2015 Ekim Anneleri

Yıllardan beri aktif olarak kk'nın üyesi olmakla birlikte gayet tanınır ve sevilirim. Sen seversin sevmezsin kimsin ki benim için önemli olsun bu. Tavrımda tamamiyle senin kişiliğinle ilgilidir. Beğenmiyorsan cevap vermezsin olur biter. Ben burda herkese yardımcı olmaya bilgi aktarmaya çalışıyorum elimden geldiğince...

Hepinize teşekkür ederim. elimden gelse tutar bırakmazdim ama yok... dün kan vermeye karar verdim akşam. 4 gün önce 116ydı. Dün akşam 75 çıktı. Doktora gittim hemen .zaten görünen bişey yoktu tek görünen ufak bi kanama ydı içeride. doktorum tekrar test istedi 3 saat snra 70 ti .gittikçe azaliyordu. Kimyasal yani. Bu hafta ici kanama başlar dedi doktor. Çok zor Rabbim yaşatmasin hiç kimseye .bu sevinç heycan yerini hüzne bıraktı. Bebeğim melek oluyÖr. . Allah sizin bebeklerinizi bağışlasin inşallah en önemlisi sağlık. Sağlıklı olsun.gerisi bomboş...destekleriniz için teşekkür ederim. Haftaya bi kez daha kan vereceğim 0 değerini görmek için dedi doktor. Inşallah hiç ihtiyacınız olmaz ama bilgi isterseniz sizi bilgilendirirIm arkadaşlarım. Ne olur ihmal etmeyin doktoru ertelemeyin 2 güne bir kan verin ...

Canım kıyamam sana inşallah yine geleceksin güzel haberlerinle. İnan çok üzüldüm ama elden ne gelir. Üzme kendini desemde faydası yok biliyorum ama dualarımız seninle bunu bil. İnşallah kısa sürede atlatır, toparlar ve ben hamileyim diye yine gelirsin aramıza.

Canım şuan hepimizin başına gelebilir, bak ben senin yazını okuyunca dr gittim, pazartesi 987 çıktı ama bu güne kadar 1500 olması laızmdı yani, ultrasonla baktı görünmedi yine kese, ve benim de daha önce kimyasal gebeliğim olduğu için doktor düşük şüphesi var sende dedi ve bana bir sürü kan testi verdi, kanımdaki mikrop ve bakterilere bakacakmış, ben de çok korkuyorum ama korkunun bir faydası yo, Allah öncelikle bize sağlık versin, bebek yine olur Allah'ın izniyle, ben hem sana hem bana dua ediyorum, Allah hakkımızda hayırlşısını eylesin.

inşallah daha küçük diye gorunmemistir inşallah hiç bişey yoktur okadar zor ki dikkat et kendine canım haberdar et beni dua ediyorum senin için inşallah hiçbişey yoktur Rabbim bebeğini sana bağışlasin haber ver mutlaka ..

Ben bu takvimi nasıl kaldiracagim baktıkça Ağlıyorum
;Canım ya ağlamak yok lütfen ağlama, daha yaşımız genç bir daha olur, tamam insan üzülüyor ama bu herkesin başına gelebilir kendini ya da başka birşeyi suçlama sakın, biz elimizden geleni yaptık, Allah böyle takdir etti. Hem düşün demekki sağlıklı değilmiş böyle oldu, istediğin gibi sağlıklı bir bekek olacak ve sana yeniden tutunacak.

Ben yaşasam aynı şeyi nasıl teselli ederdin değil mi beni, bak birbirimi,ze destek olalım, ağlayıpta herşeyin sonu gibi kendimizi kahretmeyelim. Ne yapalım olmassa olmaz. Benim de ilk olacak ama bak bir sürü test yazdı doktor olumlu görmedi hiç, ben de burd ağlamaya kalksam burası sel olur gider bebeğim.

Katılıyorum canım sağlıklı değildi ki başında farkedildi, allahım çok büyük bu sefer sağlıklı güzeller güzeli bir bebek verecek dualarımız seninle.

Ben bu takvimi nasıl kaldiracagim baktıkça Ağlıyorum
Canım Allah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda bi meleğin daha olur sağlıcakla..
Takvimi kaldırmak için profiline girip bebeğin tahmini doğum tarihi alanını silip kaydedince kalkar canım

canım çok üzüldüm o kadar üzüldümkiiii inşallah önümüzdeki aylarda müjde verirsin bende senn gibi korkuyorum o yüzden haftayayı bekleyemicem yarın gidicem doktora hayırlısı
kanamanda olmamış vallahi hiç belirti yokken çok enteresan peki seninde akıntın artmışmıydı ıslaklık derecesinde

Katılıyorum canım sağlıklı değildi ki başında farkedildi, allahım çok büyük bu sefer sağlıklı güzeller güzeli bir bebek verecek dualarımız seninle.
Allah hepimizi bebeklerine sağlıkla kavuştursun canım..

ilkmi seninn benimde ilkinde öyleydi doktor sabahları sütü yasaklamıştı leblebiyle yağsız tost önermişti mide syuyunu emip ağza yeşil su geliyorya onu engellemek için birde metpamit vermişti

Öncelikle herkese hayırlı olsun bebeğini kaybeden arkadaşa geçmiş olsun temmuzda bende kaybettim yüce rabbim ağustos sonu ise tekrsr bağışladı

Kızlar öncelikle yanlış anlamayın ilk kaybım da daha keseyi bile göfmeden hep ilişki yaşadım mayısta evlenmişiz karnım büyümeden olsunn dedimm doktora gittim doktor yasak demedi kese göründü tabe devam ilişkiye sonraki hafta kese şekli bozulmuştu herşey yokuş aşağı gitti

Açıkçası ilk 12 hafta bilmiyorum ben bu hamileliği 23 eylül de 4 hafta iken öğrendim hiç ilişkide olmadı eşime çok aşığım ama oda bende önceki kayıptan herşeyi gördük

Ben ilişki yaşayan kaybeder demem ama dikkatli olun hamile kalmak isteyen diye topikte yazmıştım ordaki arkadaşlara uyardım hatta doktor yasakladı ama kanamaları oldu kimi uyardım sam bu oldu

Kese kalp 12 hafta geçmeden doktora normal geliyor ama bebek aşağıda

Bu konu burda çok konuşulmuş çok şaşırdım eşimle 8 senelik beraberlik sonucu evlendim şu ana kadar araya soğukluk girmedi ki eşim en büyük destekim korkularıma saygı duyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…