• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

MRB BAYANLAR BENDE 2015OCAK ANNESIYIM NASIPSE SIZLE ARAMDA 3 AY OLACAK.SIZE SORUM OLACAK ILKI BEBISLERINIZE EMZIK VERIYOMUSUNUZ ALISTIRDINIZMI...IKINCI SORUMDA KIZ BEBIS ANNELERI ISIMLERINI NELER KOYDUNUZ.IKISIDE BENIM ICIN COK ONEMLI CEVAPLARSANIZ COK SEVINIRIM
Tatlim deniyorum ama almiyor benim uşak alissa harika olur doktor bana her agladiginda meme verme emzige alistir dedi cok emiyor midesi rahatsz oluyor bolca kusuyor oyalanmak istiyo memeye veriyo kendini bence alirsa bebisin alistir ben hala ugrasiyorm tatlim...bu arada Rabbim kolay doğum nasip etsin insallah saglicakla kucagina alirsin meleğini

Face
Kızlar merhaba. Ağustos ayında Facebook hesabımı silip, zamanımı çaldığı için ve çok siyasi paylaşım yapıldığı için kullanmama kararı almıştım. Sizlerle paylaşım yapmak için kızım adına açtığım hesabı aktif ettim. Paylaşımlar harika fakat dediğim gibi ay şuna da bakayım buna da derken müthiş zaman gidiyor. Kayıt olurken telefon numaramı kaydetmem ve nick ismini yazmam da büyük hataydı. Hemen bir arkadaşlık teklifi geldi ve ayıp olmasın diye kabul ettim. hayranlık ve hazımsızlık arası duygular besleyen insanlar oldu mu çevrenizde? Maalesef beni gizliden kem gözlerle takip eden insanlar var. Deşifre olmak istemedim. Isim değiştşrme için 1 müddet beklemem gerekiyor bu zaman zarfında hesabım aktif olmayacak ayrıca kızımın biraz daha büyüyüp rahata erdiğim günlerde kullanmayı istiyorum facebooku. O zamana kadar buradan devam edeceğim kızlar. Öporum hepinizi. Kendinize cici bakın.
Face geçince canım ihmal ediyoruz burayı sanırım paylaşımlarından mahrum kalmasak iyi olurdu aslında facede

Ela memeyi almıyor artık bunda benim payım büyük devamlı sütü sağıp verirsem reddeder tabi ki. Eskiden tak kafasını döndürürdü şimdi hiç.
Üzüldüm canım denemeye devam et istersen belki tekrar alır. Merak ettim 2. Ay aşınızı nasılsınız isimle arayıp baktım paylaşımlarına inşallah kolay atlatmışınızdır .

Haklısın canım neler yiyor içiyoruz hepsi hikaye. En ufak bir olumsuzlukta moralim çöküyor hüngür hüngür ağladım bugün istemsiz eşim annem kahroldu halime ma hala atamadım üstümden lohusa psikolojisini. Keşke boşverebilsem her şey daha iyi oluyor sütüm de öyle ama o halimle başedemiyorum.
Canımm benimm kıyamam ben sana.. Bende aynı durumdayım aslında, bugün bende Ağladım eşime sütüme çok üzülüyorum diye, biz çok takıyoruz tatlı annecik.. Bi evladın rızkı babadan sorulurmuş, ama biz hep kendimiz odaklı Bakıyoruz.. Eşim beni rahatlattı kendide rahat bu Konuda çünkü o senden süt alıyo Ve bu Bağışıklık sistemi için yeterlidir diyo, mama sadece doymasını tamamlıyodur diyo.. Rızkı veren Rabbim biz neden bu kadar takıyoruz ki.. O isterse olur istemezse olmaz, ama bizim hatamız sebebi yerine getirmememiz.. Biz rahat olsak akışına bıraksak eminim böyle olmaz hatta belki hiç mamayada ihtiyaç duymaz.. Canım benim tak tak nereye kadar, üzmeyelim kendimizi artık nasip herşey.. Bol uyku, bol Sıvı, bol mutluluk bence en etkili yol.. Hem ağlama yaa boşver herşeyin hayırlısı, vardır bundada bi hayr.. Eğer eşin mama vermeye sıkıntı yapmıyorsa sende artık çok takma olurmu, Çocuğun Rızkı babadan sorulur, anne olanı sadece vermekle yükümlüdür.. Rabbim yardımcımız olsun tatlımm

Canımm benimm kıyamam ben sana.. Bende aynı durumdayım aslında, bugün bende Ağladım eşime sütüme çok üzülüyorum diye, biz çok takıyoruz tatlı annecik.. Bi evladın rızkı babadan sorulurmuş, ama biz hep kendimiz odaklı Bakıyoruz.. Eşim beni rahatlattı kendide rahat bu Konuda çünkü o senden süt alıyo Ve bu Bağışıklık sistemi için yeterlidir diyo, mama sadece doymasını tamamlıyodur diyo.. Rızkı veren Rabbim biz neden bu kadar takıyoruz ki.. O isterse olur istemezse olmaz, ama bizim hatamız sebebi yerine getirmememiz.. Biz rahat olsak akışına bıraksak eminim böyle olmaz hatta belki hiç mamayada ihtiyaç duymaz.. Canım benim tak tak nereye kadar, üzmeyelim kendimizi artık nasip herşey.. Bol uyku, bol Sıvı, bol mutluluk bence en etkili yol.. Hem ağlama yaa boşver herşeyin hayırlısı, vardır bundada bi hayr.. Eğer eşin mama vermeye sıkıntı yapmıyorsa sende artık çok takma olurmu, Çocuğun Rızkı babadan sorulur, anne olanı sadece vermekle yükümlüdür.. Rabbim yardımcımız olsun tatlımm
Canım benim ne güzel yazmışsın çok haklısın ben de aklım başımdayken iyi düşünüyorum ama en ufak olumsuzlukta bebeğim memeyi reddedince fabrika ayarlarına geri dönüyorum kayış kopuyor bende :)))
En son 12 de emzirmiştim 6 da uyandık göğüslerim maşallah harika dolmuş cuk cuk emiyo doluysa zaten ama az gelirse asla uğraşmak istemiyor ben de hemen kahroluyorum emmicek işte süt bitecek emmezse süt mü gelir hemen takıntılar başlıyor.
Eşimden allah razı olsun. Psikolojik olarak o kadar destekçim ki. Sütün sadece moralle olduğuna inanıyor o da. Atlayın arabaya çıkın gezin evde takılı kalma aynı ortamda kalmak sana yaramıyor diye. Mama yemesinden çok mutlu çünkü çocuk doyunca o kadar mutlu oluyor ki evde olduğu zamanlar eşim kendi hazırlar yedirir mamasını ben mamaya takıkım diye :)) o da senin eşin gibi diyor anne sütünü zaten alıyor bırak üstüne tatlısını da alsın çocuk diye :)
Mamayı kabullendim zaten memeyi güzel emdiğinde severek veriyorum ama hala kafamın derinliklerinde az emecek süt bitecek düşüncesi var sanırım o da sütü engelliyor. Bu bıdıklar o kadar akıllı ki biliyor nasıl olsa karnı doyacak süt istediği gibi gelmiyorsa ne uğraşacağım diyor :)
Velhasıl Allah bana akıl fikir versin inşallah kendime de çevremde de huzur veririm :KK70:çok teşekkür ederim desteğin için:KK19:

MRB BAYANLAR BENDE 2015OCAK ANNESIYIM NASIPSE SIZLE ARAMDA 3 AY OLACAK.SIZE SORUM OLACAK ILKI BEBISLERINIZE EMZIK VERIYOMUSUNUZ ALISTIRDINIZMI...IKINCI SORUMDA KIZ BEBIS ANNELERI ISIMLERINI NELER KOYDUNUZ.IKISIDE BENIM ICIN COK ONEMLI CEVAPLARSANIZ COK SEVINIRIM
Merhaba, benim kızımın adı Ilgın. Doğduğu sıralar çok ağlıyordu herkes emzik vermelisin dedi ama kızım emziği almadı hep fırlattı şimdi 2 ayımız bitti ağlamaları çok azaldı ve emziğe gerek kalmadı. Ben zaten emzik almasını istemiyordum iyi de oldu. Sonradan birde emzik bıraktırmayla uğraşıyorsun çünkü

Canım benim ne güzel yazmışsın çok haklısın ben de aklım başımdayken iyi düşünüyorum ama en ufak olumsuzlukta bebeğim memeyi reddedince fabrika ayarlarına geri dönüyorum kayış kopuyor bende :)))
En son 12 de emzirmiştim 6 da uyandık göğüslerim maşallah harika dolmuş cuk cuk emiyo doluysa zaten ama az gelirse asla uğraşmak istemiyor ben de hemen kahroluyorum emmicek işte süt bitecek emmezse süt mü gelir hemen takıntılar başlıyor.
Eşimden allah razı olsun. Psikolojik olarak o kadar destekçim ki. Sütün sadece moralle olduğuna inanıyor o da. Atlayın arabaya çıkın gezin evde takılı kalma aynı ortamda kalmak sana yaramıyor diye. Mama yemesinden çok mutlu çünkü çocuk doyunca o kadar mutlu oluyor ki evde olduğu zamanlar eşim kendi hazırlar yedirir mamasını ben mamaya takıkım diye :)) o da senin eşin gibi diyor anne sütünü zaten alıyor bırak üstüne tatlısını da alsın çocuk diye :)
Mamayı kabullendim zaten memeyi güzel emdiğinde severek veriyorum ama hala kafamın derinliklerinde az emecek süt bitecek düşüncesi var sanırım o da sütü engelliyor. Bu bıdıklar o kadar akıllı ki biliyor nasıl olsa karnı doyacak süt istediği gibi gelmiyorsa ne uğraşacağım diyor :)
Velhasıl Allah bana akıl fikir versin inşallah kendime de çevremde de huzur veririm :KK70:çok teşekkür ederim desteğin için:KK19:
Rica ederim canım ne demek.. Mama+meme olarak 2 yaşına kadar veren çok insan tanıdım.. 6 aya kadar sabretmek lazım, eğer takarsak sütü çokda veremicez.. Bırakalım akışına 6 aydan sonra ek gıdalar verilir mamaya ihtiyaç duymaz belki, ama az da olsa anne sütünü alması iyi olur.. Valla ben hiç emmemişim annemin çok sütü olmamış ve eskiden bilinçsizlik vs. Sütün içine pirinç unu ile büyümüşüm.. Yaa tok tutuyo diye Sırf nişasta yani şekerle beslenmişim, hiç bir Besin Değeri yok :) inan çok şükür Bağışıklık sistemim iyidir.. Bizim kıza bakıyorum anne sütü alıyo dikkat ediyoruz vs. Ama hasta oldu grip yani hala akıntısı geçmedi.. Üzülmüyor muyum çok üzülüyorum.. Ama bu kadar üstüne düşmek daha iyi yapmıyo.. Aksine hem sen çok yıpranıyorsun hemde çocuk daha iyi olmuyo.. Keşke anne sütü alsa sadece ama olmuyorsada olanla idare etmek lazım, hepsinden olmamak için :) Eşinden de Allah razı olsun bak oda arkanda destekçi ne güzel.. Ilerde ne çok takmışım dicez boşverelim inşallah da şu anın tadını çıkaralım.. Çok tatlı bu minikler, hergün daha hızlı büyüyo sanki :) iyiki varlar, ben bu hayatta gerçekten en çok anne olmayı sevdim :).. İnş. Bundan sonra takmayıp yoluna devam edenlerden olmaya gayret edicem ama inş başarılı olurum.. :):):) çık gez bu arada çok iyi geliyo, arkadaşlarınla falan Buluş Kızınıda yanına al istersen, ev ortamı daha iyi olabilir tabi.. Mutlu ol :)

Kızlar 1 günde sütüm azaldı sanki. Süt az gelince asla emmek istemiyor emmeden nasıl artacak bu süt yaa :KK43:
Sürekli misafir ağırlıyorum artan pastalar börekler bize kalıyor malum bir kaç gündür özellikle sütlü kremalı tatlıyı yiyordum sütümün çok olduğunu farkettim canım rezene iç hurma ye sütlü tatlılar yap kendine incir kayısı kompostosu yap sütüm az diye emzirmeyi sakın bırakma ver inadına emsin. İnşallah artar canım sütün yemeyle alakası yok hep sıvı diyor doktorlar ama bence var ha birde dinlenmekte çok iyi geliyor uyku ve mutluluk :KK66:

Aslında yeşilin fiyatı bayaa uygun 102 li paketi 37 ye almıştım ama premium gibi hiç değil hem biraz daha küçük hem çişini yaptığında hemen şişiyor daha sık değiştiriyorum
Premium gibi degil demekki epey bi kullaniriz annem yanlislikla bebegin kiyafetleriyle makinaya atmış balon gibi şişmiş yani cok emici :)

Ben de hastane tipi medela kullanıyorum ama sağmıyorum bayadır güzel emdiği için bişey kalmıyor zaten memede. Dünden beri içiyorum canım inşallah etki eder.

Ben emzirmenin üstüne mama takviyesini biberonla yapıyorum canım şükür şimdilik sorun yok. Bir güzel emiyo üstüne de tatlının geleceğini biliyor velet :))

Bizim doktorumuz her muayenede kontrol ediyor. Kalça çıkığınız yok bence gereksiz ultrason ama sağlık ocağı çok sıkıştırıyorsa çektirebilirsin dedi. Doktorumuza güveniyorum çektirmeyeceğim canım
Biz cektirdik cok kolay bir islem bir sorun yokmus

Bizim kız anne baba rolünden çıkmamıza bir an bile izin vermiyor. Kırkımız çıkalı 1 hafta oluyor eşimle 1 kere görüşebildik:KK47:
Gece 11 den 2 ye 3 e kadar koliğimiz var o saatten sonra da ben bitmiş oluyorum. Sabah uyuyordu babası yanıma geldiği gibi açıldı gözler ve ağızlar. :KK76:
Bize rahat yok anacım anladık:KK14:
Sorma canim bizimde 2 kere oldu yorgunluktan ve uykusuzluktan takatim kalmıyor

Arkadaşlar dut suyu gaz yaparmı??? Bizim kızın bu aralar gaz sıkıntısı var .. Birde gaz için ne iyi geldi veya hangi damla

Bebegimin Gaita tahlil sonucunda parazit ve yumu yazıyor bilgisi olan varmı kızlar,nette arastirdim ve pek bişey bulamadim,, çok telaslaniyorum yarın göstericem doktorumuza,bu aralar çok huzursuz ve istahsiz offff

Back
X