2015 Ekim Anneleri

Canım sen troid hastasımısın euttox kullanıyon mu normalde....tsh fazla düşük ilac kullanıyosan doktora göstermelisin
Canım hamile kalmadan önce hafif vardı sonra çarpıntı için ilaç kullandım düzeldi sonra hamile kaldım doğum yspalı 4 buçuk ay oldu işte ellerim titriyor halsizim diye gittim sağlık ocağına bu sonuç çıktı çok kötü hemen doktora git geç bile kalmışsın daha önce niye gelmedin hata etmişsin çok dedi bebekle uğraşmak fark etmedim ki hiç

biz de hep birbirimize soruyoruz sen mi bebek mi diye cunku insan inanamiyor o seslerin o kucucuk bedenden cikabilecegine

umarim rahat rahat gider gelirsiniz. Cok da guzel gecer. Gecmis olsun duru muza

biz de hep birbirimize soruyoruz sen mi bebek mi diye cunku insan inanamiyor o seslerin o kucucuk bedenden cikabilecegine
valla geçen misafirim vardı mert bir gaz çıkardı herkes bana baktı
inanmadılar galiba sesin ondan çıktığına güldüler
bazen ben bile acaba benden mi geldi diye kendimden şüphe ediyorum. :)

Canim gecmis olsun tekrar. Tabi bebislerden kendimize sira gelmiyor, iyi bak kendine

gunaydin canim sagol sordugun icin. Cok sukur ilk gun hic bir sikinti olmadi. Bu sabah biraz atesi vardi calpol verdim yrm olcek dustu hemen. Bol bol uyuyor kuzum. Siz nasil oldunuz gecti mi huysuzlugu dila nin
İnşallah başka da yükselmez canım ateşi bizim de 24 şubatta ama şimdiden o kadar endişeleniyorum ki. Kızımın huysuzluğu değil de ateşi yükselirsr diye korkuyorum

[/QUOTE="pessinus, post: 44904769, member: 684207"]Canım eşimin görevi ve kış tatili karışık canım:)[/QUOTE]
İyi tatiller canim :)

Canım gaz anne sütünden geçiyor bn denedim günde 1 defa maden suyu içtim gaz problemi kalmadı hifaa da bnde rahatız çok şükür saat 10da yatıyor 1 de kalkıp emiyor bide saat 4 den sonra emmeye kalkıyor sonra sabah 7 ye 8e kadar uyuyor çok şükür düzene girdi uykumuz bizim dene istersen maden suyu senin gazını alıyo sütünden geçmiyor gaz bebişlere :)

Of ya bnm kızım neden sevmiyo acaba banyoyu :'(

Merhaba kızlar benim ki sabahtan beri yeni uyudu ancak girebildim meğer derdi kakaymış:) yola çıkacaklara iyi yolculuklar dilerim rahat geçer inşallah tsh sonucu gönderen bir arkadaş vardı tsh değeri baskılanmış bende de gebelikte tiroid çıktı hala ilaç kullanıyorum vakit kaybetmeden endokrin uzmanı öneririm

gunaydin canim sagol sordugun icin. Cok sukur ilk gun hic bir sikinti olmadi. Bu sabah biraz atesi vardi calpol verdim yrm olcek dustu hemen. Bol bol uyuyor kuzum. Siz nasil oldunuz gecti mi huysuzlugu dila nin
Geçti şükür canım uyusun yavrucuk vücudu dinlenir 2 gün sürmüştü bizim de huzursuzlugumuz

Şimdiden iyi yolculuklar canım sorunsuz geçer inşallah bizim memleket 6 saat sürüyor Dila genelde uyumuştu Duru yormaz seni uslu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…