• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Cnm bende geçen sabah 4te emzirdim aşırı gazi geldi çıkartmaya çalıştım dize yatirdim sırtını pispisliyom çıkarsın diye bi baktım gozler fincan gibi açılmış gazını cikartmiyor uykuda kaçtı bende gözler kapalı istemeden biraz sert vurdum sırtına ne gazmış be diyerek.sanki azcik sıçradı yüzüme çevirdim nasıl gülüyor bana çok pişman oldum özür diledim artık ınş.canı yanmamistir
Her şey o öfke anlarında oluyor galiba en güzeli öfkemizi dindirecek yolu bulmak. Mesela yüzümüzü yıkayıp gelebiliriz oda değiştirip gelebiliriz yarın öbür gün daha çok sinirlerimizle oynayacak bu bebişler o zaman daha çok kontrole ihtiyaç duyacağız şimdiden provalarına başlamak lazım

Ayy ayni durumdayim 5 bardak caydan sonraa:-)anasonu cok onermyrlar diye blyrm cnm uyusturucu etkisinden dolayi beyne olunsuz etkisi olabilirmis
Yaa bende içtim bilmiyordum onu icmem rezsneye devam vay ender vay bende kafa yapcaktu tovbe☺caya bayiliyorm az icin dyolar ama vazgecilmezim☺

Canim benim esim dizisi bitti uyudu bayagi hasta ama dirilisten vazgecmiyo o halde izledi☺ acild gtti yuksek atesten grip degil korktuum malum domuz gribi burada can aldi Allah korusun sukur ole bise degilmis gecen yagmurda kalmis usuttu herkes uyudu ben kaldim cay beni uyutmuyo
Benimkinin de burnu akıyor hapşırıyordu ilaç içirip ıhlamur yaptım sonra dayanamayıp yattı.iş yerinde herkes hastaymış kaçış yok diyordu

Benimkinin de burnu akıyor hapşırıyordu ilaç içirip ıhlamur yaptım sonra dayanamayıp yattı.iş yerinde herkes hastaymış kaçış yok diyordu
Gecmis olsun canim o normal grip ben yuksek ates olunca korktum sukur ondan degil..bu da metro metrobus kapiyo gribi evde maske takiyo o zamanlar.

Yaa bende içtim bilmiyordum onu icmem rezsneye devam vay ender vay bende kafa yapcaktu tovbe☺caya bayiliyorm az icin dyolar ama vazgecilmezim☺
Ben bir bardak kaybamis suya bir tatli k rezene yarm tatli k kimyon tohumu 5kucuk papatya iki uc dal ihlamur tomurvugu atp icyrm hem gaza hemde bebisin misil misil uyumasina yrdmci oluyr rahatlatyr tavsiye edrm bi aktar vermisti tarifini

Gecenin bir vakti yine coştuk kızlar sayfalar hızla ilerliyor ancak bebişler uyanacak neredeyse uyusak mı ne yapsak? Yeni günde bolca enerjiye ihtiyacımız olacak

Ben bir bardak kaybamis suya bir tatli k rezene yarm tatli k kimyon tohumu 5kucuk papatya iki uc dal ihlamur tomurvugu atp icyrm hem gaza hemde bebisin misil misil uyumasina yrdmci oluyr rahatlatyr tavsiye edrm bi aktar vermisti tarifini
Sagolasin canim. Bende icmicem artik bu tarife bir bakim

Gecmis olsun canim o normal grip ben yuksek ates olunca korktum sukur ondan degil..bu da metro metrobus kapiyo gribi evde maske takiyo o zamanlar.
En güzeli canım bebişler hasta olmasın da yazık daha minicikler bağışıklık sistemleri gelişmemiş nasıl mücadele etsinler. Çok korkuyorum o durumdan inş hasta olmaz eşler de iyileşirler kısa sürede

Kizim bazen uykusunda sicriyor hatta aglar gibi olyr sonra uyumaya dvm edyr kayinvalide bunu korkutuyorlar corek otu koy etrafina diyor varmi kizlar sizin bebslerdede uyurken boyle durumlar kv de sinirlerimi bozuyor normal degilmi ya hayvan gibi guluyo sonra cocuk niye korkuyo diyo gece gece doldum ya
Normal mi bilmiyorum ama benim oğlum da çok sıçrıyor. Tam uykuya dalacakken bi yerden düşmüş gibi bana da olur o yüzden çok takılmadım. Uykuda ağlaması ve gülmesi bizde de var melekler güldürüyor ağlatıyor derler...
Bu sebeplerden dolayı değil ama ben yine de odada tek kalacağı zaman yanında Kuran'ı Kerim yada cevşen bulundurmaya dikkat ediyorum.

Gecenin bir vakti yine coştuk kızlar sayfalar hızla ilerliyor ancak bebişler uyanacak neredeyse uyusak mı ne yapsak? Yeni günde bolca enerjiye ihtiyacımız olacak
Evet canim uyumak iyi olur 4 te acar gozkeri cipil cipil herkese rahat uykular tatli ruyalar ins bebisler guzel gizel uyurlar

Normal mi bilmiyorum ama benim oğlum da çok sıçrıyor. Tam uykuya dalacakken bi yerden düşmüş gibi bana da olur o yüzden çok takılmadım. Uykuda ağlaması ve gülmesi bizde de var melekler güldürüyor ağlatıyor derler...
Bu sebeplerden dolayı değil ama ben yine de odada tek kalacağı zaman yanında Kuran'ı Kerim yada cevşen bulundurmaya dikkat ediyorum.
Benim bebekliğimden minicik kuran ı kerim vardı annem de bana onu getirmiş yanında duruyor kızımın

En güzeli canım bebişler hasta olmasın da yazık daha minicikler bağışıklık sistemleri gelişmemiş nasıl mücadele etsinler. Çok korkuyorum o durumdan inş hasta olmaz eşler de iyileşirler kısa sürede
Insallah canim amin..onlar hasta olmasin Allah korusun minnaklar daha bebisler

Uyurken yalniz birakmamaya calisyrm cnm ama Kurani Kerim gelmemisti hic aklims bende bulundurayim yaninda cok sagol

Insallah canim amin..onlar hasta olmasin Allah korusun minnaklar daha bebisler
Ay şaka gibi forumdan çıkıp telefonu yerine koymamla benim minnoşun uyanması bir oldu. Sanki yanlışlıkla bir butona basmışım kızımı uyandırma butonu o da öylece kalkmoş gibi:) hepinize iyi geceler kızlar umarım çok durmaz kızım da uyuruz rahatça:)

Ay şaka gibi forumdan çıkıp telefonu yerine koymamla benim minnoşun uyanması bir oldu. Sanki yanlışlıkla bir butona basmışım kızımı uyandırma butonu o da öylece kalkmoş gibi:) hepinize iyi geceler kızlar umarım çok durmaz kızım da uyuruz rahatça:)
Canim gece prenses uyanmış insallah hemencik uyumustur☺

Back