2015 Ekim Anneleri

evet cnm ben 19 ocaktan beri çalışıyorum yani kızım 3 aylık olduğundan beri geçen aya kadar eşim kayınvalidem beraber bakıyordu kızıma 1 aydır eşim tek bakıyor bir kaç ay böyle olacak ramazan bayramına kadar sonra zaten iki hafta izine çıkıcaz ondan sonra geri rutine devam ben kızım 4 aylıkken evi de taşıdım baya maceralı oldu benim hayatım:)))

Merhaba aranıza yeni katıldım bende 2015 ekim annesiyim
7 aylık olduk 2 ay önce ek gıdaya başladık
Bebeğim çok hareketli 4aylıkken dönmeye başladı 6 aylık emekledi şimdi de tutup kalkıyor ortalığı karıştırmaya başladı
3 dişi çıktı 4. Çıkmak üzere
Gece sürekli emmek istiyor uyku düzeni gündüz iyi ama gece yok hep beni istiyor beşiği yatağıma bitişik yatıyoruz
Sizin Nasıl geçiyor? Ben geceleri çok zorlanıyorum var mı bir tavsiyeniz
Ay çok iyi oldu böyle ya burdan size danışabilirim değil mi?

ergobaby nasıl canım neden ondan almayı düşünüyorsun?

hoşgeldin canım aramıza tabi ki de danışabilirsin hepimiz burada bunu yapıyoruz:) bebeğin kız mı erkek mi? benim 20 ekim doğumlu bir kızım var biraz tontiş ve dönmemizi bile birkaç hafta önce yapmaya başladık biraz sağlamcı işini sağlama almadan pek hareket etmiyor bu ara sadece ayakta durup yürümek istiyor. yerde yatmak sürünmek hiç benim kıza göre değil ağlıyor. bu dönemlerde anneye düşkünlük artabiliyor canım biz zaman zaman onu yaşıyoruz kapsama alanından çıkınca basıyor çığlığı benim kızım. maşallah dişlerinize de. bizim daha hiçbir şey yok üst damaklar biraz beyazlamış yeni yeni kaşınıyor altlarda bir şey yok. gece uykularımız ise bu sıralar çok değişken bir bakıyorum aralıksız 4.5-5 saat uyumuş bir bakıyorum 1.5-2 saatte kalkmış. maalesef bu konuda bir tavsiyem yok geçici bir süreç olduğunu düşünerek fazla takılmıyorum

Hoşgeldin canım maşallah bebisine uyku sorunu bizde de var gündüz yarım saatlik uykularla öyle böyle geçiyor da gece cook zorluyor 2 kere kalkarsa şükrediyorum bazen 5 6 kere kalkiyor emmek istiyor sizin yine disleriniz çıkmış maşallah biz de o da yok sanırım emmeyi birakmadiklari sürece böyle devam edecek

Evet canım çok hareketli olmuş bebekle taşınmakta zor olmuştur. Erken mi ayrılmak iyi yoksa geç mi bilmiyorum ama zor bi dönemi inşallah sağlıkla atlatırım

Kızlar hadi bugün fotoğraf etkinliği yapalım ben başlatıyorum etkinliği sizlrrden de bekliyorum katkıları:)
Ya duruya 41 kere yetmez maşaallah Allah'im esirgesin onu tüm kem gözlerden nazardan dur bende bi foto koyayım

Eklentiler

• IMG-20160508-WA0001.jpeg
    39,8 KB · Görüntüleme: 83
Canım hoşgeldin sefa getirdin Benim de 30 ekim doğumlu bi erkek bebeğim var adi yiğit.seninki ? Bizim de alttan 2 diş cıktı yaklaşık 2 ay önce ama başka yok çok aktif dönüyo ama mesela kendo başına oturamıyor daha desteksiz ne biliyim aaa anne diyo o var o kadar bide deli yaramaz onu unuttum hoşgeldin tekrardan

Evet canım çok hareketli olmuş bebekle taşınmakta zor olmuştur. Erken mi ayrılmak iyi yoksa geç mi bilmiyorum ama zor bi dönemi inşallah sağlıkla atlatırım
bence bebek annenin yokluğunu anlamadan ayrılmak daha iyi yoksa bi çok ark ım ücretsiz izin aldı bebeği bırakamadı işten ayrıldı bebek de onu bırakamadı ağladı falan

Canim eminde emmedi beni 4.ayda ek gidaya başladım 6.5 kilo doktorumuz iyi diyor birde çok hareketli bir dakika durmuyor sağlıklı olsunlarda

ergobaby nasıl canım neden ondan almayı düşünüyorsun?
Maşallah Duru ya
momfortla aynı gibi aslında farkı desenli olması :) sanırım benim yıldız zaafım var sırf bundan dolayı ergo başka bi fark görmedim :) boba farklı mesela bunların cebi üstte ve büyük, bobanın ki kemer kısmında daha küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…