• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Beni mi anlattın
Bu oğlanlarda mı var sıkıntı acaba benimki de erkek.
seninki ne kadarlık benim iki buçuk aylık oldu artık bi derece iyi sanki. Tuvalete gidebiliyorum, elimi yüzümü yıkayabiliyor, kahvaltımı vaktinde yapabiliyorum
:) :) kesinlikle erkek olduğundan kanaat getirdim ben artik tüm etrafımdaki kız çocukları yatağa yatırır yatırmaz uyuyorlar 5 dakka emip doyuyorlar bizimki uuuu rüyamda görsem inanmam. Bende hakkını yemeyim tuvalete gidebiliyorum artik ;) 69 günlük yiğidim.şimdi verem aşısı yaptırdım geldim inşaallah ateşi çıkmaz.

Bugün ben de mutlu oldum sayfalar çoğaldı muhabbet ortamı oldu diye. İnşallah artar sayımız ve paylaşımımız. Sosyal medya da olmayınca tek sosyalleşme yeri burası oluyor. Seviyorum burayı ve birbirimizi hiç tanımasak da birbirimizin hayatlarına dokunuyoruz

Ben de niye daha once uye olmamisim diye uzuluyorum. Butun yakin arkadaslarim ya bekarlar ya cocuklari yok henuz. Eskisi gibi de cikamadigim icin kendimi yalniz hissediyordum. Burasi ilac gibi geldi. Iyi ki varsiniz

Günaydın hanımlar uzun zamandır giremiyodum girdigimdede sayfalar ilerlememis oluyordu sayfalar ilerlemiş pek bi mutlu oldum:)

Ya bir şey soracağım bebişlerinizde elini parmağını emme davranışı var mı? Bizimkinin karnı tok da olsa eli ağzında hep.emzik veriyorum atıyor elini alıyor
Elini emmiyo benimki resmen yutuyo:KK70:

Ah caniim nerede sinema yok gezme cook az ancak evde vakit geciyor film izleyip muhabbet iste...ben yasadgm sehirde yalniz sayilirm birakacak kimsem de yok o yuzden bebisle cikamiyorm pek az havalar acinca buyur de ins cikiveririz☺☺sen cikabiliyo musun peki☺
En azindan evde birseyler yapabiliyormussun, onu da yapamayan cok duydum. Ben de iple cekiyorum ilkbahar yazi, aliriz bebisleri yuruyusler yapariz, hem onlar mutlu olur hem biz forma gireriz. Ben canim erkenden biberona alistirdim bizimkini haftada bir esime birakip cikiyorum. Biraz da esim bebise alissin diye yaptim, biraz kendine guveni gelsin diye, ilk basta cok ilgili olan esim bir ayin sonunda uzaklasmaya baslamisti, sen daha iyi anliyorsun niye agliyor neye ihtiyaci var diye demisti. Ee vakit gecirmeden cozulmuyor ki yavrucuklarin dili. Bir de annemle ayni apartmanda oturmak gibi bir sansim var. Iki kez de ona birakip bir sinemaya bir kez de restorana gittik esimle.

Isi birakip bebise kosuyoruz iyi olsunlar da-☺☺

Ben de öyle düşünüyorum çoğu zaman yemeği eşim geldikten sonra yapıyorum. Bir süpürgeyi yapabişiyorum onun da sesine alışık ondan sanırım

En azindan evde birseyler yapabiliyormussun, onu da yapamayan cok duydum. Ben de iple cekiyorum ilkbahar yazi, aliriz bebisleri yuruyusler yapariz, hem onlar mutlu olur hem biz forma gireriz. Ben canim erkenden biberona alistirdim bizimkini haftada bir esime birakip cikiyorum. Biraz da esim bebise alissin diye yaptim, biraz kendine guveni gelsin diye, ilk basta cok ilgili olan esim bir ayin sonunda uzaklasmaya baslamisti, sen daha iyi anliyorsun niye agliyor neye ihtiyaci var diye demisti. Ee vakit gecirmeden cozulmuyor ki yavrucuklarin dili. Bir de annemle ayni apartmanda oturmak gibi bir sansim var. Iki kez de ona birakip bir sinemaya bir kez de restorana gittik esimle.

Ailelerden farklı memlekette işler biraz daha farklı oluyor tabi. Ben kaç kez alt kat komşum var yakın arladaşım ona bırakıp eşimle dolaşmaya çıktım. Emzirip bırakıyordum ben gelene kadar uyuyordu. Maşallah diyeyim arkadaş da alıştı kızım da ona alıştı sorun yaşamıyoruz. Zaten haftanın en az iki günü birlikteyiz onlarla

Sanirim yok acaba faceye gidenlerden var mi aman nolcak☺☺canim bise soracagim ben emziryorm ama onceden sertti göğüsler smdi yumusadi cok cekiyo ondan mi acep dyorm son haftalar boyle annem artik guclu emiyo ondan dedi acaba yetyo mu hep kafama takılıyor senin ayni mi Allah bebislerimzn rizkini bol versin
Benim de arada sert arada yumusak oluyor. Basta surekli paniktim yetiyor mu diye. Ama baktim aydan aya kilo aliyor. Hem ac kalsa aglar. Takmiyorum artik. Yalniz bu sira gunde bir bardak kimyon ve rezene tohumu bir bardak da mamsel iciyorum ondan mi bilmiyorum pek bir dolular.

Elini emmiyo benimki resmen yutuyo:KK70:

Hımm bu dönem herkeste var demek ki. Hemşireye sorduğumda emme refleksi kaynaklı normal demişti. Benimki de kolları uzun geldiyse kıyafetin onu bile götürüyor bazen:) uyutup diğer odaya geçiyorum gündüz beş dk sonra cuk cuk sesleriyle geri geliyorum:)

Ya bir şey soracağım bebişlerinizde elini parmağını emme davranışı var mı? Bizimkinin karnı tok da olsa eli ağzında hep.emzik veriyorum atıyor elini alıyor
Ayni benimki once butun elini emiyordu simdi bas parmaga gecti ama uyutmuyor da kendini cunku emerken bir yandan da eliyle bogusuyor yuzunu ciziyor filan. Savas veriyoruz oglumla ben emzik veriyorum o atip elini aliyor ben emzik veriyorum o atiyor:KK11:

Hımm bu dönem herkeste var demek ki. Hemşireye sorduğumda emme refleksi kaynaklı normal demişti. Benimki de kolları uzun geldiyse kıyafetin onu bile götürüyor bazen:) uyutup diğer odaya geçiyorum gündüz beş dk sonra cuk cuk sesleriyle geri geliyorum:)
Aynen benimki de öyle memeyi bile öyle iştahlı emiyo aliniyirum:D

Ayni benimki once butun elini emiyordu simdi bas parmaga gecti ama uyutmuyor da kendini cunku emerken bir yandan da eliyle bogusuyor yuzunu ciziyor filan. Savas veriyoruz oglumla ben emzik veriyorum o atip elini aliyor ben emzik veriyorum o atiyor:KK11:

Hangi parmak denk gelirse emiyor ama bu ara sıklıkla işaret parmağı emiyor. Allahım görüntü o kadar komik ki iştah tavan yapmış halde yiyor bazen üç parmak bile alıyor. Yalnız olmadığımı görmek güzel:)

Hos geldin cnm Allah melegine uzun omur bersin.benm kozimda 70gunlik oldu ve Her gece bu saatte uyanma gibi bi rutinimiz var mesela:-)
Hosbulduk canim. O rutin bizde de var gece 4 ila 5 arasi kesin uyaniyor. Allahtan emip geri uyuyor genelde. Senin melegine de allah uzun omur versin, kardesi de nur icinde yatsin.

Bizim masallahimiz var cikmadan emzirince zaten arabada disarda hep uyuyo disari cikarken rahatiz izmirde havalarda guzel zaten sık sık deniz kenarina gidip gunes gidamizida aliyrz sagolsun kizimiz aksam yemegi esnasindada uyuyor basbasa yemegimizide yiyebiliyrz tek basima cikmaya cesaret edemesemde kizimi birakacak biri olmadiginda hepbirlikte ciktigimizda da sorunsuz bi gun geciriyrz diyebilirim;-)
Masallah size:nazar:. Ne guzel izmir. Biz ankara dayiz hava puslu kirli ve soguk:mad:

Çalışıyorum asıl matematik ogt

Çalışıyorum asıl matematik öğretmeniyim ama simdi şartlardan dolayı devlette memur olarak çalışıyorum 25inde ise başlıcam Allah anneme yardım etsin ben yokken napacak! Gece bazen 6 7 saat uyuyo bazen saat başı kalkiyo belli olmuyo. İlk baslarda hic sütüm yoktu 3 gün hic gelmedi sonra yavaş yavaş çoğaldı ama ben hep yiğit sürekli emmek isteyince meme aranınca ağlayinca yok yok sütüm diye yemedigim şey kalmadı. Hep ondan sütüm az diye benden ayrilmiyo diye düşünüyordum ama bizimki artik arsiz bu konuda. ama tabi çok ta değil mama takviyesi yapıyorum çildirdigi zaman. Allah'im hepsini esirgesin
Kolay gelsin canim sana ve annene. Her iste bir hayir var, belki kuzucugun duzene girer biraz sen de biraz nefes alirsin. Ama cok zor ayri kalmak onlara ayri zor bize ayri zor. Iki saat disari ciksam hafif bir sucluluk kalbimde ince bir sizi kosarak eve geliyorum. Allahtan bizim durumumuz simdilik uygun, bir de annem calisiyor ona da birakamam, o yuzden bir yasina kadar calismayi dusunmuyorum simdilik

Kendimize vakit ayırmak mı
Kahvaltımı hazırlamak için bile altını açıyorum o orda oyalanırken Kahvaltımı hazırlıyorum.çünkü sadece altı açıkken kendi kendine oyalanıyor. Doğumdan beri saçımı kestiremedim kuaför evin altında düşün artık
Ay ben de bir turlu kestiremedim hamilelikte de kestirme demislerde bakimliyken rapunzel bakimsizken kezban gibi dolasiyorum:KK48:

Kolay gelsin canim sana ve annene. Her iste bir hayir var, belki kuzucugun duzene girer biraz sen de biraz nefes alirsin. Ama cok zor ayri kalmak onlara ayri zor bize ayri zor. Iki saat disari ciksam hafif bir sucluluk kalbimde ince bir sizi kosarak eve geliyorum. Allahtan bizim durumumuz simdilik uygun, bir de annem calisiyor ona da birakamam, o yuzden bir yasina kadar calismayi dusunmuyorum simdilik

Sen kamuda mı çalışıyorsun özel sektörde mi canım? Mesleğinle ilgili birkaç soru sorabilir miyim bu sene kız kardeşim puanı yeterse psikoloji yazacak da tercihlerinde

Ailelerden farklı memlekette işler biraz daha farklı oluyor tabi. Ben kaç kez alt kat komşum var yakın arladaşım ona bırakıp eşimle dolaşmaya çıktım. Emzirip bırakıyordum ben gelene kadar uyuyordu. Maşallah diyeyim arkadaş da alıştı kızım da ona alıştı sorun yaşamıyoruz. Zaten haftanın en az iki günü birlikteyiz onlarla
Supersiniz:nazar::KK19:

Back