- 28 Ocak 2015
- 816
- 835
- 103
- 39
Hosgeldin aramiza bahar :) Soyle bi rutinimiz var her sabah kalktigimizda altini aciyorum bebisimin yarim saat kadar alti acik bi sekilde tepisiyo bu arada sohbet ediyoruz :)
Tesekkurler.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin aramiza bahar :) Soyle bi rutinimiz var her sabah kalktigimizda altini aciyorum bebisimin yarim saat kadar alti acik bi sekilde tepisiyo bu arada sohbet ediyoruz :)
Merhaba guzel annisler ve tatli bebisleri, yogunluktan malesef hamilelikte araniza katilamadim, ama simdi anne olarak beni araniza kabul ederseniz cok sevinirim. Ismim bahar, oglusum 26 eylul dogumlu ismi ediz. Psikologum. Tracy teyzenin kitabini okuyorum da merak ettigim bebislerinizin gunluk bir rutini var mi? Herkese sevgiler ve simdiden tesekkurler![]()
Galiba oyle canim öğretmenler kaldik yilmadan burada devam ☺☺
Canim bende ogretmenim ama borc var maalesf 2.donem baslicam ..hayirlisi mecburiyetten..aynen eve tikandim cok yiyordum biraz azalttim artik ins gder yavas yavas kilolar
Selam biz ilk dozunu 3. Ayda yaptırdık enjektör gibi ağza sıkılıyor banyoda yaptırabilirsiniz demisti hemşirene ateş ne huzursuzluk yapmadı hiç ikinci dozunu haftaya olu caz 5. Ay
Bizim rotateq marka 3-5-7 aylarda yapiliyo 3 sefer yaptircaz diğeri rotarix 2 kez yapiliyo o
Rotateq 125 di sanirim
Başka sorun olursa cevaplayabilirim biz 5 aylik olduk artik![]()
Benim brans turkce okula gidemiyoruz madem bizim de ogretmenler odamiz bura olsun :)Öğretmenler Odası gibi oldu burası da:) branşlarınız ne kızlar? Ben psikolojik danışmanım
Biz de 3 ay 11 gunluguz. Boyumuz 64 kilomuz 6.360 ti pazartesi. Sadece anne sutu icin gelismemizi guzel buldu doktorumuz. Masallah sizinkinekızlar bebişler ne kadarlık kaç kilo kaç cm oldular ? Biz 3 ay 17 günlüğüz. Boy 66 kilo 8. son 3 seferdir 15 günde 1 kilo alıyor en sonuncu da 15 günde 1 buçuk kilo almış. sadece mama ile besleniyor. 3 saatte 120 cc veriyorum. Gece 4 saatte veriyorum nadiren 5 saati buluyor. maşallah![]()
Ben hala kesmeye korkuyorum. Her gun kagit torpuyle torpuluyorumKizlar bebeklerinizin tirnaklarini banyodan sonrami kesiyorsunuz birde uyanikken kesebiliyormusunuz
Bizimkine 3 aylik kontrolunde ilk rotasini yaptilarCanim sen rota asisini yaptrdn mi biz yarin yaptrcaz geciktik sanirim cok kar vardi cikamadik 2 doz sanirim 15 inde 3 aylik kontrole gdecek yine asi var
Ben hala kesmeye korkuyorum. Her gun kagit torpuyle torpuluyorum
Oncelikle cok gecmis olsun, kardiyoloji bir sikinti yok dediyse bir psikiyatrist veya psikologla gorusmenizi oneririm. Kaygilariniz temelini anlamak ve cozum yollari bulmak cok onemli. Eger yasadiginiz ataklar panik ataklariysa size veya bebeginize fiziksel bir zarar veremez ama yasamasi inanilmaz zor seyler ayrica tedavi edilmezse baska kaygi bozukluklarina cevirebilir. Psikolog olarak degil de kisisel olarak bana iyi gelen birseyi de paylasmak isterim. Bizim bebisimiz 3 tane basarisiz tup bebek tedavisinden sonra kendisi geldi. Bu da bana tevekkulu ogretti, biz anne olarak elimizden geleni yapmaliyiz tabi ki ama eninde sonunda yasamamiz gereken seyleri yasiyoruz. Siz de bebeginizi allah a emanet edip guzel bir anne olmaya odaklanmaya calisin. Allah yardimciniz olsunMerhabalar benim çarpontılarım 12.haftada başladı be 20 haftamızı doldurduk ara ara hala devam ediyor kardiyolojiye gittim sıkıntı yok dedi bnmki sanırım biraz da psikolojik ilk doktora gittiğmde nabzım 170 180 atıyordu ölüyorum sandım panik atak sandım bilmiyorum öyle mi ama daha öncesinde hiç böyle problemler yaşamadım bnm hamileliğim çok zor geçiyor her gün farklı bir yerim ağrıyo dayanmaya çalışıyorum nefes almakta yemek yemekte zorlanıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun dualarınızı eksik etmeyin
Bizde ates olmadi. Doktorumuz genelde bir sikinti olmadigini ama bazen hafif istahsizlik, kusma veya ishal yapabileceginden bahsettiRotavirusu aşısı ateş yapiyo mu kızlar biz de 3. Ay kontrolümüzde yaptircaz
Allah a emanet zaten yani Rabbime sığındım psikiyatriye gittim ilaç kullanmam gerektiğini söyledi ilaç bebeğim için yararlı mı sizce hamilelikten önce böyle bişey yoktu hamileliğe bağlamak istiyorum başka bişey düşünürsem şu anda daha çok psikolojim bozulabilir o yüzden okuyorum bol bol yapacak başka bişeyim yok hamilelikle beraber her gün bir yerim ağrıyor farklı farklı bilmiyorum Allah sonumu hayır etsin.Umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırımOncelikle cok gecmis olsun, kardiyoloji bir sikinti yok dediyse bir psikiyatrist veya psikologla gorusmenizi oneririm. Kaygilariniz temelini anlamak ve cozum yollari bulmak cok onemli. Eger yasadiginiz ataklar panik ataklariysa size veya bebeginize fiziksel bir zarar veremez ama yasamasi inanilmaz zor seyler ayrica tedavi edilmezse baska kaygi bozukluklarina cevirebilir. Psikolog olarak degil de kisisel olarak bana iyi gelen birseyi de paylasmak isterim. Bizim bebisimiz 3 tane basarisiz tup bebek tedavisinden sonra kendisi geldi. Bu da bana tevekkulu ogretti, biz anne olarak elimizden geleni yapmaliyiz tabi ki ama eninde sonunda yasamamiz gereken seyleri yasiyoruz. Siz de bebeginizi allah a emanet edip guzel bir anne olmaya odaklanmaya calisin. Allah yardimciniz olsun
Allah a emanet zaten yani Rabbime sığındım psikiyatriye gittim ilaç kullanmam gerektiğini söyledi ilaç bebeğim için yararlı mı sizce hamilelikten önce böyle bişey yoktu hamileliğe bağlamak istiyorum başka bişey düşünürsem şu anda daha çok psikolojim bozulabilir o yüzden okuyorum bol bol yapacak başka bişeyim yok hamilelikle beraber her gün bir yerim ağrıyor farklı farklı bilmiyorum Allah sonumu hayır etsin.Umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım
Öncelikle hoşgeldin. Şöyle söyleyeyim bakkala gözüme kalemsiz gitmezdim şimdi onu çekmeyi bırak makyajın m sini unuttum ben biyere giderken saçımı başımı yapmadan banyosuz dışarı çıkmazdım şimdi tuvalete gidersem şanslı hissediyorum benim oğluş sanki bana yapışık ki hu durumum annem yanımda olmasına rağmen böyle. Eşime hic vakit ayıramıyorum aksama hışım çıkmış oluyo sızıp kalıyorum oglanla birlikte. Geçen bi avm yapalım dedik artik büyüdü diye emzirme odasından çıkamadımPeki guzel annisler bir soru daha. Kendinize vakit ayirmaya baslayabildiniz mi? Neler yapiyorsunuz? Esinizle vakit gecirebiliyor musunuz? Arkadaslarinizla? Disari cikiyor musunuz? Bir dedim bin soru oldu![]()
Hosbulduk canim sagol. Seninki herhalde anne temasini cok arayan bebislerden. Bir arkadasimin bebegi oyle, 18 aylik ve hala ayni sekilde, dogdugundan beri cift olarak disari cikamamislar, zaten aralarinda yatiyormus. Bir de gece kalkip kalkip meme istiyormus, kizcagiz seviniyordu artik gece sadece bir kere kaldiriyor diye! Bizimki 3 aylik o da bir kere kalkiyor. Onu gordugum icin ben erkenden ediz i emzik ve biberona alistirdim, sutumu sagip babasina birakabiliyorum yada anneannesine birakip esimle cikabiliyoruz. Ama ediz hic memeye duskun olmadi acikcasi, sadece acken ve bazen kaka yapmak icin meme istedi hep, hic 10 dakikadan fazla emmedi. hatta basta bazen kiskaniyordum ne kadar duskun baskalarinin bebekleri annelerine diyeÖncelikle hoşgeldin. Şöyle söyleyeyim bakkala gözüme kalemsiz gitmezdim şimdi onu çekmeyi bırak makyajın m sini unuttum ben biyere giderken saçımı başımı yapmadan banyosuz dışarı çıkmazdım şimdi tuvalete gidersem şanslı hissediyorum benim oğluş sanki bana yapışık ki hu durumum annem yanımda olmasına rağmen böyle. Eşime hic vakit ayıramıyorum aksama hışım çıkmış oluyo sızıp kalıyorum oglanla birlikte. Geçen bi avm yapalım dedik artik büyüdü diye emzirme odasından çıkamadımsu ara tek sosyalligim burası oda oğlan emerken vakit gecirebilmem telefonla. Öyle yani benim durumumda olan var mi merak ediyorum.
Hoşgeldin cnmMerhaba guzel annisler ve tatli bebisleri, yogunluktan malesef hamilelikte araniza katilamadim, ama simdi anne olarak beni araniza kabul ederseniz cok sevinirim. Ismim bahar, oglusum 26 eylul dogumlu ismi ediz. Psikologum. Tracy teyzenin kitabini okuyorum da merak ettigim bebislerinizin gunluk bir rutini var mi? Herkese sevgiler ve simdiden tesekkurler![]()
İnşallah sağ salim tavrına kavusursun canim duaların seninle Allah yardimcin olsun göz açıp kapayana kadar geçsin hamileliğin cok ta kolay doğumun olsun AminnnnnnAllah a emanet zaten yani Rabbime sığındım psikiyatriye gittim ilaç kullanmam gerektiğini söyledi ilaç bebeğim için yararlı mı sizce hamilelikten önce böyle bişey yoktu hamileliğe bağlamak istiyorum başka bişey düşünürsem şu anda daha çok psikolojim bozulabilir o yüzden okuyorum bol bol yapacak başka bişeyim yok hamilelikle beraber her gün bir yerim ağrıyor farklı farklı bilmiyorum Allah sonumu hayır etsin.Umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım
Yavrunaİnşallah sağ salim tavrına kavusursun canim duaların seninle Allah yardimcin olsun göz açıp kapayana kadar geçsin hamileliğin cok ta kolay doğumun olsun Aminnnnnn