- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- 333
Krem kullandım, iyi de geliyor. Ama 2 kere emzireyim hemen tekrar oluyor. Benim bebeğimin alt çenesi çok küçük, geride bayağı. Alt çenesiyle eze eze şu damaklı emziklerin şekline sokuyor meme başını. Sonra da ucu açılıp kanamaya başlıyor basınçtan.Canm krem kullandinmi göğüs yaraların icin surekli endikce i yaralrda geçiyor sen kremi düzenli kullan artar göğüs3 ay icinde duzene2 oturuyor süt üretiminde
Ben bi ebeden yardım aldım. Dedi ki meme başını yanaklarına doğru sür, tam ağzını kocaman açınca çocuğun kafasını memeye doğru getirerek ağzına ver.tek elle meme başını çocuğun ağzına doğru şekillendireceksin diğer elinle bebeği ensesinden sağlamca tutup memeye doğru getireceksin. Sen eğilmeyeceksin, bebek hızlıca sana doğru gelecek. İlk denediğimde 2 gün acısız emzirebilmiştim. Böyle yapmıyorsan bir de böyle dene istersen.umarım işe yarar.Merhaba bende seninle aynı durumdayım dogumun ertesi günü çocuğum 1 hafta yogun bakımda yattı.üzüntüye sutum gelmedi.sonrada az az geldi.GöğsümdeN parça koptu emzirmeye çalışmaktan.47 günlük bebeğim hala emziremiyorum 3 saatte bir bazen 30 bazen 60 çıkıyor sagiyorum.goguslerim iyileşmesine rağmen 2 kere emzirsem eski haline dönüyor.acidan saatlerce kavruluyor.denedigim kremler 10 u geçti böyle bir acı yok.yanlız değilsin![]()
Aslında biliyorum da bazen çöküyor psikolojim. Annelik emzirmek demek değil tabi ki. Şükürler olsun ki sağlıklılar.Lütfen böyle düşünme bende mamayla besliyorum yavrumu annelik sadece emzirmekle olmuyor tabi insan üzülüyor ama sadece sağlıklı beslenemediği için ben mamayı verirkende yavrumu öpüyorum kokluyorum aynı bağı kuruyorum önemli olan bebeğimizin karnının doyması inş sütümüz artar da emzirebiliriz ama olmazsa da bebeğimizin sağlıkla kucağımızda olduğunu görüp şükrediceZ