• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Insallah oyledir kilo alsinlar da zaten sut inerken ikisinde de sizi oluyor anlil sert olup yumuşuyor ben sagmiyorm cunku zaten sagimlil birakmiyo yetsin de saglikla buyusun meleklerimiz

Benim de öyle. Sağmıyorum artık. Kızım 3 saatte falan emiyor gün içinde süt tam dolmuyor o göğüste diğerini veriyorum. Tek seferde tek göğüsten emziriyorum Allahtan o döngüde doluyor

Ben başlayamıyorum bile düşün:) hep onunla ilgileneyim istiyor. Bir de bugün farkettim beni odada görmediğinde hissedemediğinde ağlıyor. Bugün bir parmağımdan yutarken sımsıkı ancak yedim yemeğimi. Sanırım ettafındaki dünyanın daha fatkında
Oyle canim farkındaliklari artti bizimki ben odadan cikinca cogu kez uyaniyo basinda bekleyince uyuyo elimi tutyo besiginde de melekler buyuyo Rabbim bu guzelligi herkese yasatsin

Ya bir şey soracağım bebişlerinizde elini parmağını emme davranışı var mı? Bizimkinin karnı tok da olsa eli ağzında hep.emzik veriyorum atıyor elini alıyor

Oyle canim farkındaliklari artti bizimki ben odadan cikinca cogu kez uyaniyo basinda bekleyince uyuyo elimi tutyo besiginde de melekler buyuyo Rabbim bu guzelligi herkese yasatsin

Uyurken yalnız kalamama bizde de var gündüz yanındaysam düzgün uyuyor yoksa yatana kadar 15-20dklık uykularla duruyor. Her zaman da duramıyorum tabi işim oluyor

Merhaba guzel annisler ve tatli bebisleri, yogunluktan malesef hamilelikte araniza katilamadim, ama simdi anne olarak beni araniza kabul ederseniz cok sevinirim. Ismim bahar, oglusum 26 eylul dogumlu ismi ediz. Psikologum. Tracy teyzenin kitabini okuyorum da merak ettigim bebislerinizin gunluk bir rutini var mi? Herkese sevgiler ve simdiden tesekkurler:KK200::KK51:
Hos geldin cnm Allah melegine uzun omur bersin.benm kozimda 70gunlik oldu ve Her gece bu saatte uyanma gibi bi rutinimiz var mesela:-)

Hosgeldin saygili45 ben de yeni katildim, basin sagolsun, meleginin omru kardesininkine ve seninkine eklensin insallah. Ne acemisi, sen bir omurde edinecegimiz sabir ve tecrubeyi edinmissin, senin bize ogretecegin cok sey var
Hosbuldum cnm sende hos geldin aramiza cok sagol insallah kuzucuklarimizla mutlu huzurlu bi omrumuz olsun hepimizin

Ya bir şey soracağım bebişlerinizde elini parmağını emme davranışı var mı? Bizimkinin karnı tok da olsa eli ağzında hep.emzik veriyorum atıyor elini alıyor
Benim kizim emzigi aliyr ama emzigi ginduzleri cok vermyrm asiri alismasin diye sadeve uyku araci olarak kullansin diye uykuya gecis surecinde veryrm parmaklarini agzina sokunca yuzunu burusturuyo ama elini yumruk yapip agzina sokup cok cok emiyo:-)bu hareketleri dis cikacagi icin bi nevi erken belirtiymis

Peki guzel annisler bir soru daha. Kendinize vakit ayirmaya baslayabildiniz mi? Neler yapiyorsunuz? Esinizle vakit gecirebiliyor musunuz? Arkadaslarinizla? Disari cikiyor musunuz? Bir dedim bin soru oldu:KK48:
Bizim masallahimiz var cikmadan emzirince zaten arabada disarda hep uyuyo disari cikarken rahatiz izmirde havalarda guzel zaten sık sık deniz kenarina gidip gunes gidamizida aliyrz sagolsun kizimiz aksam yemegi esnasindada uyuyor basbasa yemegimizide yiyebiliyrz tek basima cikmaya cesaret edemesemde kizimi birakacak biri olmadiginda hepbirlikte ciktigimizda da sorunsuz bi gun geciriyrz diyebilirim;-)

Çalışıyorum asıl matematik ogt
Hosbulduk canim sagol. Seninki herhalde anne temasini cok arayan bebislerden. Bir arkadasimin bebegi oyle, 18 aylik ve hala ayni sekilde, dogdugundan beri cift olarak disari cikamamislar, zaten aralarinda yatiyormus. Bir de gece kalkip kalkip meme istiyormus, kizcagiz seviniyordu artik gece sadece bir kere kaldiriyor diye! Bizimki 3 aylik o da bir kere kalkiyor. Onu gordugum icin ben erkenden ediz i emzik ve biberona alistirdim, sutumu sagip babasina birakabiliyorum yada anneannesine birakip esimle cikabiliyoruz. Ama ediz hic memeye duskun olmadi acikcasi, sadece acken ve bazen kaka yapmak icin meme istedi hep, hic 10 dakikadan fazla emmedi. hatta basta bazen kiskaniyordum ne kadar duskun baskalarinin bebekleri annelerine diye:110:. Senin isin cok zormus canim, allah sabir guc versin. Peki calisiyor musun, ise geri donecek misin?
Çalışıyorum asıl matematik öğretmeniyim ama simdi şartlardan dolayı devlette memur olarak çalışıyorum 25inde ise başlıcam Allah anneme yardım etsin ben yokken napacak! Gece bazen 6 7 saat uyuyo bazen saat başı kalkiyo belli olmuyo. İlk baslarda hic sütüm yoktu 3 gün hic gelmedi sonra yavaş yavaş çoğaldı ama ben hep yiğit sürekli emmek isteyince meme aranınca ağlayinca yok yok sütüm diye yemedigim şey kalmadı. Hep ondan sütüm az diye benden ayrilmiyo diye düşünüyordum ama bizimki artik arsiz bu konuda. ama tabi çok ta değil mama takviyesi yapıyorum çildirdigi zaman. Allah'im hepsini esirgesin

Bizim masallahimiz var cikmadan emzirince zaten arabada disarda hep uyuyo disari cikarken rahatiz izmirde havalarda guzel zaten sık sık deniz kenarina gidip gunes gidamizida aliyrz sagolsun kizimiz aksam yemegi esnasindada uyuyor basbasa yemegimizide yiyebiliyrz tek basima cikmaya cesaret edemesemde kizimi birakacak biri olmadiginda hepbirlikte ciktigimizda da sorunsuz bi gun geciriyrz diyebilirim;-)

Ne kadar şanslısınız biz buralarda donuyoruz kızım misafirlikten misafirliğe çıkabiliyor sadece.bu aralar sıcaklık hep eksilerdeydi

Evet canim ekim görünümlü ağustos annesiyim :) ınş sizinkilerde büyüsün saglikla
Ayy canım hatırladım seni ne heycanlanmıştım haberini alınca koşa koşa hastane çantamı hazırlamıştım :KK70:
yokken keyifler daha çok yapıyor sanki elinden gelse gırtlağına kadar sokacak:KK70: bazen emzik varken bide ellerini de ağzına sokmaya çalışıyor

Uyurken yalnız kalamama bizde de var gündüz yanındaysam düzgün uyuyor yoksa yatana kadar 15-20dklık uykularla duruyor. Her zaman da duramıyorum tabi işim oluyor
Aynen canim bu kisa uyku da zor oluyor bir ise bakilmiyor yaninda durcak baska kimse yok ağlıyor elimdekii isi virakip

Benimki emzirdikten sonra elini butunuyle agza almaya çalışyor gozu doymuyor mu ne☺☺emzik kullandiraasm ki rahat olurdu da napalim

Peki guzel annisler bir soru daha. Kendinize vakit ayirmaya baslayabildiniz mi? Neler yapiyorsunuz? Esinizle vakit gecirebiliyor musunuz? Arkadaslarinizla? Disari cikiyor musunuz? Bir dedim bin soru oldu:KK48:
Kendimize vakit ayırmak mı
Kahvaltımı hazırlamak için bile altını açıyorum o orda oyalanırken Kahvaltımı hazırlıyorum.çünkü sadece altı açıkken kendi kendine oyalanıyor. Doğumdan beri saçımı kestiremedim kuaför evin altında düşün artık

Öncelikle hoşgeldin. Şöyle söyleyeyim bakkala gözüme kalemsiz gitmezdim şimdi onu çekmeyi bırak makyajın m sini unuttum ben biyere giderken saçımı başımı yapmadan banyosuz dışarı çıkmazdım şimdi tuvalete gidersem şanslı hissediyorum benim oğluş sanki bana yapışık ki hu durumum annem yanımda olmasına rağmen böyle. Eşime hic vakit ayıramıyorum aksama hışım çıkmış oluyo sızıp kalıyorum oglanla birlikte. Geçen bi avm yapalım dedik artik büyüdü diye emzirme odasından çıkamadım :KK43: su ara tek sosyalligim burası oda oğlan emerken vakit gecirebilmem telefonla. Öyle yani benim durumumda olan var mi merak ediyorum.
Beni mi anlattın
Bu oğlanlarda mı var sıkıntı acaba benimki de erkek.
seninki ne kadarlık benim iki buçuk aylık oldu artık bi derece iyi sanki. Tuvalete gidebiliyorum, elimi yüzümü yıkayabiliyor, kahvaltımı vaktinde yapabiliyorum

Back