Allah bilir tabiki canim.senin icin hayirlisi neyse o olsun.ama bu teoriyi ben test edebilirim.cunku yumurtlama gunumde iliski yasayamamistik:)en yakin 2 gun oncesinde olmustu.hatta tutmaz o yuzden diyordum.eminim yani zamanindan.bakalim dogru cikacak mi
Amin canım insaallah..Allahım gönlümüze göre versin canım. Öğreniriz nasılsa yakında. Sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar.
Bendede oluyo bi kaç gündür adetim 7 gün geçti 3 gündür pembemsi sıvı sıcak akıntım var 1 gün geçtiğinde idrar testi yapmıştım negatifti bugün kan verdim yarın alıcam sonucunu meraktan çatlıycamBugün aynısı bana oldu, öğlen tatilinden dönüşte sıcak birşey hissettim aynı adet olmuşum gibi, üzerimi çıkartmadan bismillah deyip wc ye gittim, öyle adet gibiydi ki korkudan bayılacaktım, bir baktım hiç birşey yok:)
Hemen değerini yaz canım merak ettim.Bendede oluyo bi kaç gündür adetim 7 gün geçti 3 gündür pembemsi sıvı sıcak akıntım var 1 gün geçtiğinde idrar testi yapmıştım negatifti bugün kan verdim yarın alıcam sonucunu meraktan çatlıycam
Bence test yanlış çıkmaz hamilesindir diye düşünüyorumKızlar,
Tıp merkezine gidip kan verdik. İdrar testleri yanlis cikmaz dimi. Eşim az da olsa hata payı var diyor. 2 saat nasil gecicek bilmiyorum. İnşallah saglikli bi gebeliktir. Rabbim hepimize saglikla kucaklarimiza bebislerimizi almayi nasip etsin insallah
Kızlar,
Tıp merkezine gidip kan verdik. İdrar testleri yanlis cikmaz dimi. Eşim az da olsa hata payı var diyor. 2 saat nasil gecicek bilmiyorum. İnşallah saglikli bi gebeliktir. Rabbim hepimize saglikla kucaklarimiza bebislerimizi almayi nasip etsin insallah
Canım en iyisini yapmışsınız benim eşimde idrar testler için 3-5 liralık testler doğru sonuç mu verirmiş derdi daha sonra kan değerlerimi gördüğünde bile inanamadı hastanenin telefon açıp dizilerdeki gibi tebrikler eşiniz hamile demesini istiyormuş.
Lovely senin koca da baya iyiymiś :))Bence test yanlış çıkmaz hamilesindir diye düşünüyorum
kızlar ben çıktım şimdi doktordan herşey normal dedi kasık ağrısını sordum gayet normal çok şiddetli ve kanama olmadığı sürece dedi akıntı içmde normal dedi ilerleyen zaman da hatta daha çok oluyomuş ben daha kalp atışını duyamadım pazartesi desi kese ve yol
hyirli haberler almissin canim bebisin saglikli ins pazarteside kalp atislarini duyarsin
tebrikler canim :))Benim kanda b- HCG degerim 1023 çıktı. Nasıl sizce? Cuma günü gidicem doktora
Güzel canım maşallah ben lde azonce kan verdim ama bukadar yüksek beklemiyorum 4 gün önce 116 ydı çünkü. Maşallah bikacgune kese de görünür inşallah kuzumBenim kanda b- HCG degerim 1023 çıktı. Nasıl sizce? Cuma günü gidicem doktora
SAT 2ocaktı. Periyodun ortamala 32 gün. Bazen 35i buluyor diye test yapmaya korkuyordum. Dün olurum diye beklemistim. Rabbime şükürler olsun. İnşallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza.tebrikler canim :))
adetin kac gun gecmisti
SAT 2ocaktı. Periyodun ortamala 32 gün. Bazen 35i buluyor diye test yapmaya korkuyordum. Dün olurum diye beklemistim. Rabbime şükürler olsun. İnşallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza.
kac cikti canim :)Güzel canım maşallah ben lde azonce kan verdim ama bukadar yüksek beklemiyorum 4 gün önce 116 ydı çünkü. Maşallah bikacgune kese de görünür inşallah kuzum
Canım çok iyi 1500 lerde görünüyor kese doktor öyle dedi benim pazartesi 987 idi 5 gün geçmiş hali ile şimdi kaç bilmiyorum ama pazartesi gideceğim doktora, doktor iki gün sonra görünür demişti ben pazartesi yi bekliyorum sat 3 ocak 25 günde bir oluyorum.Benim kanda b- HCG degerim 1023 çıktı. Nasıl sizce? Cuma günü gidicem doktora
Buradaki tahmini Doğum tarihleri SAT a gore ya periyodumuzu sormuyor. Oradan da bi farklilik oluyor sanirim değerlerimizde. tabi döllenme günü değişik olduğundan. Bu değerin 2 ye katlama durumu ne kadar devam ediyor boyle?Canım çok iyi 1500 lerde görünüyor kese doktor öyle dedi benim pazartesi 987 idi 5 gün geçmiş hali ile şimdi kaç bilmiyorum ama pazartesi gideceğim doktora, doktor iki gün sonra görünür demişti ben pazartesi yi bekliyorum sat 3 ocak 25 günde bir oluyorum.
yani benim yumurtlama günüm 17 ocak idi. yumurtlama ve döllenme tarihlerimiz farklı olunca değerlerde değişebilir. Ben de merak ediyorum ne zamana kadar olur.Buradaki tahmini Doğum tarihleri SAT a gore ya periyodumuzu sormuyor. Oradan da bi farklilik oluyor sanirim değerlerimizden tabi döllenme günü değişik olduğundan. Bu değerin 2 ye katlama durumu ne kadar devam ediyor boyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?