Canım benim ne güzel yazmışsın çok haklısın ben de aklım başımdayken iyi düşünüyorum ama en ufak olumsuzlukta bebeğim memeyi reddedince fabrika ayarlarına geri dönüyorum kayış kopuyor bende :)))
En son 12 de emzirmiştim 6 da uyandık göğüslerim maşallah harika dolmuş cuk cuk emiyo doluysa zaten ama az gelirse asla uğraşmak istemiyor ben de hemen kahroluyorum emmicek işte süt bitecek emmezse süt mü gelir hemen takıntılar başlıyor.
Eşimden allah razı olsun. Psikolojik olarak o kadar destekçim ki. Sütün sadece moralle olduğuna inanıyor o da. Atlayın arabaya çıkın gezin evde takılı kalma aynı ortamda kalmak sana yaramıyor diye. Mama yemesinden çok mutlu çünkü çocuk doyunca o kadar mutlu oluyor ki evde olduğu zamanlar eşim kendi hazırlar yedirir mamasını ben mamaya takıkım diye :)) o da senin eşin gibi diyor anne sütünü zaten alıyor bırak üstüne tatlısını da alsın çocuk diye :)
Mamayı kabullendim zaten memeyi güzel emdiğinde severek veriyorum ama hala kafamın derinliklerinde az emecek süt bitecek düşüncesi var sanırım o da sütü engelliyor. Bu bıdıklar o kadar akıllı ki biliyor nasıl olsa karnı doyacak süt istediği gibi gelmiyorsa ne uğraşacağım diyor :)
Velhasıl Allah bana akıl fikir versin inşallah kendime de çevremde de huzur veririm

çok teşekkür ederim desteğin için