• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Gaıta tahlilimiz temız çıktı bir arkadaş sormuştu neden istedi doktorunuz dıye kakasını sulu ve sık yapıyordu Arada da yesıl yapıyordu çok şükür iyi çıktı.bende mama ve memeyle devam edenlerdenım ama artık mamayı yemıyo dılıyle hep ıttırıyo bıberonu,sütümde az diye mama+meme devam ediyorduk günde 7,8 sefer mama verıyordum gıderek azaldı günde 1e duştu sımdı onuda ıstemıyor,sütüm 2 aydan sonra arttı doktor ıcmıyorsa zorlama dedı günde 3 defa ıdrarını yapıyorsa besleniyordur Merak etme dedı gece 4 kadarda hıc uyumuyor gündüz uyuyor yarında 2 ay asımız var bakalım ins.ateşlenmez mama+ memeyle devam eden arkadaşlar mamayı bırakan oldumu '? Bıde her yemekte. Kımyon yıyorum hem şutu arttırıyor hem gaza ıyı gelıyor.süt arttırmak ıcın herseyı denedım humana laktamıl süt boza hıc bir ıse yaramadı ' mama takvıyesı yapan arkadaşlar gerçekten 2. Aydan sonra süt artıyor stres yapmayın
Canım benim yaa inş artar, bende herşeyi denedim nerdeyse, bendede en etkilisi uyku ve stres yapmama.. Lohusalıktan çıkmaya başladığımdan beri çok rahatım sütümünde arttığını görüyorum, ama artık çok takmıyorum mama olayını hayırlısı artık diyorum napalım nasip

Gaıta tahlilimiz temız çıktı bir arkadaş sormuştu neden istedi doktorunuz dıye kakasını sulu ve sık yapıyordu Arada da yesıl yapıyordu çok şükür iyi çıktı.bende mama ve memeyle devam edenlerdenım ama artık mamayı yemıyo dılıyle hep ıttırıyo bıberonu,sütümde az diye mama+meme devam ediyorduk günde 7,8 sefer mama verıyordum gıderek azaldı günde 1e duştu sımdı onuda ıstemıyor,sütüm 2 aydan sonra arttı doktor ıcmıyorsa zorlama dedı günde 3 defa ıdrarını yapıyorsa besleniyordur Merak etme dedı gece 4 kadarda hıc uyumuyor gündüz uyuyor yarında 2 ay asımız var bakalım ins.ateşlenmez mama+ memeyle devam eden arkadaşlar mamayı bırakan oldumu '? Bıde her yemekte. Kımyon yıyorum hem şutu arttırıyor hem gaza ıyı gelıyor.süt arttırmak ıcın herseyı denedım humana laktamıl süt boza hıc bir ıse yaramadı ' mama takvıyesı yapan arkadaşlar gerçekten 2. Aydan sonra süt artıyor stres yapmayın
Gelsin o zaman 20 aralıkkkk:rolleyes:

Aptamilden memnun kalmadınız mı canım? Biz memnunuz golden goat düşünmüştüm ama vazgeçtim Aptamilden memnunken risk almayayım dedim.
Yok aslında bi şikayetimiz yoktu aptamilden bunu da denemek istedik ve sanırım geri aptamile döneceğiz şuan için kararsızım :)
Kızlar ben bebeğin elinw sürekli wldiven takıyorum eldiveni çıkarttığım an tırnağı olmasa bile yüzünü çiziyor. Hatta parmağını gözüme sonuyor sürekli gözünş kaşıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz ellerde eldiven var mı?
Genelde uyanıkken çıkarıyorum uyuyunca takıyorum çünkü eli kolu hiç durmuyor bohça şeklinde kundak yapıyorum ama gevşek olduğundan çıkarıyor ve hemen ellerini yüzüne götürüyor, yanında olmayacaksam yine takıyorum

Sabaha kadar inledi ağladı yavrum.oksurmeye bile hali yok.elleri surekli ağzı burnunda durmadı. Babasiyla 5 aydır ayriyiz hamileyken ayrıldık. Davamiz devam ediyor.cocugunu da görmek istemiyor.benim barisma çabalarımla 1 kez kolundan tutup zorla gösterdim cocugunu.birdaha da görmek istemiyor.ilk mahkememız oldu hiçbir görme talebinde bulunmadı. Çok Üzgünüm bugün ilk evlilik yildonumumuz.
Rabbim yardımcın olsun canım, maşallah sana da, bebeğinle mutlu bi ömür geçirin inşallah
Cok bunaldim artik zaten gunduzde dogru durust uyumuyo ne yemek ne e v isi hic bise yapamiyorum dun kahvaltimi saat 5 te yaptim bugun hala yapamadim kontrolumuz vardi doktorumz gece isiklari kapatin dedi yapmaya basladim ama altini degistircem hic bise goremiyorum emzircem zaten meme ucu sorunlu onuda goremiyom nasil olcak bilmiyorum
Malesef kahvaltı yemek konusu aynı, bizim koridorun lambası açık oluyor kapıyı aralıyorum sadece çiş yapmışsa öyle değiştiriyorum kakalıysa lambayı açıyorum, ama mama vereceğim zaman kapatıyorum lambayı, arkadaşların dediği gibi gece lambası da işe yarar

Bi sayfa daha öyle yazdılar ama bi onlem yok mu acaba ilaca basvurmadan demir ilacını falan söylemiş ler dokulmemesi için ama ilaç kullanmak istemiyorum bende daha doğal bi yöntem varsa deneyimi olan annelerden cevap bekliyorum

Bi sayfa daha öyle yazdılar ama bi onlem yok mu acaba ilaca basvurmadan demir ilacını falan söylemiş ler dokulmemesi için ama ilaç kullanmak istemiyorum bende daha doğal bi yöntem varsa deneyimi olan annelerden cevap bekliyorum
Cnm
cnm hamilelik öncesi sınav stresiyle Sacim oluk oluk dokulurdu bi şampuan duydum aldım ve anında kesti benim dokulmemi hamilelikte çok dökülme olur derlerdi devam ettiğim içinde hiç olmadı onu onerebilirim ama inşallah sende fayda görürsün bana faydalı geldi.schwarzkopf BC bonacure acil kurtarma sampuani 60tl gibi birşey bazi kuaforlerde bakım olarak kullaniliyor.sana faydalı gelormi bilmem ama ben çok memnun kaldım tatlim

Cnm

cnm hamilelik öncesi sınav stresiyle Sacim oluk oluk dokulurdu bi şampuan duydum aldım ve anında kesti benim dokulmemi hamilelikte çok dökülme olur derlerdi devam ettiğim içinde hiç olmadı onu onerebilirim ama inşallah sende fayda görürsün bana faydalı geldi.schwarzkopf BC bonacure acil kurtarma sampuani 60tl gibi birşey bazi kuaforlerde bakım olarak kullaniliyor.sana faydalı gelormi bilmem ama ben çok memnun kaldım tatlim
Pahalı gibi duruyor ama bir lt ve 6-7ay gidiyor.bir bucuk yılı geçti benim ikinci şişen cnm ona da yeni başladım.az miktar çok kopuruyor

Tatlim asla kinamak degil ama cdden cok ilginc o kizla abisinin nisanlanmasi sira dışı sen bosver mutluluguna bak esinle oglunla dgerleri bos..delirmek cok normal kimse olağan karsilayamaz boyle bir durumu ama salla gtsin..canim erkekler sonradan canim cicim diyor ama uzdukten sonra pek kiymeti kalmıyor bide o gdecem dedgimde cocuk bende kalir diyo ya guluyorm cok komik her durumda bizde cunku emziryoruz biz evlatlarimizi..emzirme olmasa da bize cook ihtiyaclari var ...yine de Rabbim hepimizin yuvasina selamet huzur versin insallah
İnş cnm zaten en önemlisi eşimle mutlu olmam dediğin gbi gerisi boş

ay inşallah yaa yoruldum artık mamadan :KK43:

Denemediğim şey kalmadı benimde hala daha çözümler arıyorum ama mamayı yediğinde zaten uzun uzun uyuyo o arada sağmaya da başladım ama çok az sütüm inşallah dediğin gibi olur da artar sütlerimiz mamayı bırakırızz

Sutunu kimyonmu artirdi tozunumu kullaniyorsun

Kizlar esim humana bulamamis mamsel diye birsey almis kullanan ve memnun kalan varmi

kızlar sol göğsüm mastit olmuş bebeğim bir haftadır emzk tutmaya vaşladı o yüzden çok sık emzirmiyodum gece de iki kere falan emziriyodum bu sabah bi ateşle uyandım göğsüm çok ağrıyodu ve şişti acile gittim enfeksiyon çıktı mastit olmuş göğsüm pompayla çekiyorum çok az çekiyo süt gelmiyo oğlum da süt gelmeyince pek emmek istemiyo napacağımı şaşırdım. hiç mama kullanmadım şimdiye kadar sütüm yetiyodu böyle bişey başıma gelince çok üzüldüm.

Back
X