Canım yaDeğerim düşmüş 76 ckti Bebeğimi kaybediyorum çok kötüyüm acile gdyorum dua edin yalvaririm
Canım Allah bağışlasın çok üzüldüm. Kanaman mi oldu anladın nasıl birden düşmüş böyleYok 4 gündür yapmyodum test .gidiyormuş bebeğim. Sizler inşallah sağlıkla kucagniza alırsınız. ... Çok zor Allahm
buyuk ihtimal kimyasal gebelik dedi doktor. Ne de güzel atıyordu değerim. Bebeğim. Beni bırakıyor artık hiç iyi değilim
şu tavrını sevmiyorum. Uzatma artık. Kim ne yapar yapar iki de bir biri şunu dedi yok laf şuraya geldi. dedikodu yaptığının farkında mısın. Ayrıca her konu da ki ben bilirim üslubun beni cidden rahatsız ediyor yeri gelmişkem kendi düşüncemi de söyleyeyim.
Benim kanda b- HCG degerim 1023 çıktı. Nasıl sizce? Cuma günü gidicem doktora
Hepinize teşekkür ederim. elimden gelse tutar bırakmazdim ama yok... dün kan vermeye karar verdim akşam. 4 gün önce 116ydı. Dün akşam 75 çıktı. Doktora gittim hemen .zaten görünen bişey yoktu tek görünen ufak bi kanama ydı içeride. doktorum tekrar test istedi 3 saat snra 70 ti .gittikçe azaliyordu. Kimyasal yani. Bu hafta ici kanama başlar dedi doktor. Çok zor Rabbim yaşatmasin hiç kimseye .bu sevinç heycan yerini hüzne bıraktı. Bebeğim melek oluyÖr. . Allah sizin bebeklerinizi bağışlasin inşallah en önemlisi sağlık. Sağlıklı olsun.gerisi bomboş...destekleriniz için teşekkür ederim. Haftaya bi kez daha kan vereceğim 0 değerini görmek için dedi doktor. Inşallah hiç ihtiyacınız olmaz ama bilgi isterseniz sizi bilgilendirirIm arkadaşlarım. Ne olur ihmal etmeyin doktoru ertelemeyin 2 güne bir kan verin ...
Canım şuan hepimizin başına gelebilir, bak ben senin yazını okuyunca dr gittim, pazartesi 987 çıktı ama bu güne kadar 1500 olması laızmdı yani, ultrasonla baktı görünmedi yine kese, ve benim de daha önce kimyasal gebeliğim olduğu için doktor düşük şüphesi var sende dedi ve bana bir sürü kan testi verdi, kanımdaki mikrop ve bakterilere bakacakmış, ben de çok korkuyorum ama korkunun bir faydası yo, Allah öncelikle bize sağlık versin, bebek yine olur Allah'ın izniyle, ben hem sana hem bana dua ediyorum, Allah hakkımızda hayırlşısını eylesin.Hepinize teşekkür ederim. elimden gelse tutar bırakmazdim ama yok... dün kan vermeye karar verdim akşam. 4 gün önce 116ydı. Dün akşam 75 çıktı. Doktora gittim hemen .zaten görünen bişey yoktu tek görünen ufak bi kanama ydı içeride. doktorum tekrar test istedi 3 saat snra 70 ti .gittikçe azaliyordu. Kimyasal yani. Bu hafta ici kanama başlar dedi doktor. Çok zor Rabbim yaşatmasin hiç kimseye .bu sevinç heycan yerini hüzne bıraktı. Bebeğim melek oluyÖr. . Allah sizin bebeklerinizi bağışlasin inşallah en önemlisi sağlık. Sağlıklı olsun.gerisi bomboş...destekleriniz için teşekkür ederim. Haftaya bi kez daha kan vereceğim 0 değerini görmek için dedi doktor. Inşallah hiç ihtiyacınız olmaz ama bilgi isterseniz sizi bilgilendirirIm arkadaşlarım. Ne olur ihmal etmeyin doktoru ertelemeyin 2 güne bir kan verin ...
inşallah daha küçük diye gorunmemistir inşallah hiç bişey yoktur okadar zor ki dikkat et kendine canım haberdar et beni dua ediyorum senin için inşallah hiçbişey yoktur Rabbim bebeğini sana bağışlasin haber ver mutlaka ..Canım şuan hepimizin başına gelebilir, bak ben senin yazını okuyunca dr gittim, pazartesi 987 çıktı ama bu güne kadar 1500 olması laızmdı yani, ultrasonla baktı görünmedi yine kese, ve benim de daha önce kimyasal gebeliğim olduğu için doktor düşük şüphesi var sende dedi ve bana bir sürü kan testi verdi, kanımdaki mikrop ve bakterilere bakacakmış, ben de çok korkuyorum ama korkunun bir faydası yo, Allah öncelikle bize sağlık versin, bebek yine olur Allah'ın izniyle, ben hem sana hem bana dua ediyorum, Allah hakkımızda hayırlşısını eylesin.
;Canım ya ağlamak yok lütfen ağlama, daha yaşımız genç bir daha olur, tamam insan üzülüyor ama bu herkesin başına gelebilir kendini ya da başka birşeyi suçlama sakın, biz elimizden geleni yaptık, Allah böyle takdir etti. Hem düşün demekki sağlıklı değilmiş böyle oldu, istediğin gibi sağlıklı bir bekek olacak ve sana yeniden tutunacak.Ben bu takvimi nasıl kaldiracagim baktıkça Ağlıyorum
Bunu kaldırmak için hiç anlatmamıştım daha önce üzülerek söylüyorum profilden kişisel bilgilerine giriyorsun canım ordan yapabilirsin.Ben bu takvimi nasıl kaldiracagim baktıkça Ağlıyorum
;Canım ya ağlamak yok lütfen ağlama, daha yaşımız genç bir daha olur, tamam insan üzülüyor ama bu herkesin başına gelebilir kendini ya da başka birşeyi suçlama sakın, biz elimizden geleni yaptık, Allah böyle takdir etti. Hem düşün demekki sağlıklı değilmiş böyle oldu, istediğin gibi sağlıklı bir bekek olacak ve sana yeniden tutunacak.
Ben yaşasam aynı şeyi nasıl teselli ederdin değil mi beni, bak birbirimi,ze destek olalım, ağlayıpta herşeyin sonu gibi kendimizi kahretmeyelim. Ne yapalım olmassa olmaz. Benim de ilk olacak ama bak bir sürü test yazdı doktor olumlu görmedi hiç, ben de burd ağlamaya kalksam burası sel olur gider bebeğim.
Canım Allah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda bi meleğin daha olur sağlıcakla..Ben bu takvimi nasıl kaldiracagim baktıkça Ağlıyorum
canım çok üzüldüm o kadar üzüldümkiiii inşallah önümüzdeki aylarda müjde verirsin bende senn gibi korkuyorum o yüzden haftayayı bekleyemicem yarın gidicem doktora hayırlısıinşallah daha küçük diye gorunmemistir inşallah hiç bişey yoktur okadar zor ki dikkat et kendine canım haberdar et beni dua ediyorum senin için inşallah hiçbişey yoktur Rabbim bebeğini sana bağışlasin haber ver mutlaka ..
Ben bu takvimi nasıl kaldiracagim baktıkça Ağlıyorum
Allah hepimizi bebeklerine sağlıkla kavuştursun canım..Katılıyorum canım sağlıklı değildi ki başında farkedildi, allahım çok büyük bu sefer sağlıklı güzeller güzeli bir bebek verecek dualarımız seninle.
ilkmi seninn benimde ilkinde öyleydi doktor sabahları sütü yasaklamıştı leblebiyle yağsız tost önermişti mide syuyunu emip ağza yeşil su geliyorya onu engellemek için birde metpamit vermiştiSelamm bende de sabahlari kusma basladi. Agzimda aci bir tat oluyor, midemde de garip bir karisma.. midem bos oldugu icin ogurtulerle tukuruk kusuyorum resmen.. ama sonra geciyor. Bir daha bulanti olmuyor o gun icinde simdilik. Bir de gaz sancilarim oluyor bazen.ortadan ikiye bolunecekmisim gibi... cok sukur, hersey bebis icin.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?