Hakikaten büyüdükçe bir muźip bakışlar, efendime söyliyim bak ben uyumadım üzerine kaka yaptım bi de belimden çıktı napcan şimdi anne tavırları, çok sevimliyim kölemsiniz siz edalarııı.. :)Hele rotadan sonra bi 10gün biraz cıvık yapıyor kızım yaptıktan sonra ki suratıma bakıp gülüşü öldürüyo beni uyurken yapmıyo hiç ya emerken ya da oynarken yaptığı içinne yaptığının farkında olması çok enteresan yaramazlık yapmış kesi gibi siniyor sırıtarak boyut olayına girmeyelim ne yiyolarda bu kadar cıkıyo bilmiyorum çişte yapıyolar birde üstüne kilo alıyor... Hadi humanistler bunu açıklasın ((ataist demek istemedim sosyal bi forum sonuçta bura ))
Omzuna kadar çıkma şu iki gündür oluyo. Zaten kaka yaparken bir ses çıkıyo ki evlere şenlik :) yıkıyorum ben poposunu bazen.bu gün omuzdan aşağısını yıkadım hemen kısaca. Bizimkine su olsun da nasıl olursa olsun zaten :)Sorma canım 5 kiloyken bile çok büyük yapıyordu. Ben şunu farkettim bazen yatarken kaka yaptığında çıksa da en çok ayaktayken yaptığında bezden taşıyor. Yukarı doğru yapıyor sıvı olunca direk sırta çıkıyor. Hatta öyle ki geçenlerde omzuna kadar çıkmıştı fenaydı
Benimki bazen o poposundan çıkan sesten korkup öyle bir titriyor ki görmeniz lazım:) bazen eşim dediüin gürültüyü duyup bana soruyor sen mi yaptın diye. Saçmalama ben niye yapayım diyorum arada gaz da çıkarıyor onun sesi böyle gürültülü çıkıyor açıklama yapmak zorunda kalıyorum bir deOmzuna kadar çıkma şu iki gündür oluyo. Zaten kaka yaparken bir ses çıkıyo ki evlere şenlik :) yıkıyorum ben poposunu bazen.bu gün omuzdan aşağısını yıkadım hemen kısaca. Bizimkine su olsun da nasıl olursa olsun zaten :)
Olayı çok güzel özetlemişsin tebrik ederim:):):)Hakikaten büyüdükçe bir muźip bakışlar, efendime söyliyim bak ben uyumadım üzerine kaka yaptım bi de belimden çıktı napcan şimdi anne tavırları, çok sevimliyim kölemsiniz siz edalarııı.. :)
Ay olarak tam 3,5 aylığız ama haftaya bakarsak 16. Haftadayız bugün karar vermem Lazım yapmayabilirler de bilmiyorum.. Forumda yaptırmayan arkadaşlar var belki gitmem bilmiyorum..Bizim doktorumuz 3.5aya kadar yapılıyor dedi. Bizim de 3.5 ay olmak üzere ama hala karar veremedik. Daha doğrusu en son yaptırmayalım demiştik ama 3 ay kontrolünde doktor yaptırmamız gerektiği yönünde konuşunca kararsız kaldık yine
maşallah edize kilosunada boyuna da 41 kere maşallahSagol tatlim insallah uyuyor simdilik bakalim. Boyu kilosu gayet iyi ortalamanin uzerinde dedi 3 haftada 600gr almis ve 1 cm uzamis 6.890 kg ve 65 cm. Boyu normalde ortalama 4 cm uzuyordu ama sanirim normal yavaslamasi.
maşallah boylu olucak herhaldeOcağın 14ünde 3 ayı doldurdu kızım, 3.5 aylık şu an. Bu gün asm ye gittik, kıyafetleriyle 5950 gr, boyu da 64 cm. Ufacık tefecik içi dolu turşucuk :)
kızlar bende prima kullanıyordum hep kakaları dışarı çıktıCanım hangi bez olursa da değişmiyor sanırım prima kullanırken de çıkıyordu molfix e geçtim 3+ bile aldım ondan da çıkıyor sanırım kaçınılmaz bir durumrengi çıkmıyor bir de kıyafetten kakanın
4 numara biraz büyük gibi geldi canım evde var da şu an 3+ kullanıyorum. Kızımın kakayı hangi pozisyonda yaptığıyla çok bağlantılı çıkma problemimaşallah edize kilosunada boyuna da 41 kere maşallah
maşallah boylu olucak herhalde
rabbim esirgesin
kızlar bende prima kullanıyordum hep kakaları dışarı çıktı
molfix e geçtim şimdi memnunun ben 4 numaraya alıyorum çok nadir kakası çıkıyor
.
Oyy maşallah maşallahGünaydın güZel anneler ...mutlu sabahlar ..banyo yaptırınca çok güzel uyuyorlar bence biz 11de kuvetine su doldurup keyif yaptırdık :)) su acaip yoruyotam 5buvuk saat kesintisiz uyudu ben uyandırıp emzirdim tekrar uyudu 3saat ve hala uyuyo :)) ankara su işletmeleri bizi çok sevicek
Günaydın canim nasıl geçti geceniz?cok sagol canim bakacagim netten
Canım Zeynep bazen 2saatten kısa süre içinde emiyor gaz sorunu hareketle bitiyor ama sıkıntı hareket etmesini engelliyor sen söyle bi kimyon çayı içsen bugün ve yol için yarın yola cıkmadan da rezene içirsen bence rahat edersiniz... Araba da bebeklere bi hal oluyo merak etme iyi gecerGünaydınlar tatlı anneler ve melekleri. Gününüz güzel geçsin inşallah. Dünden beri yine kızımın mide problemi var gazını çıkarırken ağlıyor yazıkbunda 2 saatte bir emmek istemesinin de payı var umarım düzelir yarın eskişehire doğru yolculuğumuz var umarım sıkıntı yaşamayız 6 saat yol
İnşallah canım toz kimyonun dışında kimyon yok da evde rezene içiyorum biraz daha içerim artık. Arabada genelde uyuyor kızım sabah da erken çıkacağız ama mesafe bana uzun geliyor. Alt açması bir dert emzirmesi bir dert... hayırlısıyla bir yola çıkalım bakalım nasıl geçecekCanım Zeynep bazen 2saatten kısa süre içinde emiyor gaz sorunu hareketle bitiyor ama sıkıntı hareket etmesini engelliyor sen söyle bi kimyon çayı içsen bugün ve yol için yarın yola cıkmadan da rezene içirsen bence rahat edersiniz... Araba da bebeklere bi hal oluyo merak etme iyi gecer
Canım inşallah senin yolculuğun da iyi geçer. Bizim kız seviyor normalde ama 6 saatte sıkılır gibi geliyorpessinus
Inşallah güzel geçer yolculuğunuz canım biz de yarın kayseriye gidicez 2 saatlik yol ben onu bile düşünüyorum bizimki arabayı sevmeyen bebeklerden yolda ağlama krizine giriyoruz genelde inşallah ikimiz icin de güzel bi yolculuk olur
Evet canim sivasin bi ilcesindeyiz. 1bucuk ay tatil kis tatili :)Canım inşallah senin yolculuğun da iyi geçer. Bizim kız seviyor normalde ama 6 saatte sıkılır gibi geliyorbir sürü de eşya var 1.5 aylığına gidiyoruz diye. İnşallah sorun yaşamayız. Sen nerede oturuyordun canım sivasta mıydın?
Canım sen troid hastasımısın euttox kullanıyon mu normalde....tsh fazla düşük ilac kullanıyosan doktora göstermelisinKızlar tahlilim çok mu kötü ?Eki Görüntüle 1757905
Canım eşimin görevi ve kış tatili karışık canım:)Evet canim sivasin bi ilcesindeyiz. 1bucuk ay tatil kis tatili :)
yumurta konusunda bir bilgim yok canim ama yarasin guzel kizinaAnladım canım :)
Hifa alıyor yoğurt peynir veriyorum ilk başta kabul etmiyodu anne sütünden ayrı bişey şimdi yiyor canım hatta doğru mu yaptım bilmiyorum ama yumurta sarısı yedirdim çok sevdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?