- 31 Ocak 2015
- 20
- 18
- 3
Canım
canım ne kadar üzüldüm anlatamam ağustosta yaşamıştım bende insana dünyanın sonu gibi gelir bilirim.ama rabbim de o kadar çabuk verir sabrını.bu ilk hafyalardaki düşükler genelde kromozamsal düşüklerdir demişti doktorum sana bağlı değil demişti.ama korkusu hala içimde.bi kaç gün eşinle birlikte vakit geçir ve mümkünse çok kişiyle görüşme inan iyi geliyo.en kısa zamanda tekrar hamile kalıcağından eminim.allah sabır versinHepinize teşekkür ederim. elimden gelse tutar bırakmazdim ama yok... dün kan vermeye karar verdim akşam. 4 gün önce 116ydı. Dün akşam 75 çıktı. Doktora gittim hemen .zaten görünen bişey yoktu tek görünen ufak bi kanama ydı içeride. doktorum tekrar test istedi 3 saat snra 70 ti .gittikçe azaliyordu. Kimyasal yani. Bu hafta ici kanama başlar dedi doktor. Çok zor Rabbim yaşatmasin hiç kimseye .bu sevinç heycan yerini hüzne bıraktı. Bebeğim melek oluyÖr. . Allah sizin bebeklerinizi bağışlasin inşallah en önemlisi sağlık. Sağlıklı olsun.gerisi bomboş...destekleriniz için teşekkür ederim. Haftaya bi kez daha kan vereceğim 0 değerini görmek için dedi doktor. Inşallah hiç ihtiyacınız olmaz ama bilgi isterseniz sizi bilgilendirirIm arkadaşlarım. Ne olur ihmal etmeyin doktoru ertelemeyin 2 güne bir kan verin ...[/QUOTE