- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Hadi hayırlısı sağlıkla inşallah canımXeroderma_pig cnm geldim doktordan. Kese göründü ama daha çok küçük, yeni yeni oluşmaya başlıyormuş. 3 hafta sonraya randevu verdi, o zaman bebeği de görürüz dedi...
Seninki de ıyı canım maşallah sağlıklı olsunlar da şu ıkı günde benimki bile zayıfladı yemeyınce birşey.akşam duzeldı bıraz bişeyler yedi çok şukur.bakalım bu gece nasıl geçecek.ıkı gundur sabahlıyoruz.Maşallah kuzuya bizim oğlan 8 kilo daha boyu da 73 cm geçen ay benimki de yemek istemedi çok istahsizdi o yüzden hiç kilo almamıştı 1 hafta 10 gündür yememiz düzeldi şükür seni anlıyorum canım yesinler diye neler yapiyoruz ama onlar istemeyince elimizden bişey gelmiyo malesef düzelir en kısa zamanda inşallah ama ara ara böyle istahsizlik dönemleri olabilirmiş hemsiremiz söylemişti bide sıcaklar var tabi ama geçici bu dönem canım biraz daha sabır :)
Amin cnm. İdrar testi pozitiv çıkınca açıkçası çok endişelendim, nasıl olucak falan diye. Ama bugün ultrasonda öyle heyecanlandım ki, sanki ilk kez hamile kalmışım gibi. Yani sonuçç mutluyum. İkiz gibi büyüyecekler.. Hayırlısı buymuş demekki. İnşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur. Darısı isteyen herkese... :)Hadi hayırlısı sağlıkla inşallah canım
İkinci kez hissetmek nasıl
Maşallah bebeğin kg boy iyi canim benim kız hala 8.5 kg sağlıklı olsunlar önemli olan o.dışı yapıyor olabilir ezgi de çok huysuzdu uykusu allak bullak olmuştu.sabret geçecek elbet bebeğin yemek istemiyorsa zorlama canim düzelir ınşallah. Hastahane bizde yineliyoruz değil mi.Ateş duşurucu verdim ama
Ateş duşurucu verdim bogazında enfeksiyon olmuş diş aşı enfeksiyon derken bebeğim mahvoldu bugun bıraz daha ıyı şukur az çorba içti birazda yoğurt yedi.eskiden herşeyı yıyen çocuk şimdi herşeye hayır dıyo başını sallıyor.yemeyen çocuk çok zormuş.duzelsede yemeğe başlasaydı kuzum.bu ay kontroldede 72cm boyu 10 kg kilosu oldu sizinkiler nasıl.allah bebişlerimize sağlık versin
Amin cnm. İdrar testi pozitiv çıkınca açıkçası çok endişelendim, nasıl olucak falan diye. Ama bugün ultrasonda öyle heyecanlandım ki, sanki ilk kez hamile kalmışım gibi. Yani sonuçç mutluyum. İkiz gibi büyüyecekler.. Hayırlısı buymuş demekki. İnşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur. Darısı isteyen herkese... :)
canım geçmiş olsun. hali hazırda enfeksiyon vardır vücudunda ama vücut savaş halindedir. aşı da yaptırınca enfeksiyon ağır basmıştır ve ateşlenmiştir. diş benim kızımda da yok. bakalım bekliyoruz. umarım iyileşmişsinizdir şimdiye kadar, tekrar geçmiş olsun:)Selam arkadaşlar onceleri fırsat buldukça yazıyordum buraya ama bır ıkı aydır ne mümkün.oğluşum çok hasta hiç birsey yemiyor çok üzülüyorum.ıkı gun önce 9ay aşısı oldu bır gun sonra ateşi 39 u buldu boğazda enfeksıyon olmuş.henuz dişimizde yok.ıkı gundur sabah beşbyçukta yatıyoruz hep aglıyo.acaba dişmi geliyo ateşi duştu şukur.ben harap bir haldeyim artık yapamadım anneme geldim.saolsun yardımcı oluyor.aşı sonrası böyle olanlar varmı yoksa dişmi çıkacak acaba
Canim gecmis olsun sen de veya babasinda gorme sorunu var mi benim gozlerim bozuk derecesi de var 3 filan...annesi takat gozlugunu daha minnacik yerim ben onuGünaydın kızlar, göz doktoruna gideceğiz diye bahsetmiştim ya dr gözlük verdi bize numaramız yüksek çıktı takmamız lazımmış ben takıyorum kızım çıkarıyor
canım hayırlı olsun, üzülme. baştan zorlanırsın tabi ama birbirleriyle el ele tutuşup oynadıklarını, birbirlerininin o minik yanaklarına öpücükler kondurduklarını görünce dünyanın en mutlu annesi olacaksın :)Merhaba kizlar ben yine hamileyim bugun ogrendim.moralim cok bozuk kizim daha cok kucul soktayim.esimde bende kurtaja karsiyiz napicam ben bebegim cok kucuk daha
Sağol canım ben de var göz problemi benimkinin tıpkısının aynısı onda var şimdiCanim gecmis olsun sen de veya babasinda gorme sorunu var mi benim gozlerim bozuk derecesi de var 3 filan...annesi takat gozlugunu daha minnacik yerim ben onu
canım geçmiş olsun, çok fazla bebek gördüm ben gözlük takan. acaba nasıl alıştırıyorlar? benim de güneşi götürmem lazım, annem,babam, kv,kb, eşim, kardeşim ve eşimin kardeşi hepsinin gözler bozuk. sadece benim gözlerde problem yok. ve maalesef kızım benden pek bişey almamış genetik anlamda. yani kontrol ettirmekte fayda var.Günaydın kızlar, göz doktoruna gideceğiz diye bahsetmiştim ya dr gözlük verdi bize numaramız yüksek çıktı takmamız lazımmış ben takıyorum kızım çıkarıyor
Sağol canım benim kızım ekstra hareketli çok zorlanıyorum gözlük konusunda ne taksa kardır diyorum benim kızın görünüşü babasının kopyası ama göz problemimiz aynıcanım geçmiş olsun, çok fazla bebek gördüm ben gözlük takan. acaba nasıl alıştırıyorlar? benim de güneşi götürmem lazım, annem,babam, kv,kb, eşim, kardeşim ve eşimin kardeşi hepsinin gözler bozuk. sadece benim gözlerde problem yok. ve maalesef kızım benden pek bişey almamış genetik anlamda. yani kontrol ettirmekte fayda var.
O zaman bizde de olur canim Allah beterinden korusun insallahSağol canım ben de var göz problemi benimkinin tıpkısının aynısı onda var şimdi
inşallah canım bakalım. zamanla taktıkça benimser belki de. çerçeveleri falan nasıl oluyo onların? bebek için uygundur tabi. ama başka çerçeve şekilleri falan varsa onları da denersiniz olmadı.Sağol canım benim kızım ekstra hareketli çok zorlanıyorum gözlük konusunda ne taksa kardır diyorum benim kızın görünüşü babasının kopyası ama göz problemimiz aynı
Senin Güneşi'nin göz sağlığı inşallah sana çekmiştir
Aynen canim senlenir insallahkızlar şöyle ki, ekim çocuklarını beraberce büyüttüğümüz gibi, şu anki hamileler de tarih olarak birbirlerine yakın oldukları için yine bebişleri birlikte büyütecekler gibi duruyo :) grup biraz durulmuştu ama ekstra şenlenir şimdi :)
Fisher price bebek çerçeveleri var eğilip bükülen kırılmayan onu aldık arkadan cırt cırtlı ama taktırmak zorinşallah canım bakalım. zamanla taktıkça benimser belki de. çerçeveleri falan nasıl oluyo onların? bebek için uygundur tabi. ama başka çerçeve şekilleri falan varsa onları da denersiniz olmadı.
Teşekkürler canım evet kuzum normale dondu çok şukur.çok zor günler geçirdik Allah daha betwrinden saklasın şöyle duşunuyorumda biz buna dayanamazken hastanede yatan ameliyat olan vss ağır hastalığı olan bebeklerin anneleri napıyor acaba Allah hepsine şifa versin sağlık versin.canım geçmiş olsun. hali hazırda enfeksiyon vardır vücudunda ama vücut savaş halindedir. aşı da yaptırınca enfeksiyon ağır basmıştır ve ateşlenmiştir. diş benim kızımda da yok. bakalım bekliyoruz. umarım iyileşmişsinizdir şimdiye kadar, tekrar geçmiş olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?