2015 Ekim Anneleri

Bende 14subatta kan testiyle kesinlestirmistim cnm eşime hediye oldu

Allahım yaa emziren anneye moral vermişler cidden canım panik yapma sen, en kısa zamanda bir doktora görün ihmal etme.bişey olmaz allahın izniyle, ilaçları var kullanırsın, düzelir.

Ayy ben hatırlıyorum seni cnm sessiz takipciydim.Benim hikaye mi anlatayım bir arkadaşıma gittim o gün,dogurursam gidemem diye eve geldim bir daha cokmiyac evde beklicem artık doğuma kadar dinlencem dedim neyse gece bir bucuktu kk ya bakayım kimler doğuma gitmiş kimler doğurmuş dedim birçoğunuz doğum hikayesini yazmış kac kişi 5ekimde doğurma hayali kurmuş Ayyy Allahım iyiki bugün dogurmuyorum çok yorgunu dedim der demez karnında lastik attı sanki bu ne ki kesemi patladı acaba derken suyum akiverdi korkudan yorgunluk kalmadi.10cm açıklıkla sezaryen oldum ama çok memnun kaldım kızım da5.10.15 saat20de geldi sonsuz şükürler olsun rabbime

Sabah çok uykusuz uyandım ama kızımın gülen gözlerini görünce her zamanki gibi sevindirik delisi oldum :) gün koşuşturmayla geçti. Yenice oturdum. Güneş dün gece ilk kez kıkırdadıyakında sesli gülmeler başlayacak demek ki

Allahım yaa emziren anneye moral vermişler cidden canım panik yapma sen, en kısa zamanda bir doktora görün ihmal etme.bişey olmaz allahın izniyle, ilaçları var kullanırsın, düzelir.
tteşekkür ederim canım gidicem pazartesi günü bbakalım

ediz de sesli gulmeye basladi, dunyanin en guzel sesi, o oyle gulunce biz babasiyla yariyoruz bu sefer daha cok guluyor, kucuk mucizem benim

Zeynep 3-5 gündür teneke gıcırtısı yapıyor sanırım kızımın garip bi gülme stili olucak :))) ayyy gelsin o günler gülüyor ama kahkaha atsın istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…