2015 Ekim Anneleri

ediz de sesli gulmeye basladi, dunyanin en guzel sesi, o oyle gulunce biz babasiyla yariyoruz bu sefer daha cok guluyor, kucuk mucizem benim

Zeynep 3-5 gündür teneke gıcırtısı yapıyor sanırım kızımın garip bi gülme stili olucak :))) ayyy gelsin o günler gülüyor ama kahkaha atsın istiyorum :))

Duru da birkaç gündür sesli gülüyor hatta ara sıra çığlık atıyor. Anneainin yapamadıklarını yapıyor bu kız:)

Kızlar elacik zaten başlamıştı sesler ççıkarmaya ama artık nasıl bagiriarak konuşuyor arka odada bile yaramıyor cenesinden kardeşim de uyuyamamis emzik tıkıyor ağzına:)
Dünyanın en güzel sesleri değil mi :) anne olmadan önce bebek çığlıkları kafamı yorardı:) şimdi bülbül şakıyormuş gibi evde. İnsan böyle bir duyguyu anne olmadan tadamazmış meğer. Allahım herkese isteyen herkese nasip etsin.

Benim kız uyuyor, korkudan uyuyamıyorum ha şimdi uyancak ha birazdan diyealtını alamadan uyudu. Şimdi zırlar. Kaç saatte bir alıyorsunuz? Benim aralar bazen çok uzuyor. Uyandırmaya korkuyorum, bekliyorum falan.

Selamlar guzel anneler ozledim hepinizi giremedim bir suredir abimler geldi memleketten insallah herkes iyidir okuyamadim sayfalari maasallah dyorum ilerlemis. Bebisleriniz nasil buyuyorlar meleklerimiz☺☺
Çok şükür iyiyiz canım sen de iyisindir umarım biz de yarın memlekete geçiyoruz ben de fazla giremeyebilirim. Öp kokla oğluşunu bolca yerime:) iyi geceler

Çok şükür iyiyiz canım sen de iyisindir umarım biz de yarın memlekete geçiyoruz ben de fazla giremeyebilirim. Öp kokla oğluşunu bolca yerime:) iyi geceler
Canim sevindim iyi olmaniza hayirli yolculuklar tatlim..sen de guzel durumuzu op yerime ☺☺hayirli geceler canimm

Selam canim ben doktorumuzdan cok memnunum medical paRkta Engin Yurdakul dogumumuda orda yaptim doktorada ayni hastanede devam ediyoruz suan bebegim 4 aylik benimde baslatmadi ek gidaya gidebildigimiz kadar anne sutune devam dedi

Benim kız uyuyor, korkudan uyuyamıyorum ha şimdi uyancak ha birazdan diyealtını alamadan uyudu. Şimdi zırlar. Kaç saatte bir alıyorsunuz? Benim aralar bazen çok uzuyor. Uyandırmaya korkuyorum, bekliyorum falan.
Saatle davranmıyorum ben canım uyanık olduğunda çok sık değiştiririm azıcık çiş bile olsa gece tabi uzuyor bez için uyandırma derim hazır uyuyorken:)

Uzun aradan sonra merhaba doguma sayili gunler kala en son girmistim. Şimdi vakit bulupta giremiyorum bile herkes bebeklerine sağlıklı bir ömür diliyorum. Teyzoslari dogduklarinda foto koyalım demiştik ben biraz geç kaldım 3ayimizi doldurduk biz maşallah demeyi unutmayın teyzoslarr

Eklentiler

• IMAG1202.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…