Canım geçmiş olsun. Öksürügünü hafifletici zencefil tarcin ihlamur gibi bisiyler denesen? Sanirim benim yumurtlama günüm 15 ocakti. Döllenme 16 ocakta da olmuş olabilir. İkisinden biri. Değerler de bunu destekler görünüyor. Rabbim hayirli güzellikler yasatsin cumlemizeyani benim yumurtlama günüm 17 ocak idi. yumurtlama ve döllenme tarihlerimiz farklı olunca değerlerde değişebilir. Ben de merak ediyorum ne zamana kadar olur.
Bu arada ben nefes zor alıyorum griptim zaten iyice burnum tıkandı Karnım acıyor öksürüeken
Bende fazla üsüyorum canim.herzaman giydiklerimden 1 kat daha fazla giyiyorum.ama ates basması yasamiyorum.sadece gece yatakta ısınamıyorum yattigimda ama sabaha dogru bunalip aciyorum ustumu.birde su an ilk defa bulantı yasiyorum dislerimi fircaladiktan sonra.umarim her fircalamadan sonra olmaz.Ama bende soyle bir durum var bir usuyorum kat kat gıyınıyorum battanıye falan ortuyorum ustume bi on dk gecmiyo ates basıyo sonra giydiklerimi cıkarıyorum tekrar
Aranızda botle bi durum yasayan var mı?
canın benimm inşallah Alllahım bebeğini sana bağışlar stres yapmamaya çalış içini ferah tut psikoloji de önemliDeğerim düşmüş 76 ckti Bebeğimi kaybediyorum çok kötüyüm acile gdyorum dua edin yalvaririm
ay canim benim bol bol ayetel kursi oku bende okuycam simdi sana allahim bebegini sana bagislasinDeğerim düşmüş 76 ckti Bebeğimi kaybediyorum çok kötüyüm acile gdyorum dua edin yalvaririm
Selamm bende de sabahlari kusma basladi. Agzimda aci bir tat oluyor, midemde de garip bir karisma.. midem bos oldugu icin ogurtulerle tukuruk kusuyorum resmen.. ama sonra geciyor. Bir daha bulanti olmuyor o gun icinde simdilik. Bir de gaz sancilarim oluyor bazen.ortadan ikiye bolunecekmisim gibi... cok sukur, hersey bebis icin.. :)günaydın kızlar nasıl gidiyor aşırı bitkinlikle uyku var bendeeeee
Değerim düşmüş 76 ckti Bebeğimi kaybediyorum çok kötüyüm acile gdyorum dua edin yalvaririm
Allahım bebegını sana bagıslasın canım insallah duzelir her sey sen gonlunu ferah tutcanın benimm inşallah Alllahım bebeğini sana bağışlar stres yapmamaya çalış içini ferah tut psikoloji de önemli
canim bi yanlislik olmasin yabuyuk ihtimal kimyasal gebelik dedi doktor. Ne de güzel atıyordu değerim. Bebeğim. Beni bırakıyor artık hiç iyi değilim
henüz yok :) arada bulantı oluyor ama kısa süreli :) sevindim iyileşmene :)Çok şükür canım boğazımın acısını ilk defa antibiyotiksiz atlatmak üzereyim, öksürük ve burun akıntısı kaldı o da geçecek inşallah, tuzlu su ile bol bol gargara yapıyorum. Ben,im midem yavaş yavaş allak bullakolmaya başladı, dişimi fırçalarken öğürme geliyor, sende var mı belirtiler:)
Yok 4 gündür yapmyodum test .gidiyormuş bebeğim. Sizler inşallah sağlıkla kucagniza alırsınız. ... Çok zor Allahmcanim bi yanlislik olmasin ya
daha bugun degerim 4 gunde guzel katlanmis dememismiydin off cok üzüldüm
canim cok üzüldüm. allah sabir versin insallah bol bol dua etYok 4 gündür yapmyodum test .gidiyormuş bebeğim. Sizler inşallah sağlıkla kucagniza alırsınız. ... Çok zor Allahm
Bende burda bir kere yazdım ama muhabbet eşimi de seviyorum bebeğimi de seviyoruma döndü. Hepimiz çok seviyoruz ama eşlerimizde bizi seviyorsa bu konuyu takıntı haline getirmez zaten. İki taraf içinde bebeğin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Tedbirimizi alır, takdiri allaha bırakırız.
Değerim düşmüş 76 ckti Bebeğimi kaybediyorum çok kötüyüm acile gdyorum dua edin yalvaririm
buyuk ihtimal kimyasal gebelik dedi doktor. Ne de güzel atıyordu değerim. Bebeğim. Beni bırakıyor artık hiç iyi değilim
Yok 4 gündür yapmyodum test .gidiyormuş bebeğim. Sizler inşallah sağlıkla kucagniza alırsınız. ... Çok zor Allahm
buyuk ihtimal kimyasal gebelik dedi doktor. Ne de güzel atıyordu değerim. Bebeğim. Beni bırakıyor artık hiç iyi değilim
Yok 4 gündür yapmyodum test .gidiyormuş bebeğim. Sizler inşallah sağlıkla kucagniza alırsınız. ... Çok zor Allahm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?