• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

İyi geceler kızlar r nasılsınız bakalım?bebişleriniz ne zaman istemli olarak oyuncaklarını eşyaları tutmaya başladı? Benim kızım 20 ocakta 3 aylık olacak daha tutamıyor tam olarak yani adım adım ilerliyor uğraşıyor tam tutamıyor öyle olunca da sinirinden ağlıyor çıldırıyor. Merak ediyorum bunu ne zaman yapabilecek
Cnm bizde yeni sipariş verdik peluslu cingirak bakalım napacak

Kizim bazen uykusunda sicriyor hatta aglar gibi olyr sonra uyumaya dvm edyr kayinvalide bunu korkutuyorlar corek otu koy etrafina diyor varmi kizlar sizin bebslerdede uyurken boyle durumlar kv de sinirlerimi bozuyor normal degilmi ya hayvan gibi guluyo sonra cocuk niye korkuyo diyo gece gece doldum ya

Kizim bazen uykusunda sicriyor hatta aglar gibi olyr sonra uyumaya dvm edyr kayinvalide bunu korkutuyorlar corek otu koy etrafina diyor varmi kizlar sizin bebslerdede uyurken boyle durumlar kv de sinirlerimi bozuyor normal degilmi ya hayvan gibi guluyo sonra cocuk niye korkuyo diyo gece gece doldum ya
Canim benim bebegim de her zakan o sekilde aglar sicrar az once yine uykuda agladi uzuluyorm okuyorum ole bise yoktur bizimkilerde heo dyo annem cocugu uykuda korkuturlarmis k8zim oku dyordu cok sicryo ama bazende gurultuden oluyor su an oda cok sessz ama.

Kayinvalide de duzgun soylesin bi zahmet oku sen canim takma onu da

Kim bilirdi ki listeria ilk önce doğuracak Kemal Ata en erkenci bebek olacak :)

Minnoşun yanında Allah'a şükür ne merak dolu gğnler yaşamışız ya :)

Kalp atılı derken şimdi kahkalarını duyuyoruz yavrularımızın. ah ne günlerdi pıt pıt sesini duymak için heyecanla beklemişiz. Şimdi pırt pırt seslerini duymak için çabalıyoruz. :)

Ona nı gideyim buna mı gideyim ah bu deli sorular şimdi çift çizginin yerine Erdeme bakmak nasıl bir duygu :)

Kilolar ne alemde Delycim :)) Ay tel dersimiz kiloymuş şimdi kakaydı çişti kusmsuktu :) Laf aramızda konular yine kiloya gelmeyr başladı :)

O güzel Hiracık nelerde yaşatmış böyle sana şimdi doya doya Hiroşu yesen yesen doymassın di mi :)

Yavuz kuşun bu hallerini düşümürken şimsi boncuk boncuk yanında sana bakması daha pahabiçilmez değil mi :) Bu günleri anmak çok hoşuma gitti :)

O zamanda kiloyla problemin yokmuş uyuzcum :))

Tbt yapayım dedim ay o günleri özlemişim başımıza neler geleceğini bilmeden naıslda kaynatmışız :))
Canım benim, nasıl duygulandırdın beni. Ayyy... Hem de nasıl değerli şu bana boncuk boncuk bakmaları. Ne iyi ettinde alıntıladın. Bir ara tüm yazdıklarımı okumak istiyorum çılgınlar gibiiii.

Sorma ne demezsin ilk aç kaldıkları anda büyükl lepistesler yemeye hangisinden başlasak diye düşünüyor:) malum biz de baya olmayacağız arkadaşlara bırakacağız akvaryumu ama onlar da iki hafta yoklar zerresi kalmaz yavruların:KK43:
Ay insallah ac kalmazlar o vakit getci arkadaslarinda olmicakmis uzun sure insallah bise olmaz insan cok uzuluyor...vay hain buyukler tabii buyuk balik küçüğü yutuyor vay be dunya iste☺☺

Canim benim bebegim de her zakan o sekilde aglar sicrar az once yine uykuda agladi uzuluyorm okuyorum ole bise yoktur bizimkilerde heo dyo annem cocugu uykuda korkuturlarmis k8zim oku dyordu cok sicryo ama bazende gurultuden oluyor su an oda cok sessz ama.

Okyrm cnm bol bol annemde oyle demisti kv dengesiz konusunca kan beynime sicradi kendi4 cocuk buyutmus hicbirinde boyle olmszmista falanda filan...

Oglum uyudu ama benim uyku firarda o son bardak cayi icmicektim☺ender sarac gecen tv de konusuyo anne sutunu artiran birinci unsur uyku diye demesi kolay☺☺bir de anason rezene tohumu karisik cay yapin dyo uc gundur deniyorum bakalim..bol su ya adam 57 mi ne yasinda hic ole durmuyo zayif dinc maasallah☺☺

Okyrm cnm bol bol annemde oyle demisti kv dengesiz konusunca kan beynime sicradi kendi4 cocuk buyutmus hicbirinde boyle olmszmista falanda filan...
Ya ne alaka benim annemde 4 cocuk buyutmus hepimizde oluyormus normal okuruz bizde...sen takma tatlim konusup dursun o boş boş

Benim kızım da zaman zaman bu şekilded sıçrıyor ağlar gibi yapıp devam ediyor uyumaya. Sen takılma ona boşver oku sadece. Bir gariplik yok bu durumda. Çörek otunu da hiç duymamıştım

Oglum uyudu ama benim uyku firarda o son bardak cayi icmicektim☺ender sarac gecen tv de konusuyo anne sutunu artiran birinci unsur uyku diye demesi kolay☺☺bir de anason rezene tohumu karisik cay yapin dyo uc gundur deniyorum bakalim..bol su ya adam 57 mi ne yasinda hic ole durmuyo zayif dinc maasallah☺☺
Ayy ayni durumdayim 5 bardak caydan sonraa:-)anasonu cok onermyrlar diye blyrm cnm uyusturucu etkisinden dolayi beyne olunsuz etkisi olabilirmis

Ben de uyuyamadım bugün oyalanıp duruyorum. Eşim hasta oluyor gibiydi onda yattı kızım da on ikiden sonra uyudu normalde gözünün içine bakarım uyusa da ben de uyusam diye. Bugün ne oldu da bu haldeyim bilemedim

Benim kızım da zaman zaman bu şekilded sıçrıyor ağlar gibi yapıp devam ediyor uyumaya. Sen takılma ona boşver oku sadece. Bir gariplik yok bu durumda. Çörek otunu da hiç duymamıştım
Canim sicriyor tekrar uyuyorlar normal bu agzi olan konuşuyor insan ne dusunur bi bilseler nerdee

Ay insallah ac kalmazlar o vakit getci arkadaslarinda olmicakmis uzun sure insallah bise olmaz insan cok uzuluyor...vay hain buyukler tabii buyuk balik küçüğü yutuyor vay be dunya iste☺☺
Ben de başlarda çok üzülüyordum ama onlar da hayatta kalmak için yapıyorlar. Bolca yem veririz arkadaşlar gitmeden artık ne kadarı kurtulursa. Evde 14 15 tane de çiçek var onları da bırakacağız. Biz bir buçuk ay yokuz en az onlar iki haftada dönecekler

Ben de uyuyamadım bugün oyalanıp duruyorum. Eşim hasta oluyor gibiydi onda yattı kızım da on ikiden sonra uyudu normalde gözünün içine bakarım uyusa da ben de uyusam diye. Bugün ne oldu da bu haldeyim bilemedim
Canim benim esim dizisi bitti uyudu bayagi hasta ama dirilisten vazgecmiyo o halde izledi☺ acild gtti yuksek atesten grip degil korktuum malum domuz gribi burada can aldi Allah korusun sukur ole bise degilmis gecen yagmurda kalmis usuttu herkes uyudu ben kaldim cay beni uyutmuyo

Ben de başlarda çok üzülüyordum ama onlar da hayatta kalmak için yapıyorlar. Bolca yem veririz arkadaşlar gitmeden artık ne kadarı kurtulursa. Evde 14 15 tane de çiçek var onları da bırakacağız. Biz bir buçuk ay yokuz en az onlar iki haftada dönecekler
Haklisin canim ..cicekler solmaz iki haftaya gelecekler ya..siz maasallah uzun kalcaksiniz cok.guzel gecer insallah

Back