allahına kurban seninCanim ben kendimi kesin ates olacak zor olacak diye hazirlamistim, hic bir sikintimiz olmadi cok sukur. Insallah hicbirinizin olmaz sikintisi kuzucuklar gule oynaya atlatir edizcik hibiEki Görüntüle 1758142
Yerim onun dudaklarini yaa birakma beni annecim demis kuzum :)kızlar sabah işe giderken gülerek uyandı mert
bende hazırlanıyodum biraz öptüm kokladım
babasına verdim ondan sonra surat ifadesi bu oldu
Bende 14subatta kan testiyle kesinlestirmistim cnm eşime hediye olduBn ilk gebeliğimde öle olmuştu geçen yıl canım ama sonu hüsran bu sefer tesadüfen kan testinde çıktı eşime sevgililer günü hediyesi yapmıştım bebek tulumuyla.... Vay be yaşlanmışım iice
Sabrın sonu güzel olmuş cnmamiiin. Sorma canim her gun sukrediyorum, biz 3 tane basarisiz tup bebek tedavisi gorduk, ne paralar akittik onu bosver cok stresli cok acili gunlerdi. Sonra kuzucum kendi geldi. Sukur kavusturana
İnşallah böyle devam eder canımgayet rahat gidersiniz canim, burada kar fln yok, hatta hava eskisinden daha sicak.
Oy maşallah çok tatlı bu kuzuCanim ben kendimi kesin ates olacak zor olacak diye hazirlamistim, hic bir sikintimiz olmadi cok sukur. Insallah hicbirinizin olmaz sikintisi kuzucuklar gule oynaya atlatir edizcik hibiEki Görüntüle 1758142
Diyorum ben bu kız başka maşallah Allah nazardan korusunBenim kız da bir ilginç yüzüne gelen suyu yalayıp içmeye çalışıyor gözüne kaçıyor su hiç sesini çıkarmadan bakıyor. Çok şükür hep böyle olsun istemiştim bebeğimin:)
Haha bakışa bak yaa tam yemelik masallahkızlar sabah işe giderken gülerek uyandı mert
Allahım yaa emziren anneye moral vermişler ciddenCanım hamile kalmadan önce hafif vardı sonra çarpıntı için ilaç kullandım düzeldi sonra hamile kaldım doğum yspalı 4 buçuk ay oldu işte ellerim titriyor halsizim diye gittim sağlık ocağına bu sonuç çıktı çok kötü hemen doktora git geç bile kalmışsın daha önce niye gelmedin hata etmişsin çok dedi bebekle uğraşmak fark etmedim ki hiç
Sadece anne sütü veriyorsunuz sanırım ne kadar güzel ben süt yettirme olayını bir türlü beceremedim sizler bu konuları zamanında fazlasıyla konuşmuşsunuzdur eminim ama sormak istiyorum gene de ilk günlerde dahil hiç mama verdiniz mi ne zamandan sonra emme olayı düzene girdi biz gece gündüz emiyorduk yarım saat sakin kalamıyorduk 3 haftanın sonunda biberon verdim ben ondan önce mamayı kadehle verdim ancak mama yiyince uyuyordu dolayısıyla doymadığını düşünüyordum sorduğum sorular bebekten bebeğe değişir ama gene de fikir almak istedim bir de normal doğum muydu yoksa sezaryen mıydı sezaryende biraz gecikiyor süt gelmesi en azından ben de öyle oldu çok uzattım ama hala süt mevzusunu düşünüyorum bir bebeğim daha olursa farklı davranmak isterim[/QUOcnm ben ilk iki üç gün mama verdim üçüncü gün sutum geldi ama uç yok diye ememedi sağdaki kaşıkla verdim yedinci gün emebildi o gündem beri çok şükür anne sutu verdik.(bir ara rahatsızlık geçirdim üç gün sadece mama verdim)sezryn doğum yaptım.ama sanki şimdilerde az içiyor gibi ama kizlardada o sorun varmış almıyor bazen
Biraz büyüyünce atarsın küvetine oyuncakları bi sürü, güle oynaya yıkanır. Ya da beraber girersiniz banyoya, onu da seviyor bebekler.Ay bide defa su yutmuştu ondan mı korkuyo acaba
Ayy ben hatırlıyorum seni cnm sessiz takipciydim.Benim hikaye mi anlatayım bir arkadaşıma gittim o gün,dogurursam gidemem diye eve geldim bir daha cokmiyac evde beklicem artık doğuma kadar dinlencem dedim neyse gece bir bucuktu kk ya bakayım kimler doğuma gitmiş kimler doğurmuş dedim birçoğunuz doğum hikayesini yazmış kac kişi 5ekimde doğurma hayali kurmuş Ayyy Allahım iyiki bugün dogurmuyorum çok yorgunu dedim der demez karnında lastik attı sanki bu ne ki kesemi patladı acaba derken suyum akiverdi korkudan yorgunluk kalmadi.10cm açıklıkla sezaryen oldum ama çok memnun kaldım kızım da5.10.15 saat20de geldi sonsuz şükürler olsun rabbimeÇok güzel bir serüvenle doğuma gitmişsin canım. Benim doğumum gözümün önüne geldi bir anda. Annem ve kayınvalidem bendeydi doğuma gitmeden gece çok güzel uyumuş uykumu almış pozitif bir şekilde kalkmıştım kızıma kavuşacağım diye çok heyecanlıydım.annem sabaha kaar uyuyamamış kahvaltı hazırlamış onlar kahvaltı yaptı ben de hazırlandım çıktık buradan çoruma gittik bir saat yol annem kayınvalidem gerginlikten sus pus dumura uğramış halde gittiler eşimle ben yol boyu konuştuk gülüştük. Hastanede doğuma kadar beklerken de durum aynıydı o kadar ki artık eşimle anneleri bir dışarı gönderdik negatif enerji yayıyorlardı. Zaman geldi ameliyathaneye gidişim çok hızlı oldu heyecanlıydım ama kızıma kavuşacağım diye. Doğuma girdim o kadar neşeliydim ki doktorlar da çok sıcak yaklaştılar hatta çok ılımlısın seni ayın hastası ilan ediyoruz dediler:) kızım o kadar çabuk geldi ki hem kendim hem doğumu bekleyen annelere dua ederken bir anda oldu ya ben duamı bitiremedim diyorum kendi kendime:) kızımı temizleyip yanıma getirdiklerinde öğürme refleksi vardı doyamadım ona ebe alıp götürdü eşim gitmemiş beklemiş ben çıkana kadar eşin seni çok seviyor bebekle bile gitmedi bir an Ayrılmadı kapıdan dediler. Odaya çıktığımda kızımı susturamamışlar annemler eşim gidip dokundu kızım ne oldu demesiyle durunun susması bir oldu. Çok güzeldi o anlar. Sonra hemen aldım emzirmeye ve sanki hep buna hazırlanmış gibi kızım aldı emdi çok güzeldi:) ay çok uzattım kusura bakmayın
Bir ısırmalık ballı lokma da burda iştekızlar sabah işe giderken gülerek uyandı mert
kiyamam kuzucugakızlar sabah işe giderken gülerek uyandı mert
eder eder canim merak etme tekrar iyi yolculuklarİnşallah böyle devam eder canım
cok tesekkur ederiz teyzesiOy maşallah çok tatlı bu kuzu
tteşekkür ederim canım gidicem pazartesi günü bbakalımAllahım yaa emziren anneye moral vermişler ciddencanım panik yapma sen, en kısa zamanda bir doktora görün ihmal etme.bişey olmaz allahın izniyle, ilaçları var kullanırsın, düzelir.
ediz de sesli gulmeye basladi, dunyanin en guzel sesi, o oyle gulunce biz babasiyla yariyoruz bu sefer daha cok guluyor, kucuk mucizem benimSabah çok uykusuz uyandım ama kızımın gülen gözlerini görünce her zamanki gibi sevindirik delisi oldum :) gün koşuşturmayla geçti. Yenice oturdum. Güneş dün gece ilk kez kıkırdadıyakında sesli gülmeler başlayacak demek ki
Zeynep 3-5 gündür teneke gıcırtısı yapıyor sanırım kızımın garip bi gülme stili olucak :))) ayyy gelsin o günler gülüyor ama kahkaha atsın istiyorum :))Sabah çok uykusuz uyandım ama kızımın gülen gözlerini görünce her zamanki gibi sevindirik delisi oldum :) gün koşuşturmayla geçti. Yenice oturdum. Güneş dün gece ilk kez kıkırdadıyakında sesli gülmeler başlayacak demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?