2015 Ekim Anneleri

Canım geçmiş olsun. Öksürügünü hafifletici zencefil tarcin ihlamur gibi bisiyler denesen? Sanirim benim yumurtlama günüm 15 ocakti. Döllenme 16 ocakta da olmuş olabilir. İkisinden biri. Değerler de bunu destekler görünüyor. Rabbim hayirli güzellikler yasatsin cumlemize

Benımmide bulanttım daha baslamadı cok sukur sadece yorgunluk ve halsizlık var bakalım onumuzdeki gunler bıze neler geirecek. Her seyin hayırlısı olsun :))

bende de mide bulantısı yok ama sabahları iştahsızlık oluyor hiçbirşey yiyesim gelmiyor

Ama bende soyle bir durum var bir usuyorum kat kat gıyınıyorum battanıye falan ortuyorum ustume bi on dk gecmiyo ates basıyo sonra giydiklerimi cıkarıyorum tekrar
Aranızda botle bi durum yasayan var mı?

Ama bende soyle bir durum var bir usuyorum kat kat gıyınıyorum battanıye falan ortuyorum ustume bi on dk gecmiyo ates basıyo sonra giydiklerimi cıkarıyorum tekrar
Aranızda botle bi durum yasayan var mı?
Bende fazla üsüyorum canim.herzaman giydiklerimden 1 kat daha fazla giyiyorum.ama ates basması yasamiyorum.sadece gece yatakta ısınamıyorum yattigimda ama sabaha dogru bunalip aciyorum ustumu.birde su an ilk defa bulantı yasiyorum dislerimi fircaladiktan sonra.umarim her fircalamadan sonra olmaz.

Bende kansızlık ta var belki ondan olabilir diye dusunuyorum benim midemde ara ara bulanıyor simdilik ama cok rahatszı etmiyor insallah boyle gider hep

Değerim düşmüş 76 ckti Bebeğimi kaybediyorum çok kötüyüm acile gdyorum dua edin yalvaririm

günaydın kızlar nasıl gidiyor aşırı bitkinlikle uyku var bendeeeee
Selamm bende de sabahlari kusma basladi. Agzimda aci bir tat oluyor, midemde de garip bir karisma.. midem bos oldugu icin ogurtulerle tukuruk kusuyorum resmen.. ama sonra geciyor. Bir daha bulanti olmuyor o gun icinde simdilik. Bir de gaz sancilarim oluyor bazen.ortadan ikiye bolunecekmisim gibi... cok sukur, hersey bebis icin.. :)

buyuk ihtimal kimyasal gebelik dedi doktor. Ne de güzel atıyordu değerim. Bebeğim. Beni bırakıyor artık hiç iyi değilim

Yok canim
henüz yok :) arada bulantı oluyor ama kısa süreli :) sevindim iyileşmene :)

şu tavrını sevmiyorum. Uzatma artık. Kim ne yapar yapar iki de bir biri şunu dedi yok laf şuraya geldi. dedikodu yaptığının farkında mısın. Ayrıca her konu da ki ben bilirim üslubun beni cidden rahatsız ediyor yeri gelmişkem kendi düşüncemi de söyleyeyim.

Değerim düşmüş 76 ckti Bebeğimi kaybediyorum çok kötüyüm acile gdyorum dua edin yalvaririm

buyuk ihtimal kimyasal gebelik dedi doktor. Ne de güzel atıyordu değerim. Bebeğim. Beni bırakıyor artık hiç iyi değilim

Yok 4 gündür yapmyodum test .gidiyormuş bebeğim. Sizler inşallah sağlıkla kucagniza alırsınız. ... Çok zor Allahm

Yok 4 gündür yapmyodum test .gidiyormuş bebeğim. Sizler inşallah sağlıkla kucagniza alırsınız. ... Çok zor Allahm

Canim gün içerisinde giremedim sayfalar baya bir artmış, şimdi okuyabildim. Çok üzüldüm ama Rabbim sana güç kuvvet versin, yine gelirsin güzel haberlerinle. Nolur iyi ol dua ediyoruz senin için. Umarım hersey çok güzel olur, bir doktora daha git mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…