- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canim cok sevindm senin adina ücretsiz izin bir kurtarici ama alamicam ben maalesef evim okulun hemen karşısında bikac dk da evdeyim insallah..seneye zaten kocaman olurlar insallah☺İnşallah almıştır canım benim de salı günü almam lazım rapor 4 günlük 2. Dönem de rapor işleriyle uğraşmayacağım hiç direk ücretsiz izne ayrılacağım
Canim ediz bugune kadar tek gogus o da maksimum 10 dakika emerdi, bugunlerde sanirim buyume donemine girdi daha sik acikmaya basladi, tracy de oyle donemlerde daha sik beslemeyi degil de daha uzun beslemeyi oneriyor. Simdi ediz mesala 2 gogusten 10 dakika emmeye basladi. Bir de ilk sut son sut olayina dikkat ediyorsun dimi canim kilo yapan son sutmus ya. Benim aklima gelenler bunlar canim doktorun hic mi birsey onermedi? Belki bir emzirme uzmani ile gorusebilirsin yada aekadaslarin bahsettigi notlari okuyabilirsin.Canim doktor boyu guzel ama kilo biraz az dedi sutun mi azaldi dedi bilmiyorum ki emziryorm ama anlamadm..canim 550 gr aldi ona az dedi ama ben emziryorm gece arasi uzun sadece insallah guzelce buyur meleklerimiz
Canim cok sevindm senin adina ücretsiz izin bir kurtarici ama alamicam ben maalesef evim okulun hemen karşısında bikac dk da evdeyim insallah..seneye zaten kocaman olurlar insallah☺
Canim ediz bugune kadar tek gogus o da maksimum 10 dakika emerdi, bugunlerde sanirim buyume donemine girdi daha sik acikmaya basladi, tracy de oyle donemlerde daha sik beslemeyi degil de daha uzun beslemeyi oneriyor. Simdi ediz mesala 2 gogusten 10 dakika emmeye basladi. Bir de ilk sut son sut olayina dikkat ediyorsun dimi canim kilo yapan son sutmus ya. Benim aklima gelenler bunlar canim doktorun hic mi birsey onermedi? Belki bir emzirme uzmani ile gorusebilirsin yada aekadaslarin bahsettigi notlari okuyabilirsin.
Canim ediz bugune kadar tek gogus o da maksimum 10 dakika emerdi, bugunlerde sanirim buyume donemine girdi daha sik acikmaya basladi, tracy de oyle donemlerde daha sik beslemeyi degil de daha uzun beslemeyi oneriyor. Simdi ediz mesala 2 gogusten 10 dakika emmeye basladi. Bir de ilk sut son sut olayina dikkat ediyorsun dimi canim kilo yapan son sutmus ya. Benim aklima gelenler bunlar canim doktorun hic mi birsey onermedi? Belki bir emzirme uzmani ile gorusebilirsin yada aekadaslarin bahsettigi notlari okuyabilirsin.
Belki seninki de buyume donemine girmistir tatlim. Ilk sut canim gogusten ilk gelen sut bol sulu, son sut ise gogsun sonundaki yagli olan sutmus, bebise kilo yapan o kismiymis. O yuzden bebis 10 dakikadan kisa emiyorsa bir gogus vermeyi boylece bir gogsu tam bitirmesini oneriyorlar. Ama eger iki gogsu alacak kadar uzun emiyorsa ikinci emzirmede son aldigi gogusten baslamani oneriyorlar.Benim kızım da öyleydi canım ama iki gündür ne olduysa iki saatte bir emmek istiyor. Son süt nedir canım?
Belki seninki de buyume donemine girmistir tatlim. Ilk sut canim gogusten ilk gelen sut bol sulu, son sut ise gogsun sonundaki yagli olan sutmus, bebise kilo yapan o kismiymis. O yuzden bebis 10 dakikadan kisa emiyorsa bir gogus vermeyi boylece bir gogsu tam bitirmesini oneriyorlar. Ama eger iki gogsu alacak kadar uzun emiyorsa ikinci emzirmede son aldigi gogusten baslamani oneriyorlar.
Annesinin kokusunu istiyor kuzucukKızlarrrr güzel geçsin aksamınızkızlar yardim bu benim paşam bugün iki saat uyumadi. Göğsümde uyutuyorum yatırıyorum ağlamaya başlıyo.göğsüme alıyorum susuyo hani ağrısı sancısı olsa diyorum kucağım da da ağlar.anlamadım gitti
Canım zaman zaman bizler de yaşıyoruz bu durumları benim kız da mırmır yaptı bugün babası geldikten sonra onun yanında uyumuş akşam yemeğini hazırlıyordum ben. Bir saati aşkın zamandır da uyuyor. Bazen uyku döngüsü kaçınca tekrar dalmakta zorlanabiliyorlar bebişler. Umarım seni daha fazla yormadan uyur kendiliğindenKızlarrrr güzel geçsin aksamınızkızlar yardim bu benim paşam bugün iki saat uyumadi. Göğsümde uyutuyorum yatırıyorum ağlamaya başlıyo.göğsüme alıyorum susuyo hani ağrısı sancısı olsa diyorum kucağım da da ağlar.anlamadım gitti
Kızlar iyi aksamlar grup kapandi mi siz görebiliomusunuz face de
bana ebe bir haftaya kabul bağlar demişti ondan merak ettimcanım bizim de daha yok ama çok sonraları kabuk oluyor diye biliyorum.yanlış olmasın ama bir sene içinde beyazlıyor denilmişti.
Cnm verem aşısı tutmaya biliyor.diğer aşılarda böyle bir durum yok.benimde iki tane verem aşısı izin var tutmamış.İnşallah kızımın tutarCnm bizdede oyle bi kabuklasma yada beyazlik yok henuz 2hafta oldu asi olali ayrica asinin tutmamasi gibi birsey hic duymamistim
Ayy ben hic duymamistim cnm ya ebede birsey demedi nerdeyse 3 hafta oldu asi olali insallah tutmustur bizimkideCnm verem aşısı tutmaya biliyor.diğer aşılarda böyle bir durum yok.benimde iki tane verem aşısı izin var tutmamış.İnşallah kızımın tutar
Canim doktor bi öneride bulunmadı gelecek ayki kilo alimina bakip tahlil filan isteyebilirm dedi onceden en fazla bes dk emiyo birakiyodu smdi uzadi sure goguslerim sert olmuyor bastaki kadar insallah artar...cok sagol canimCanim ediz bugune kadar tek gogus o da maksimum 10 dakika emerdi, bugunlerde sanirim buyume donemine girdi daha sik acikmaya basladi, tracy de oyle donemlerde daha sik beslemeyi degil de daha uzun beslemeyi oneriyor. Simdi ediz mesala 2 gogusten 10 dakika emmeye basladi. Bir de ilk sut son sut olayina dikkat ediyorsun dimi canim kilo yapan son sutmus ya. Benim aklima gelenler bunlar canim doktorun hic mi birsey onermedi? Belki bir emzirme uzmani ile gorusebilirsin yada aekadaslarin bahsettigi notlari okuyabilirsin.
Canim baskasinin bakmasi zor gelir daha cok minikler evet biz esimle bakicaz insallah sıkıntı olmaz okulu ayarlarim..aynen canim mecbur olmasam birakmak istemem oglusumu en azindan 6 aylik olana kadar neyse hayirlisiBenim de hemen evimin karşısındaydı norm fazlası oldum bu dönem evimin aşağısındaki okula atandm ikinci dönem orada başlayacağım. Her ne kadar yakın da olsa karşımdaki oluldan uzak. Benim kızıma bakacak kimse yok gerçi olsa da bırakamam bu şekilde. Çok şükür borcumuz falan da yok çalışmaya ihtiyacımız yok. Senin mecbur olunca yapacak bir şey yok. Eşinle birlikte bakacaktınız herhalde sıkıntı olmaz o zaman
Cok tesekkurler canimCanım burada takılan arkadaşlar genelde facebook kullanmayan ya da oradaki grupta bulunmayanlar. Burada herhangi bir şey konuşulmadı bu konuda
Doktorunuza sordun mu hic canim bizde hic o kadar olmadi ama anne sutu alan bebislerde normal diye duymustumKızlar bebekleriniz kakasını yapıyor mu? Bizim kız hiç yapmıyor 10 günde bir fitil yapıyoruzzeytinyağı veriyorum o da bi işe yaramıyor. 2 buçuk aylık ve sadece emiyor. Bir öneriniz var mı ya haftada bir de olsa kendi yapsa en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?