Tabii bu sezeryandaBenim doktorum onermedi cnm korseyi vucudu tembellestiriyrmus bebis emdikce zaten karnin kuculecek sıkılasmasi icinde 6.aydan sonra duzenli mekikle 8.ayda eskiye donmus olur demisti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii bu sezeryandaBenim doktorum onermedi cnm korseyi vucudu tembellestiriyrmus bebis emdikce zaten karnin kuculecek sıkılasmasi icinde 6.aydan sonra duzenli mekikle 8.ayda eskiye donmus olur demisti
Cok kolay gelsin canim. Sen is sikintisi disinda seviyor musun meslegini?
Sab simplex ve omnivit vitamin kullaniyoruz canim. Ise yaradi gibi nadiren gaz sorun oluyor. Soyledigini ilk defa duyuyorum.Om-x gaz giderici şurup kullanan var mı
Ne kadar guzel anlattiklarin, cok sansli cocuklarin, evindeki bebisin, kardesin.Ben de seviyorum canım meb de teferruat çok bazen işini yapmakta zorlanıyorsun ama bizler de çocukların hayatlarına dokunuyoruz başedebileceğimiz şeyleri biz çözmeyi deneyip üst seviyedeki durumları sizlere ve psikiyatristlere yönlendiriyoruz. Ben ilkokul kısmındayım ve onlarla bazı sorunları daha rahat çözebiliyoruz. Meslek alanlarımız yakın dediğin gibi bizde de kendini geliştirmek lazım insanlara ulaşabilmek için yoksa sıradan bir öğretmenden farkın olmuyor. Çocukların sevgisini elde etmek de mutluluğun en güzeli. Koca okulda seni tanıyıp gelen ve o küçücük dünyasını bazen sen istemeden bile açmaya çalışan Çocuklar oluyor
Hosgeldin canim. Ben de yeniyim. Boyle boyle canlandiririz umarim bu forumu. Ben hic burasi gibi bir yer gormedim. Face e giden arkadaslari tanimasam da ozluyorum merak ediyorum. Keske arada bebislerden haber verseler. Ama biz gec kaldik tabi. Ama olan oldu artik ilerisi icin hep yazisalim, sayimiz ne olursa olsun birbirimize ihtiyacimiz cok olacak bence. Daha dis cikaracaklar, ayaklanacaklar...Merhaba arkadaslar. Ben de sizler gibi ekim annesiyim ara ara takip ettim forumu ama ancak yazabiliyorum. Sayfalarin ilerledigini gorunce cook sevindim.![]()
Bende kullanmadim canim dediler dogum sonu tak diye ama rahat edemedm insallah oyle olur ..kuculdu biraz ama yumusacik normal bi durum sanirimBenim doktorum onermedi cnm korseyi vucudu tembellestiriyrmus bebis emdikce zaten karnin kuculecek sıkılasmasi icinde 6.aydan sonra duzenli mekikle 8.ayda eskiye donmus olur demisti
Hosgeldin canim sayfalar daha da ilerler insallah☺Merhaba arkadaslar. Ben de sizler gibi ekim annesiyim ara ara takip ettim forumu ama ancak yazabiliyorum. Sayfalarin ilerledigini gorunce cook sevindim.![]()
Hosgeldin canim. Ben de yeniyim. Boyle boyle canlandiririz umarim bu forumu. Ben hic burasi gibi bir yer gormedim. Face e giden arkadaslari tanimasam da ozluyorum merak ediyorum. Keske arada bebislerden haber verseler. Ama biz gec kaldik tabi. Ama olan oldu artik ilerisi icin hep yazisalim, sayimiz ne olursa olsun birbirimize ihtiyacimiz cok olacak bence. Daha dis cikaracaklar, ayaklanacaklar...![]()
Hosgeldin canim sayfalar daha da ilerler insallah☺
Benimki de gec uyuyor 11 den sonra yatiyor. Sabah 6 gibi uyaniyor. Emzirdikten sonra 1 2 saat aksama dogru da bir iki saat uyuyor.Arkadaslar bebislerinizi kacta yatiyorsunuz? Kacta kalkiyorlar? Benimki onceden 11den once yatmazdi. Simdi biraz daha erkene geldi 9 bucuk 10 gibi. Ama hala cok gec gibime geliyor. Daha erken yatsin diye banyosunu erkene cekiyorum hic farketmiyor o saatlerde napsam uyumam diyo kuzum. Sonra 11 gibi ve 4-5 gibi bi emiyor. Sonra da 8de tam kalkiyor.
Canım benim Dr.um kullanma kasların tembellesir dedi kullanmiyorum o yuzdenKizlar korse kullaniyor musunuz gobehim sarkik gormek istemiyorm kuculdu ama goruntu aci veren bir tablo☺☺
Benimki de gec uyuyor 11 den sonra yatiyor. Sabah 6 gibi uyaniyor. Emzirdikten sonra 1 2 saat aksama dogru da bir iki saat uyuyor.
Canım benim Dr.um kullanma kasların tembellesir dedi kullanmiyorum o yuzden
Hosgeldin canim sayfalar daha da ilerler insallah☺
Ne kadar guzel anlattiklarin, cok sansli cocuklarin, evindeki bebisin, kardesin.
Merhaba arkadaslar. Ben de sizler gibi ekim annesiyim ara ara takip ettim forumu ama ancak yazabiliyorum. Sayfalarin ilerledigini gorunce cook sevindim.![]()
2 güne bi yıkıyorum boncuğumu.semabed in sampuanini kullanıyorumHosbulduk.Benim de merak ettiklerim var eskilerden. Arada yazan olur belki. Bu arada bebisleri kac gune yikiyorsunuz? Her seferinde sampuan ya da kopuk kullaniyor musunuz?
Yiğidom saat 11den önce uyumuyor.saat 9da başlıyorum uyutmaya tok olsun yikayim yok saat 11 de dalıyor uykuya. Bu gece 5 te ben uyandım ara ara da uyandım tabi uyuyo diye dokunmadım bu durum çok nadir oluyo çünkü iste 5 te dedim emsin kaldiriyim direk uyumaya devam etsin tabi pişman oldum emdi gözler kapalı güzel yatağına koydum hoooop uyandı ve gülücukleeer atiyo bize nasılda sizi kandırdım diyee saat 7di uyutmaya çalışıyordum ;(Arkadaslar bebislerinizi kacta yatiyorsunuz? Kacta kalkiyorlar? Benimki onceden 11den once yatmazdi. Simdi biraz daha erkene geldi 9 bucuk 10 gibi. Ama hala cok gec gibime geliyor. Daha erken yatsin diye banyosunu erkene cekiyorum hic farketmiyor o saatlerde napsam uyumam diyo kuzum. Sonra 11 gibi ve 4-5 gibi bi emiyor. Sonra da 8de tam kalkiyor.