Hoşgeldin cnmMerhabalar
Ben de bir Ekim annesiyim iki buçuk aylık bir oğlum var.
Hamilelik dönemimde forumdan çok faydalandım.
Şimdi oğlumu büyütürken tecrübelerinizden faydalanmak ve kendi deneyimlerini paylaşmak istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin cnmMerhabalar
Ben de bir Ekim annesiyim iki buçuk aylık bir oğlum var.
Hamilelik dönemimde forumdan çok faydalandım.
Şimdi oğlumu büyütürken tecrübelerinizden faydalanmak ve kendi deneyimlerini paylaşmak istiyorum.
Baktim ki sayfalar cogalmis meğer aramıza katılanlar varmis:)böyle böyle artacagiz inşallah:)
Listeria canım kuzucuğun sabırsız çıktı erkenden geldi ama maşallah kocaman oldunuz:) biz de görürüz inş o günleri
Sagol canim crvap verdigin icin siz bayaa buyumussunuz masalaah :)
Canim aynen ogretmenler odasi oldu ortam☺benim brans turkce canimÖğretmenler Odası gibi oldu burası da:) branşlarınız ne kızlar? Ben psikolojik danışmanım
Hosgeldin canimm ☺Merhaba guzel annisler ve tatli bebisleri, yogunluktan malesef hamilelikte araniza katilamadim, ama simdi anne olarak beni araniza kabul ederseniz cok sevinirim. Ismim bahar, oglusum 26 eylul dogumlu ismi ediz. Psikologum. Tracy teyzenin kitabini okuyorum da merak ettigim bebislerinizin gunluk bir rutini var mi? Herkese sevgiler ve simdiden tesekkurler![]()
Canim sukut bizlerin calisma saatleri uygun ben az ders alicam ins mudurle konusup bizim okulda 2 gunu bos olan bile var bilmiyorum benim durum ne olur 5 turkce ogretmeni var benle birlikte onlar tam giryor eksik olan varsa benim derstem alsinlar yavtularmzdan ayrilmak hepimize zor olacak benim azcik kaldiHayırlısı olsun canım benim ne yapalım mecbur oluyor bazen insan. Branşçıysan en azından bebişine göre program yaparlar. Yine de şanslıyız 8-5 çalışmıyoruz her gün. En fazla 30 saat ders oluyor. Kavuşursun yavruşuna bolca zaman geçirirsin sen de
Ben bir hafta erken yaptrdim sanirim 15 inde 3 aylik olacak nasipse. Aramiza hoşgeldin canim sayica azaldik ama buradan kopmak zor geliyoBizimkine 3 aylik kontrolunde ilk rotasini yaptilar
Bizim brans ayni zumrem☺☺Benim brans turkce okula gidemiyoruz madem bizim de ogretmenler odamiz bura olsun :)
Ah caniim nerede sinema yok gezme cook az ancak evde vakit geciyor film izleyip muhabbet iste...ben yasadgm sehirde yalniz sayilirm birakacak kimsem de yok o yuzden bebisle cikamiyorm pek az havalar acinca buyur de ins cikiveririz☺☺sen cikabiliyo musun peki☺Peki guzel annisler bir soru daha. Kendinize vakit ayirmaya baslayabildiniz mi? Neler yapiyorsunuz? Esinizle vakit gecirebiliyor musunuz? Arkadaslarinizla? Disari cikiyor musunuz? Bir dedim bin soru oldu![]()
Bizim brans ayni zumrem☺☺
Ah caniim nerede sinema yok gezme cook az ancak evde vakit geciyor film izleyip muhabbet iste...ben yasadgm sehirde yalniz sayilirm birakacak kimsem de yok o yuzden bebisle cikamiyorm pek az havalar acinca buyur de ins cikiveririz☺☺sen cikabiliyo musun peki☺
Sanirim yok acaba faceye gidenlerden var mi aman nolcak☺☺canim bise soracagim ben emziryorm ama onceden sertti göğüsler smdi yumusadi cok cekiyo ondan mi acep dyorm son haftalar boyle annem artik guclu emiyo ondan dedi acaba yetyo mu hep kafama takılıyor senin ayni mi Allah bebislerimzn rizkini bol versinOh zümrenizi de buldunuz ne güzel:) benim hiç zümrem yok herhalde burda
Canim sukut bizlerin calisma saatleri uygun ben az ders alicam ins mudurle konusup bizim okulda 2 gunu bos olan bile var bilmiyorum benim durum ne olur 5 turkce ogretmeni var benle birlikte onlar tam giryor eksik olan varsa benim derstem alsinlar yavtularmzdan ayrilmak hepimize zor olacak benim azcik kaldi
Canim benimki uyudu ama ben cay vs icersem uyku kaciyo☺canim izleniyo ama uyanip yarim kaldgi oluyo da☺☺Ayy birlikte film izleyebiliyorsanız ne ala. Biz kızı uyutup sadece sarıldığımızda bile hemen uyanıp mızmızlanıyor cadı:) kaç gündür film izleyelim diye açıyorum saatler sonra başına oturduğumda yatma vakti geldiğinden kapatıp yatıyorum. Bu arada bugün uykusuz geçecek herhalde bu saat oldu hala uyanık benim kız. Aksi gibi yarına dinç olmam lazım okuldan arkadaşlarım gelecek ama nerdee. Uykusuzluk baş ağrısı yaptı oturdum bekliyorum uyusun diye
Diger hocalara yardım etti insallah bana da eder cunku bakacak kimsem yok esim bakcak öğleye kadar o vardiyaliBranşçıların o avantajı var bizim zorunlu 30 saat olunca boş gün hayal. Belki çok yoğun olmam başlasam ama kızımı kimseye bırakmak gelmiyor içimden. Senin idare yardımcı olursa güzel
Sanirim yok acaba faceye gidenlerden var mi aman nolcak☺☺canim bise soracagim ben emziryorm ama onceden sertti göğüsler smdi yumusadi cok cekiyo ondan mi acep dyorm son haftalar boyle annem artik guclu emiyo ondan dedi acaba yetyo mu hep kafama takılıyor senin ayni mi Allah bebislerimzn rizkini bol versin
Insallah oyledir kilo alsinlar da zaten sut inerken ikisinde de sizi oluyor anlil sert olup yumuşuyor ben sagmiyorm cunku zaten sagimlil birakmiyo yetsin de saglikla buyusun meleklerimizBenim durum da aynı canım bebiş daha güçlü ve daha çok emiyor ben içerken boşaldığını hissediyorum. Bir arkadaşım da benim kızdan büyük oğlu var söylemişti öyle oluyor ama yetiyor bebişe diye. Kilo alıyorlar merak etme sen. Aç olsalar sürekli ağlarlar
Canim benimki uyudu ama ben cay vs icersem uyku kaciyo☺canim izleniyo ama uyanip yarim kaldgi oluyo da☺☺