Senden de sonuçları bekliyoruz canim ekim anneleri teker teker ikinci hamileliklere başladı herkesin hakkinda hayırlısı olur inşKızlar yaa ne dicem :) bu ay ben de hamile olmaktan şüpheleniyorum. hiç aklımızda yoktu, hatta zumbaya falan yazılmıştım hoplayıp zıplıyodum, başka planlar yapıyorduk,ama ufak tefek belirtiler yaşar gibi oldum içime kurt düştü. hiç planlamadığımız halde heyecan yaptımm :) daha belli olmaz, en azından 1 hafta daha beklicem test için. Güneş daha 1 yaşında ama eğer hamileysem bi şekilde olur gider diye düşündüm kendimce. hamile değilsem de zumbaya devamve ikinci çocuktan önce yapmam gereken şeylerin bir listesini yapıcam ayy ne bileyim yaa, planlı ya da plansız, evlat bu dünyanın en büyük, en tatlı nimeti
Deneyecem canim insallah bazen baska kaplara su koyuyorum öle oynamayi seviyor ama küvet banyo hazirligini gorunce aglamaya basliyor direktYa bazı cocuklar sevmeyebiliyor bir yerde korkmuş olabiliyorlar benim kız doğuştan seviyor hatta banyoya her girdiginde cigliklar atiyor yikanacagim diye hatta banyo yapacaksin deyip birkaç dk onu yatagina biraktiysak eşyalarını hazirlamak için deliriyor agliyor kendini yerden yere atiyor. sizin konunuzda da belki yavas yavaş suya alistirabilirsin. once ne bileyim banyo yapmayacagi bir zaman küvetine su koyup orada suyla oynamaya teşvik edebilirsin alistiktan sonra içine girmesine izin verebilir sonra da yikarsin zaman icinde alisir inş benim aklıma bu geldi
Sagol tatlim. Ay ilki kdr heyecanliyim bakalim. Felaket bulantim ve yorgunlugum var yalniz basimi kaldiramiyrm. Firsat buldukca ediz i anneme birakiyrm.Tekrar tebrik ederim. Sağlıkla kucağına almanı dilerim. Ediz abi oluyor.
İkinci kez hissetmek nasıl bir duygu
Cok sagol canim. Kocaman opucuklerKızlaar merhaba, nasılsınız bakalım :)
pessinus canım doktora tekrar gittin mi? o yara olayını çok duydum bu ara hep üst üste denk geldi. genelde önemli bir şey çıktığını duymadım. stres yapma, bişey çıkmaz allahın izniyle.
P primavera1985 canımm ne zamandır aklıma geliyodun valla. sevindim dönmene. bebiş hayırlı olsun, çok sevindim :)
Xeroderma_pig canım Güneş maşallah tombişmişş :)) boyu da çok güzel:) senin beslenme konusundaki düzenin yine etkiledi beni, maşallah :) azcık büyüdüklerinde kiloları gidiyo yaa. ya da allah korusun bi grip bi nezle çocuklar çöp gibi kalıyo bu sefer. iştahları yerinde olsun yeter ki. hastalandığında kilo vermişti benim kız, uğraşa uğraşa ancak kilo aldırdık. 10 kilo civarı bu ara sanırım. Güneşler tombiş olsun azcık
Ay beni bir heyecan kapladi. Ne guzel olur beraber yine hamile olsak. Haydi hayirlisi. Haberlerini bekliyrzKızlar yaa ne dicem :) bu ay ben de hamile olmaktan şüpheleniyorum. hiç aklımızda yoktu, hatta zumbaya falan yazılmıştım hoplayıp zıplıyodum, başka planlar yapıyorduk,ama ufak tefek belirtiler yaşar gibi oldum içime kurt düştü. hiç planlamadığımız halde heyecan yaptımm :) daha belli olmaz, en azından 1 hafta daha beklicem test için. Güneş daha 1 yaşında ama eğer hamileysem bi şekilde olur gider diye düşündüm kendimce. hamile değilsem de zumbaya devamve ikinci çocuktan önce yapmam gereken şeylerin bir listesini yapıcam ayy ne bileyim yaa, planlı ya da plansız, evlat bu dünyanın en büyük, en tatlı nimeti
Canimmm cok tesekkur ederim. Ediz cok bagimsiz bir cocuk pek kiskanmaz gibi duruyordu ama gecen bir arkadasin bebegini kucagima aldim hemen kucak istedi sipa:)) guzel gozlu hifami op bmm icAyy tebrik ederim canim Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah kiskanmaz kardeşi ediz paşam :)) hifa oyuncak bebisleri bile kıskanıyor korkuyorum kardesi olursa napar
Güzel şikayetler bunlar:)Sagol tatlim. Ay ilki kdr heyecanliyim bakalim. Felaket bulantim ve yorgunlugum var yalniz basimi kaldiramiyrm. Firsat buldukca ediz i anneme birakiyrm.
Sagol tatlimHayirlisiyla yeni bebişin dünyaya gelir inş canım.
Merhaba cnm. Masallah ogluna boyu kilosu yerinde. Ne guzel annemm demesi. Benimki cok nadir anne diyor ancak bir sikintisi olursa. Surekli baba surekli baba:) erkekler guya annelerine duskun oluyordu hihi:) hayirlisiyla kucagina alman nasip olur umarim. Ben de ikinciye hamisim buarada:)Kızlaarr merhabaaa bu yeni hesabım :) bengokcesneijder hatırlayan hatırlar :)) Bir bakayım ne yapıyorsunuz dedim
Benim oğluşum Mehmet Zahid de ayın 15 inde 15 aylık olcak :) boyu 83 cm di en son kilosu 12 küsür beslenmesi iyi idaresindeki ediyoruz bayağı çok kelimeleri de öğrendi 'annemmm' diyor bastıra bastıra ben öğrettimse tabi:) siz nasılsınız bebişler nasıl ?
Ben ikinciye hamileyim bu arada elim değmişken ikinciyi de büyüteyim dedim
Ayy ben de cok istiyrmm. Bir de kiz cocugu tatmak. Ama aynen once saglik ve hayirli evlat.Güzel şikayetler bunlar:)
İnşallah kız olurtabi önce sağlık
Baba sürekli çalıştığı için hep beni görüyor annemle babama çok düşkün. Allahtan evlerimiz yan yana da alıp götürüyorlar gezdiriyorlar bir kaç saat rahat oluyorum o zaman:) Hamişlik nasıl gidiyor ? Benim bulantım var oğlumda bu kadar erkenden yoktu :) halsizim uykuluyum sürekli bir de belim sırtım ağrıyor gaz da oluyorMerhaba cnm. Masallah ogluna boyu kilosu yerinde. Ne guzel annemm demesi. Benimki cok nadir anne diyor ancak bir sikintisi olursa. Surekli baba surekli baba:) erkekler guya annelerine duskun oluyordu hihi:) hayirlisiyla kucagina alman nasip olur umarim. Ben de ikinciye hamisim buarada:)
tebrikler canım,benim de 2 kızım var,3.yü isterim fakat daha 30 umda bel ve dizde problem çıktı,yazarken bile egzersiz yapıyorum,yakında dizimden ameliyat olcam mr çekildi,1 haftadır işe gidemiyorum merdiven inip çıkamıyorum, bel desen o da kötü,topuk desen o da var,dişe gelince implant yaptırdım o da berbattı ama halen bi aklım 3. de, ama yapacak kapasite yok maalesefKızlaarr merhabaaa bu yeni hesabım :) bengokcesneijder hatırlayan hatırlar :)) Bir bakayım ne yapıyorsunuz dedim
Benim oğluşum Mehmet Zahid de ayın 15 inde 15 aylık olcak :) boyu 83 cm di en son kilosu 12 küsür beslenmesi iyi idaresindeki ediyoruz bayağı çok kelimeleri de öğrendi 'annemmm' diyor bastıra bastıra ben öğrettimse tabi:) siz nasılsınız bebişler nasıl ?
Ben ikinciye hamileyim bu arada elim değmişken ikinciyi de büyüteyim dedim
tebrikler canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanimmm cok tesekkur ederim. Ediz cok bagimsiz bir cocuk pek kiskanmaz gibi duruyordu ama gecen bir arkadasin bebegini kucagima aldim hemen kucak istedi sipa:)) guzel gozlu hifami op bmm ic
Olsun canım 2 tane var ne güzel 3. yü de inşallah kendini iyi hissettiğin de yaparsın. Sağlık daha önemli. Ben de hazır annem yakınımda oturuyorkem yapayım dedim çok yardımcı oluyor gerçekten. 3. de daha çoook sonra inşallah çok geçmiş olsun bu aradatebrikler canım,benim de 2 kızım var,3.yü isterim fakat daha 30 umda bel ve dizde problem çıktı,yazarken bile egzersiz yapıyorum,yakında dizimden ameliyat olcam mr çekildi,1 haftadır işe gidemiyorum merdiven inip çıkamıyorum, bel desen o da kötü,topuk desen o da var,dişe gelince implant yaptırdım o da berbattı ama halen bi aklım 3. de, ama yapacak kapasite yok maalesef
Allah yardımcın olsun canim..bende çok yoğunum ezgi de artık bizden bağımsiz yürüyor evin her odasında anlayacağın ve düşüp canını açıyor diye koşturuyoruz arkasında.. hareketi arttı.uyumak istemiyor.yarim saat önce ağlayarak uyandı onunla ilgileniyorum .Kizlaar nasilsiniz yeni gördüm yazdiklarinizi gökçe canım hayırlı olsun Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. bugünlerde aşırı yorgunum iş yoğun duru ilgi ev de yapılacak isleri bekliyor ister istemez çok yoruluyorumiyisinizdir umarım hepiniz iyi geceler şimdiden öpüldünüz kızlar
Kolay gelsin canım. Kızım yürüyor bizde peşinden bir dakika oturmak yok:)Kizlaar nasilsiniz yeni gördüm yazdiklarinizi gökçe canım hayırlı olsun Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. bugünlerde aşırı yorgunum iş yoğun duru ilgi ev de yapılacak isleri bekliyor ister istemez çok yoruluyorumiyisinizdir umarım hepiniz iyi geceler şimdiden öpüldünüz kızlar
Baya benziyor bizim durumlar. Benim de esim yok butun gun. Annemle ayni apartmandayiz arada edizi ona birakiyrm ben de. Aynen benim de bulantilar cok erken basladi. 4 haftalikti. Simdi felaket. Oglumda bir sabahBaba sürekli çalıştığı için hep beni görüyor annemle babama çok düşkün. Allahtan evlerimiz yan yana da alıp götürüyorlar gezdiriyorlar bir kaç saat rahat oluyorum o zaman:) Hamişlik nasıl gidiyor ? Benim bulantım var oğlumda bu kadar erkenden yoktu :) halsizim uykuluyum sürekli bir de belim sırtım ağrıyor gaz da oluyorne çok şikayetim varmış yazınca fark ettim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?