• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Bende 8 ekimde sezeryanla doğum yaptım fakat sütüm ilk 4 gün gelmedi bebegim e mama verdim ve şuan sütüm geliyor fakat çok değil sagsam 60 cc zor çıkıyor bebeğim de doymuyor napacagimi bilmiyorum :KK43:

Canım
Bende 8 ekimde sezeryanla doğum yaptım fakat sütüm ilk 4 gün gelmedi bebegim e mama verdim ve şuan sütüm geliyor fakat çok değil sagsam 60 cc zor çıkıyor bebeğim de doymuyor napacagimi bilmiyorum :KK43:
canım bizde aynı durumdayız doymuyorsa mamaya başla, mama+meme devam edersin bundan sonra.. Yazık yavrulara onlar anlamıyorki, aç kalmasınlar.. Bende çok üzülüyordum Mama veriyorum diye ama artık üzülmüyorum.. Yavrum aç kalmasında kuzucum benim

Aynen cnm bende uyursam artıyor süt ama bu kuş uykulu kuzumla ne mümkün memede uyuyor yatağına koyuyorum en fazla 15 dk:KK43: ne ev işi ne yemek hiç bir iş yapamıyorum bu bebeler ne Zaman gündüz şöyle 1-2 saat uyumaya başlayacaklar ben 4.ay sonunda ek gıdaya geçicim inş o Zaman mamadan kurtuluruz
Bende 4. Aydan sonra yavaştan başlarım diyorım ama mamadan öyle hemen kurtulamıcaz galiba

Gaıta tahlilimiz temız çıktı bir arkadaş sormuştu neden istedi doktorunuz dıye kakasını sulu ve sık yapıyordu Arada da yesıl yapıyordu çok şükür iyi çıktı.bende mama ve memeyle devam edenlerdenım ama artık mamayı yemıyo dılıyle hep ıttırıyo bıberonu,sütümde az diye mama+meme devam ediyorduk günde 7,8 sefer mama verıyordum gıderek azaldı günde 1e duştu sımdı onuda ıstemıyor,sütüm 2 aydan sonra arttı doktor ıcmıyorsa zorlama dedı günde 3 defa ıdrarını yapıyorsa besleniyordur Merak etme dedı gece 4 kadarda hıc uyumuyor gündüz uyuyor yarında 2 ay asımız var bakalım ins.ateşlenmez mama+ memeyle devam eden arkadaşlar mamayı bırakan oldumu '? Bıde her yemekte. Kımyon yıyorum hem şutu arttırıyor hem gaza ıyı gelıyor.süt arttırmak ıcın herseyı denedım humana laktamıl süt boza hıc bir ıse yaramadı ' mama takvıyesı yapan arkadaşlar gerçekten 2. Aydan sonra süt artıyor stres yapmayın
İnş canım bizimde öyle olur benimki sadece keyiflik emiyor doyma kısmını mamayla yapıyor bende kendimş avutuyorum içtiği 2 yudumda olsa kardır diye

Rabbim yardımcın olsun canım, maşallah sana da, bebeğinle mutlu bi ömür geçirin inşallah

Malesef kahvaltı yemek konusu aynı, bizim koridorun lambası açık oluyor kapıyı aralıyorum sadece çiş yapmışsa öyle değiştiriyorum kakalıysa lambayı açıyorum, ama mama vereceğim zaman kapatıyorum lambayı, arkadaşların dediği gibi gece lambası da işe yarar
Canım senin bebiş de mamayla besleniyordu dimi ne kadar aralıklarla ve ne miktarda veriyorsun

ay inşallah yaa yoruldum artık mamadan :KK43:

Denemediğim şey kalmadı benimde hala daha çözümler arıyorum ama mamayı yediğinde zaten uzun uzun uyuyo o arada sağmaya da başladım ama çok az sütüm inşallah dediğin gibi olur da artar sütlerimiz mamayı bırakırızz
Uzun uzun uyuyor derken bizde hiç o etkiyi yaratmıyor mama gerçekten mama işi çok zor dışarı çıkmak işkence termosa su hazırla ılıştırmak için su mama biberon derken bir dünya eşyayla çıkıyoruz mama hazırlanana kadar sinirlenip ağlaması insanın sinirleri bozuluyor ben artık hiç sağmıyorum mamadan önce uyku sersemiyken meme veriyorum sağarsam boşken hiç tutmaz diye

Sezeryan olan anneler gobek eritmek icin ne zaman mekiki cekmeye basliyacagiz.yarin kirkim doluyor

Sezeryan olan anneler gobek eritmek icin ne zaman mekiki cekmeye basliyacagiz.yarin kirkim doluyor

Canım ben de sezaryen oldum da mekik için daha zaman var sanırım bir yerde okumuştum en iyi spor yürüyüş diyordu. Yanlış olmasın da 6 aydan sonra falan diyordu herhalde. Ben de de karın var hatta doğum öncesi 19 kilo alınca daha 5.5- 6 kilo kadar duruyor nasıl gidecek bilmiyorum:(

Canım ben de sezaryen oldum da mekik için daha zaman var sanırım bir yerde okumuştum en iyi spor yürüyüş diyordu. Yanlış olmasın da 6 aydan sonra falan diyordu herhalde. Ben de de karın var hatta doğum öncesi 19 kilo alınca daha 5.5- 6 kilo kadar duruyor nasıl gidecek bilmiyorum:KK43:
Cok guzelde evden hic cikmiyorumki yuruyus yapayim.yanimda biri olsa yapardim.esim gece 12 de geliyor isten.yalniz kaliyom.ev iside hic etkilemiyor.ustune usttuk süt olsun diye kiloda aldim

Canım senin bebiş de mamayla besleniyordu dimi ne kadar aralıklarla ve ne miktarda veriyorsun
Evet canım mamayla besleniyor, günde 8-10 kere veriyorum değişiyor gündüz 2-2,5 satte bir 100 cc, gece 3-4 saat uyuyor yine 100 cc veriyorum. Mesela bugün 8:30(100 mama), 10:45(100 a.sütü), 12:45 (100 mama), 15(100 mama), 17:15 (100 mama), 19:45 (60a.sütü+45mama), 22 (100 mama) içti gece 1-2 gibi birde 4-5 gibi kalkar tahminimce. (saatleri yaklaşık yazıyorum) bazen huysuz oluyor yarım bırakıyor doğal olarak daha sık acıkıyor ama genel düzenimiz saatler hariç böyle gibi.

Cok guzelde evden hic cikmiyorumki yuruyus yapayim.yanimda biri olsa yapardim.esim gece 12 de geliyor isten.yalniz kaliyom.ev iside hic etkilemiyor.ustune usttuk süt olsun diye kiloda aldim

Bana sorsan yapabiliyor musun diye ben de yapamıyorum yürüyüş eşimin çalışma düzeni belli olmuyor kızımı bırakamıyorum zaten havalar da çok soğudu buralarda. Evdeki yapılan işle kalori yakamıyorum pek

Cnm benim 40 ım biteli 10 gün olcak bir haftadır yapıyorm bi sorun olmadı 40 ım içinde de hafif egzersizler yaptım göbek kısma çalışmadım ama 40 ımdan sonra biraz zorlaştırdım sende ilk istersen zorlanmadan yap sonra ilerletirsn yani durumuna göre ayarlarsın =)

Kızlar kilo verebildiniz mi? Ben 15 kilo verdim hamilelikte aldığım kilolardan hariç de 2 kilo verdim ve 8 10 kilo daha vermem lazım.
Kilo vermek için bitki çayı gbi bişe içen var mı? Ben içicem ama sütümü etkiler die korkuyorm

Evet canım mamayla besleniyor, günde 8-10 kere veriyorum değişiyor gündüz 2-2,5 satte bir 100 cc, gece 3-4 saat uyuyor yine 100 cc veriyorum. Mesela bugün 8:30(100 mama), 10:45(100 a.sütü), 12:45 (100 mama), 15(100 mama), 17:15 (100 mama), 19:45 (60a.sütü+45mama), 22 (100 mama) içti gece 1-2 gibi birde 4-5 gibi kalkar tahminimce. (saatleri yaklaşık yazıyorum) bazen huysuz oluyor yarım bırakıyor doğal olarak daha sık acıkıyor ama genel düzenimiz saatler hariç böyle gibi.
Bebeğiniz kaç günlük

Kizlar esim humana bulamamis mamsel diye birsey almis kullanan ve memnun kalan varmi[/
Canim ben kullaniyorum ve sol gogsumde artti şükür onceden solda saginca 20 vs cikiyodu smdi 80 100 sukur sag hep vardi ayni ama canim 2 3 kez ic olur mu bde bununla birlikte suyucok ic ben suyu az ictgm gun cok olmuyor

Kızlar kilo verebildiniz mi? Ben 15 kilo verdim hamilelikte aldığım kilolardan hariç de 2 kilo verdim ve 8 10 kilo daha vermem lazım.
Kilo vermek için bitki çayı gbi bişe içen var mı? Ben içicem ama sütümü etkiler die korkuyorm
Ah canim nerdee basta gitti 12 ama daha inmiyor cunku sut diye yiyorum acikcasi az yesem cdden etki ediyor en azindan su ekmegi kessem valla tatli da cabasi 7 kilo gdecek guya 40 bedenim ve mutsuzum gobek beni derlirtyo

Back
X