç ayi geçmiş gibi sanki şiş

Geçmiş olsun canım

teşekkürler canım ykm ye girdim ama yoktur die fazla oyalanmamıştım orada defactoya baktım yok başka bi mağazasına gideyim belki vardır ben antalyadayım canım

Aynen canım ya ben de aradım dün. Lcw den başka yok. İnternetten bakıcam Karnım uç ayi geçmiş gibi sanki şiş
ayy benim de yaa birden şiştim ya gaz mı acaba diye düşünüyorum sabahları kalkınca yine iyi oluyo sonra hitgide şişiyo oantolonum düğmesi açık gezdim bugün rahatsız etmeye başladı normal mi acaba şimdiden şişmesi

ay ne guzell annesi :))
bende sali gunu gidicem hcg min 5000 olut diye tahmin ediyorum kalp atisi duyulurmuki

Ben de aynı anlattığın gibiyim. Şimdiden böyleysek sonumuzu düşünemiyorum

Benim adetime 3 gün var bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. İnş hamileyimdir. ara ara karnıma ağrı vuruyor korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum ilk bebeğim olcak inş. Hareketlerimi baya kısıtladım bişey olur diye ne yapmam gerekiyor sizce

Silik de olsa ikinci çizgiyi gördüysen hamilesin diye biliyorum. Gözünaydın. Allah sağsalim kucağına almayı da basip etsin.Karın ve kasık ağrısı burda çoğumuzun yaşadığı birşey. Normal olduğuna kanaat getirdik.

hayirli olsun canim testinin fotosunukoyda bakalim :) benimde cok silik cikmisti

Aaa bu arada eğer adetini bekleyeneyecek kadar sabırsızlanırsan kan tahliliyle kesin sonucu öğrenebilirsin. Hastaneler 2 saat içinde sonucu söylüyor

ben baya araştırdım psikolojik şişme de oluyormus kese için karın boşluğunda su toplanıyomus falan filan ama yaşadığınız şişlik normal merak etmeyin ben zaten şişkoyum ama benimde 3 aylık sanki karnım

inş hamileyimdir. çok şükür rabbime inş sağlıcakla kucağıma alırım bebişimi. yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…