2015 Ekim Anneleri

Seninki de ıyı canım maşallah sağlıklı olsunlar da şu ıkı günde benimki bile zayıfladı yemeyınce birşey.akşam duzeldı bıraz bişeyler yedi çok şukur.bakalım bu gece nasıl geçecek.ıkı gundur sabahlıyoruz.

Hadi hayırlısı sağlıkla inşallah canım
İkinci kez hissetmek nasıl
Amin cnm. İdrar testi pozitiv çıkınca açıkçası çok endişelendim, nasıl olucak falan diye. Ama bugün ultrasonda öyle heyecanlandım ki, sanki ilk kez hamile kalmışım gibi. Yani sonuçç mutluyum. İkiz gibi büyüyecekler.. Hayırlısı buymuş demekki. İnşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur. Darısı isteyen herkese... :)

Maşallah bebeğin kg boy iyi canim benim kız hala 8.5 kg sağlıklı olsunlar önemli olan o.dışı yapıyor olabilir ezgi de çok huysuzdu uykusu allak bullak olmuştu.sabret geçecek elbet bebeğin yemek istemiyorsa zorlama canim düzelir ınşallah. Hastahane bizde yineliyoruz değil mi.

Günaydın kızlar, göz doktoruna gideceğiz diye bahsetmiştim ya dr gözlük verdi bize numaramız yüksek çıktı takmamız lazımmış ben takıyorum kızım çıkarıyor

Amin canım

Kizlar herkese gunaydin milletce cok zor gunler yasadik istanbulda oldugum icim biraz daha zordu silahlar o gece susmadi ses bombalari ile korkuttular Rabbim bir daha yasatmasin esim o gece evde durmadi burada oturamam dedi sabah 5 gibi geldi cok korktum...sehitlerimize Allah rahmet eylesin...bu nedenle giremedim umarim herkes iyidir bebisler iyidir.

canım geçmiş olsun. hali hazırda enfeksiyon vardır vücudunda ama vücut savaş halindedir. aşı da yaptırınca enfeksiyon ağır basmıştır ve ateşlenmiştir. diş benim kızımda da yok. bakalım bekliyoruz. umarım iyileşmişsinizdir şimdiye kadar, tekrar geçmiş olsun:)

Günaydın kızlar, göz doktoruna gideceğiz diye bahsetmiştim ya dr gözlük verdi bize numaramız yüksek çıktı takmamız lazımmış ben takıyorum kızım çıkarıyor
Canim gecmis olsun sen de veya babasinda gorme sorunu var mi benim gozlerim bozuk derecesi de var 3 filan...annesi takat gozlugunu daha minnacik yerim ben onu

Merhaba kizlar ben yine hamileyim bugun ogrendim.moralim cok bozuk kizim daha cok kucul soktayim.esimde bende kurtaja karsiyiz napicam ben bebegim cok kucuk daha
canım hayırlı olsun, üzülme. baştan zorlanırsın tabi ama birbirleriyle el ele tutuşup oynadıklarını, birbirlerininin o minik yanaklarına öpücükler kondurduklarını görünce dünyanın en mutlu annesi olacaksın :)

Canim gecmis olsun sen de veya babasinda gorme sorunu var mi benim gozlerim bozuk derecesi de var 3 filan...annesi takat gozlugunu daha minnacik yerim ben onu
Sağol canım ben de var göz problemi benimkinin tıpkısının aynısı onda var şimdi

canım geçmiş olsun, çok fazla bebek gördüm ben gözlük takan. acaba nasıl alıştırıyorlar? benim de güneşi götürmem lazım, annem,babam, kv,kb, eşim, kardeşim ve eşimin kardeşi hepsinin gözler bozuk. sadece benim gözlerde problem yok. ve maalesef kızım benden pek bişey almamış genetik anlamda. yani kontrol ettirmekte fayda var.

Sağol canım benim kızım ekstra hareketli çok zorlanıyorum gözlük konusunda ne taksa kardır diyorum benim kızın görünüşü babasının kopyası ama göz problemimiz aynı
Senin Güneşi'nin göz sağlığı inşallah sana çekmiştir

İkinci kez anne olacak anne adaylarına Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın.Tabii zorluğu olacak abim ve ablamın arasında 2 yaşa yakın fark var uykusuz yaşadım diyordu ama aynı anda ikisi de büyüyecek..

inşallah canım bakalım. zamanla taktıkça benimser belki de. çerçeveleri falan nasıl oluyo onların? bebek için uygundur tabi. ama başka çerçeve şekilleri falan varsa onları da denersiniz olmadı.

kızlar şöyle ki, ekim çocuklarını beraberce büyüttüğümüz gibi, şu anki hamileler de tarih olarak birbirlerine yakın oldukları için yine bebişleri birlikte büyütecekler gibi duruyo :) grup biraz durulmuştu ama ekstra şenlenir şimdi :)

Aynen canim senlenir insallah

inşallah canım bakalım. zamanla taktıkça benimser belki de. çerçeveleri falan nasıl oluyo onların? bebek için uygundur tabi. ama başka çerçeve şekilleri falan varsa onları da denersiniz olmadı.
Fisher price bebek çerçeveleri var eğilip bükülen kırılmayan onu aldık arkadan cırt cırtlı ama taktırmak zor

Teşekkürler canım evet kuzum normale dondu çok şukur.çok zor günler geçirdik Allah daha betwrinden saklasın şöyle duşunuyorumda biz buna dayanamazken hastanede yatan ameliyat olan vss ağır hastalığı olan bebeklerin anneleri napıyor acaba Allah hepsine şifa versin sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…