• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Hosbulduk.:KK51: Benim de merak ettiklerim var eskilerden. Arada yazan olur belki. Bu arada bebisleri kac gune yikiyorsunuz? Her seferinde sampuan ya da kopuk kullaniyor musunuz?
Canim ben imi gunde bir yikiyorm soguk epey sampuani her seferinde kullaniyorum sonra ya vücut losyonu ya yagi ile yaglayip uykuya yikaninca cok uyuyor☺

Arkadaslar bebislerinizi kacta yatiyorsunuz? Kacta kalkiyorlar? Benimki onceden 11den once yatmazdi. Simdi biraz daha erkene geldi 9 bucuk 10 gibi. Ama hala cok gec gibime geliyor. Daha erken yatsin diye banyosunu erkene cekiyorum hic farketmiyor o saatlerde napsam uyumam diyo kuzum. Sonra 11 gibi ve 4-5 gibi bi emiyor. Sonra da 8de tam kalkiyor.
Canim benim oglus gec yatyor 12 bucuk 1 gbi aksama kadae araliklarla uyuyor emziyorm sabah 8 9 da uyaniyor tabii ben gece kalkiyorm uyuyarak emiyor biraz sonra devam

Ya bir şey soracağım bebişlerinizde elini parmağını emme davranışı var mı? Bizimkinin karnı tok da olsa eli ağzında hep.emzik veriyorum atıyor elini alıyor
İki elini ağzına sokmaya çalışıyor bu bebeğin ozguvenli olacaginin göstergesiymis parmağını emmesin ama alışmasin.

Benim dr um da aynı şeyi söyledi onun en güzel yolu spor dedi spor yapmadıktan sonra gitmez dedi
Evet bende iyice kilo verip öyle yapmayı düşünüyorum kilo verip sikilasayim bakalım nezamana nasip olcak

Benim oğlum da gece ikiden önce uyumuyor. Naptıysam olmadı yok, gece iki iki buçuk olmadan uyumuyor.öğlen 11e kadar uyuyor ama önemli olan gece uykusu.. Gündüz uykusu da hiç yok. Emzirdikten sonra kucağımda ne kadar tutarsam o kadar uyuyor, yatağına koyunca trink gözler açılıyor:KK53:

Valla ayıptır söylemesi öküz gibi yiyorum :KK70:lakin süte gidiyo yaptığım suanlik bisey yok 6.ayı atlatıp öyle dikkat edicem

Benim oğlum da gece ikiden önce uyumuyor. Naptıysam olmadı yok, gece iki iki buçuk olmadan uyumuyor.öğlen 11e kadar uyuyor ama önemli olan gece uykusu.. Gündüz uykusu da hiç yok. Emzirdikten sonra kucağımda ne kadar tutarsam o kadar uyuyor, yatağına koyunca trink gözler açılıyor:KK53:
Bi mendili ustunuzde tutsaniz kokunuz sinde üstüne yanina koysaniz belki uyur nacizane bi fikir

Bi mendili ustunuzde tutsaniz kokunuz sinde üstüne yanina koysaniz belki uyur nacizane bi fikir
Kendi yastık kılıfımı onun yattığı yere serdim ama işe yaramadı bir de dediğiniz gibi mendil deneyeyim bakayım uyku arkadaşı gibi olur belki

Arkadaşlar bebeğim bir yudum sütünden icsin yada su yada ne verirsem anında bagirsaklarindan ses geliyor ve ağlama krizine giriyor süt vermeye korkuyorum bu gaz sancısını acaba aslında gaz sorunumuz yok denecek kadar azalmıştı üç bucuk aya doğru gidiyoz biteceğine arttı sanki.mardinde çok soguk ustuyormyyuz acaba :(

Kendi yastık kılıfımı onun yattığı yere serdim ama işe yaramadı bir de dediğiniz gibi mendil deneyeyim bakayım uyku arkadaşı gibi olur belki
Benim oğlunda ilk zamanlar yaradı gündüz kendi uyuyoda gece uyumuyo bensiz esimle yanimizda yatıyor aramıza babası girse uyumuyo :D

İki elini ağzına sokmaya çalışıyor bu bebeğin ozguvenli olacaginin göstergesiymis parmağını emmesin ama alışmasin.

hiç duymamıştım öyle bir şey. ben de alışmasını istemiyorum o yüzden uyumaya çalışırken emzik falan da veriyorum ama ne yapıp ediyor sokuyor o elini ağzına. bu dönem böyle geçecek herhalde

Benim oğlunda ilk zamanlar yaradı gündüz kendi uyuyoda gece uyumuyo bensiz esimle yanimizda yatıyor aramıza babası girse uyumuyo :KK70:

canım karışmak istemem yanlış anlama ama aranızda yatması güvenli mi? onun da ötesinde sonrası için sıkıntı yaratmaz mı?

Canım o kitaptan memnun musun?? Faydalımı sence
Merhaba guzel annisler ve tatli bebisleri, yogunluktan malesef hamilelikte araniza katilamadim, ama simdi anne olarak beni araniza kabul ederseniz cok sevinirim. Ismim bahar, oglusum 26 eylul dogumlu ismi ediz. Psikologum. Tracy teyzenin kitabini okuyorum da merak ettigim bebislerinizin gunluk bir rutini var mi? Herkese sevgiler ve simdiden tesekkurler:KK200::KK51:

Back