- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Canim benim kizim.simdilik anneci emziriyorum halen sanirim ondan ne zaman.emmeyi keser o zaman babaya duser diyorlar. Babasiyla da guzel iliskisi var cok egleniyor kahkaha atiyor hatta.Benim kız 10 kere baba diyorsa 1 kere anne diyor
Amaa gece uyanırsa, düşüp biryerini acıtırsa sadece anne diyor:)
Oyuncak konusuna çok takılma derim öğretmen olunca sanırım daha çok düşünüyoruz.
Güneş'in de değişkenlik gösteriyor. Çekmece boşaltmak daha büyük keyif onun için:)
Canım benim kızım da 20 ekim doğumlu kilosu 8 kilo olana kadar kilo alımı iyiydi sonradan azaldı iyice 8 ayda 2 kiloyu zor aldi hatta daha bile azdir sürekli geziniyor yerinde durmuyor ondan yakiyor herhalde üç hafta öncesine kadar istahi da iyiydi arada hasta falan oldu o zaman bir bozuldu hala tam düzelmedi cok yemek secmeye başladı bir süre hiç katı bir şey yemedi falan. Aklıma çok takıyorum ben de zaman zaman ama kilo her şey demek degil saglikli olması önemli eger kızın saglikliysa sen de çok takilma bence. Annelik hali biliyorum elde olmadan kiyasliyor başka cocuklarla ama sen hiç üzülmekızlar bu arada bbişleriniz kaç kilo bizim ki 20/10/2015 de doğdu 3.450 gr ağırlığında doğdu .ben 3 aylıkken işe başladım sütüm hep yetti 6 kilo idi sonra kilo alımı azaldı sütü sağıp veriyorduk ama biberon istemiyordu falan ve şimdi de her şeyi yiyor maşallah hep etini sütünü ihmal etmiyorum ama ayın 20 sinde 16 aylık olacak 8 kilo şu an ve 76 cm dr a da götürdük her şeyi temiz çıktı eşim kız çocukları öyle benim arkadaşların da öyle hep kızları zayıf diyor ama çok takıyorum bu duruma
Kilo aralığı var biliyorsun o aralıkta olmazsa dr söyler zaten.kızlar bu arada bbişleriniz kaç kilo bizim ki 20/10/2015 de doğdu 3.450 gr ağırlığında doğdu .ben 3 aylıkken işe başladım sütüm hep yetti 6 kilo idi sonra kilo alımı azaldı sütü sağıp veriyorduk ama biberon istemiyordu falan ve şimdi de her şeyi yiyor maşallah hep etini sütünü ihmal etmiyorum ama ayın 20 sinde 16 aylık olacak 8 kilo şu an ve 76 cm dr a da götürdük her şeyi temiz çıktı eşim kız çocukları öyle benim arkadaşların da öyle hep kızları zayıf diyor ama çok takıyorum bu duruma
Aynı bizim kızda öyle başı sıkışınca anneeaağğ diye seslenirBenim kız 10 kere baba diyorsa 1 kere anne diyor
Amaa gece uyanırsa, düşüp biryerini acıtırsa sadece anne diyor:)
Oyuncak konusuna çok takılma derim öğretmen olunca sanırım daha çok düşünüyoruz.
Güneş'in de değişkenlik gösteriyor. Çekmece boşaltmak daha büyük keyif onun için:)
Canim masallah gunes e. Bence kilo konusunu kafana takma saglikli besleniyorsa. Sonucta bunyesi hepsinin farkli. Onemli olan kotu aliskanliklar edinmemeleri. Dis fircalamaya biz de iyice basladik. Dogal bir firca aldim macun kullanmiyoruz yemeklerden sonra eline veriyorum. Grre diye diye fircaliyor. Bizden ozendigi icin sanirim cok hosuna gidiyor. Ustunden de ben geciyorum hizlica. Ama ne kdr temizleniyordur bilmiyorum bana pek yaptirmak istemiyor cunku. Sanki yine de faydasi oluyor cunku bir ara hafif bir agiz kokusu vardi fircalamaya basladigimizdan beri yok. Siz nasil yapiyorsunuz? Biberon konusundaki bilgi icin de tesekkurlerSelam kızlar biz 16 aylık olduk dr kontrolümüz vardı. 12.260kg ve 83.5 cm boyumuz.
göbüşümüz var:)
Dr ekstra birşey verme diyor zaten vermiyorum ana gene fazla.
Diş fırçalama üzerinde çok durdu dr.
Geçen lafı geçmişti 2 yaşına kadar biberon kullanımı normalmiş.
aman napalım artık sağlıklılar ya buna şükürSaglikli olsunlarda kilosu boyu onemli degil canim benim.kizimda istahi iyi degil hep muhallebi kivami yemek yiyor katilara gecemedik uzun sure reflusu vardi dr israr etmeyin dedi ama cok canimi sikiyor bu durum simdi artik yavas yavas puturlu yiyor. Saglikli olsunlar da hic onemli degil yok zayifmis yok kisaymis.goren kizin zayuf diyor ilk once
sağol cnm aslında takmıyordum iş yerime gelen bir asistan benimde bi arkadaşımın kızı kilo almıyordu dr a götürdüler yağ sindirim metabolizmasında bi enzim eksikliği varmış ondan almıyormuş deyince yeniden takıldım ama şimdi yine takmamaya çalışıyorum:)Canım benim kızım da 20 ekim doğumlu kilosu 8 kilo olana kadar kilo alımı iyiydi sonradan azaldı iyice 8 ayda 2 kiloyu zor aldi hatta daha bile azdir sürekli geziniyor yerinde durmuyor ondan yakiyor herhalde üç hafta öncesine kadar istahi da iyiydi arada hasta falan oldu o zaman bir bozuldu hala tam düzelmedi cok yemek secmeye başladı bir süre hiç katı bir şey yemedi falan. Aklıma çok takıyorum ben de zaman zaman ama kilo her şey demek degil saglikli olması önemli eger kızın saglikliysa sen de çok takilma bence. Annelik hali biliyorum elde olmadan kiyasliyor başka cocuklarla ama sen hiç üzülme
babası 1.78 -80 kilo,ben 1.65-63 kiloyumKilo aralığı var biliyorsun o aralıkta olmazsa dr söyler zaten.
Siz anne babası olarak nasılsınız?
Ben minyon değilim mesela benim kızda olmayacak gibi boyu da kilosu da fazla.
Genetik özellikler önemli
Canım sen emzirmeye devam ediyor musun? Diyeti sıkı yapabilecek misin? Benimde diyet yapmam lazım ama halen emziriyorum sütüm çok gelmiyor ama kızım keyfiyetten içiyor birde geceleri arıyor ben de vicdanen üzülüyorum ya kesilirse diye.slm kızlar nasılsınız bebekleri büyüttük maşallah ben baya uzun ara ile giren biriyim biliyorsunuz :) bu ara sık girerim çünkü zayıflama ,diyet ile ilgili bi topikte yer alıyorum buraya da bakarım .bebekleriniz nasıl siz nasılsınız :))))
Sağol canım:) ben artık fırçayı kızımın eline vermiyorum çünkü geri alamıyorum:) akşam yatmadan önce sıkıntı yaratıyor. Dediğin gibi hızlıca ben fırçalıyorum.Canim masallah gunes e. Bence kilo konusunu kafana takma saglikli besleniyorsa. Sonucta bunyesi hepsinin farkli. Onemli olan kotu aliskanliklar edinmemeleri. Dis fircalamaya biz de iyice basladik. Dogal bir firca aldim macun kullanmiyoruz yemeklerden sonra eline veriyorum. Grre diye diye fircaliyor. Bizden ozendigi icin sanirim cok hosuna gidiyor. Ustunden de ben geciyorum hizlica. Ama ne kdr temizleniyordur bilmiyorum bana pek yaptirmak istemiyor cunku. Sanki yine de faydasi oluyor cunku bir ara hafif bir agiz kokusu vardi fircalamaya basladigimizdan beri yok. Siz nasil yapiyorsunuz? Biberon konusundaki bilgi icin de tesekkurler
Haha alemler kucucuk halleriyle:)) sagol canim sordugun icin iyiyim cok sukur ikinci trimestr bulantilar yorgunluk azaldi olabildigince edizle guzel vakit gecirmeye calisiyorum. Bir de ilginc olan ikincide kaygilar az olur saniyordum yine ilkinden farkli hissettigim herseye takiyorum normal mi acaba diyeSağol canım:) ben artık fırçayı kızımın eline vermiyorum çünkü geri alamıyorum:) akşam yatmadan önce sıkıntı yaratıyor. Dediğin gibi hızlıca ben fırçalıyorum.
Hamilelik nasıl gidiyor iyi misin
ben çalışıyorum tüm gün emzirmiyorum sabah gece ve işten gidince akşam emziriyorum.Zaten çok sıkı diyet yapmıyorum.Su içiyorum bol bol .mesela örnek yazayım:Canım sen emzirmeye devam ediyor musun? Diyeti sıkı yapabilecek misin? Benimde diyet yapmam lazım ama halen emziriyorum sütüm çok gelmiyor ama kızım keyfiyetten içiyor birde geceleri arıyor ben de vicdanen üzülüyorum ya kesilirse diye.
günde en az 2 lt su iç abur cubur yok:) bu kadar çok sıkı değilCanım sen emzirmeye devam ediyor musun? Diyeti sıkı yapabilecek misin? Benimde diyet yapmam lazım ama halen emziriyorum sütüm çok gelmiyor ama kızım keyfiyetten içiyor birde geceleri arıyor ben de vicdanen üzülüyorum ya kesilirse diye.
Günaydın cnm kiloya hiç takma bende cok takıyordum ilk zamanlar.önemli olann saglıklı olmaları inşallah.elam diş cıkarmaya başladığından beri dogeu zgün birsey yemedi diş skntısı geçince biraz yiyor sonra yine diş yine yemek yok.hep anne sütü içiyordu o ara.normal zamanda bile az yiyordu zaten iştah acıcı şurup kullanıyoruz bir haftadır.cok şükür daha iyi.boyumuzu bilmiyorum epey oldu ölcmeyeli ama kilomuz uzun zamandır 9.5 inşallah yemesi düzene girince alır.önemli olan sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah.kızlar bu arada bbişleriniz kaç kilo bizim ki 20/10/2015 de doğdu 3.450 gr ağırlığında doğdu .ben 3 aylıkken işe başladım sütüm hep yetti 6 kilo idi sonra kilo alımı azaldı sütü sağıp veriyorduk ama biberon istemiyordu falan ve şimdi de her şeyi yiyor maşallah hep etini sütünü ihmal etmiyorum ama ayın 20 sinde 16 aylık olacak 8 kilo şu an ve 76 cm dr a da götürdük her şeyi temiz çıktı eşim kız çocukları öyle benim arkadaşların da öyle hep kızları zayıf diyor ama çok takıyorum bu duruma
inş cnm sağol güzel temennilerin için:)Günaydın cnm kiloya hiç takma bende cok takıyordum ilk zamanlar.önemli olann saglıklı olmaları inşallah.elam diş cıkarmaya başladığından beri dogeu zgün birsey yemedi diş skntısı geçince biraz yiyor sonra yine diş yine yemek yok.hep anne sütü içiyordu o ara.normal zamanda bile az yiyordu zaten iştah acıcı şurup kullanıyoruz bir haftadır.cok şükür daha iyi.boyumuzu bilmiyorum epey oldu ölcmeyeli ama kilomuz uzun zamandır 9.5 inşallah yemesi düzene girince alır.önemli olan sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah.
Merhaba benim kızımda 16 aylık diş fırçalamaya başlamak istiyorum ama nasıl bir diş fırçası kullanmak lazım bilemiyorum. Siz doğal demişsiniz doktorunuz mu önerdi, nerden ne aldınız acaba ?Canim masallah gunes e. Bence kilo konusunu kafana takma saglikli besleniyorsa. Sonucta bunyesi hepsinin farkli. Onemli olan kotu aliskanliklar edinmemeleri. Dis fircalamaya biz de iyice basladik. Dogal bir firca aldim macun kullanmiyoruz yemeklerden sonra eline veriyorum. Grre diye diye fircaliyor. Bizden ozendigi icin sanirim cok hosuna gidiyor. Ustunden de ben geciyorum hizlica. Ama ne kdr temizleniyordur bilmiyorum bana pek yaptirmak istemiyor cunku. Sanki yine de faydasi oluyor cunku bir ara hafif bir agiz kokusu vardi fircalamaya basladigimizdan beri yok. Siz nasil yapiyorsunuz? Biberon konusundaki bilgi icin de tesekkurler
Evet bence de baslamak lazim hem agizlari dis doldu hem de ne kadar erken alisirlarsa o kadar iyi. Ben bebek magazasinda sormustum en dogali hangisi diye orada onermislerdi killari en dogal olani jack n jill di sanirim markasi. Ama acikcasi kendim arastirmadim.Merhaba benim kızımda 16 aylık diş fırçalamaya başlamak istiyorum ama nasıl bir diş fırçası kullanmak lazım bilemiyorum. Siz doğal demişsiniz doktorunuz mu önerdi, nerden ne aldınız acaba ?
Diş fırçasıyla ilgili doktorun önerisi olmadı. Ben nuk aldım. Tutma kısmında bir aparat var eline aldığında boğazına çok sokamıyor. Onun için seçtim.Evet bence de baslamak lazim hem agizlari dis doldu hem de ne kadar erken alisirlarsa o kadar iyi. Ben bebek magazasinda sormustum en dogali hangisi diye orada onermislerdi killari en dogal olani jack n jill di sanirim markasi. Ama acikcasi kendim arastirmadim.Xeroderma_pig doktoruyla konusmustu belki o size daha yardimci olabilir. Kolay gelsin:)
Çok fena canım hergün yeni bişey çıkıyor ağzından tam bnm küçüklüğüm sıpaYaaaa cok tatliiiiiii. Cok cin seninki masallah Ediz daha anne demiyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?