- 13 Ekim 2014
- 1.496
- 905
- 83
Sen niye yapamıyosun cnmTabi ki canım bol Sıvı, uyku ve mutluluk., üçü süt Olmasına en etkili yöntem.. Ama keşke bunu bende yapabilsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen niye yapamıyosun cnmTabi ki canım bol Sıvı, uyku ve mutluluk., üçü süt Olmasına en etkili yöntem.. Ama keşke bunu bende yapabilsem
Bende 3. Çocuğu düşünüyorum. Ama eşim sıcak bakmiyo:))) 5 sene sonra diyooo
Beyaz dut mu cnm
AYnıSen niye yapamıyosun cnm
Aynı sıkıntılar bende de var çünkü herşeyi kafama takıyorumSen niye yapamıyosun cnm
. çok emmekten oluyormuş. Benim bebeğimde de oldu. Çok ağladığı için normalden fazla emzirmiştim. Çok anne sütü aldığı için sümüklü kaka yaparmış. Normal emzirme düzenime döndüm geçti çok şükür.Canim yemedim ama baska yedgmdendir insallah ishal degildir gerci ishalde sık kaka yapar degil mi bizimki toptan yapiyo bolca ama sık degil
Canım ben bir aylık olduktan sonra alıştırdım emziğe, oğlum var isim konusunda yardımcı olamayacağım ama kızım olsaydı İpek koyacaktım :)MRB BAYANLAR BENDE 2015OCAK ANNESIYIM NASIPSE SIZLE ARAMDA 3 AY OLACAK.SIZE SORUM OLACAK ILKI BEBISLERINIZE EMZIK VERIYOMUSUNUZ ALISTIRDINIZMI...IKINCI SORUMDA KIZ BEBIS ANNELERI ISIMLERINI NELER KOYDUNUZ.IKISIDE BENIM ICIN COK ONEMLI CEVAPLARSANIZ COK SEVINIRIM
Ipek yakin akrabamizin kizinin adi oyuzden malesef olmaz.1 ay sonra gec kalmadinizmi emzik icin.dogar dogmaz verilirse cabuk alisir diye duymustum.peki emzigin bi kolayligi avantaji oluyomu sizin icinCanım ben bir aylık olduktan sonra alıştırdım emziğe, oğlum var isim konusunda yardımcı olamayacağım ama kızım olsaydı İpek koyacaktım :)
Aynen canını benim o kahverengi akıntı 4-5 gün sürdü. Ben de anlamadım. Geçti sindie. Vücut yeni yeni kendine geliyorKızlar ben 45. Günümdeyim kanamam keslmişti bayadır ama dun bugun günlük pedi kirletecek şekilde kanamam oldu dun kırmızıydı bugun kahverengi bu adet değil neyin nesi anlamadım
Araştırdığım yerlerde bir aydan önce emzik vermeyin yazıyordu, bende vermedim. Evet uykuya dalışı kolay oluyor emzikle ve dışarıda ağlayınca susturucu oluyor :)Ipek yakin akrabamizin kizinin adi oyuzden malesef olmaz.1 ay sonra gec kalmadinizmi emzik icin.dogar dogmaz verilirse cabuk alisir diye duymustum.peki emzigin bi kolayligi avantaji oluyomu sizin icin
Kesinlikle emziğe alıştır :) ben çok istiyorum alışmasını ama bizim kız bi türlü almadı..Kızımın ismi Betül :)MRB BAYANLAR BENDE 2015OCAK ANNESIYIM NASIPSE SIZLE ARAMDA 3 AY OLACAK.SIZE SORUM OLACAK ILKI BEBISLERINIZE EMZIK VERIYOMUSUNUZ ALISTIRDINIZMI...IKINCI SORUMDA KIZ BEBIS ANNELERI ISIMLERINI NELER KOYDUNUZ.IKISIDE BENIM ICIN COK ONEMLI CEVAPLARSANIZ COK SEVINIRIM
ilk 23 gün emzik vermeyin diyo Dr. Sonra kendileri öneriyi verin diyeAraştırdığım yerlerde bir aydan önce emzik vermeyin yazıyordu, bende vermedim. Evet uykuya dalışı kolay oluyor emzikle ve dışarıda ağlayınca susturucu oluyor :)
Canım bol bol uyu çok iyi geliyor sütüde artırıyor.. Kızın uyudukça sende uyuKızlar 1 günde sütüm azaldı sanki. Süt az gelince asla emmek istemiyor emmeden nasıl artacak bu süt yaa![]()
MRB BAYANLAR BENDE 2015OCAK ANNESIYIM NASIPSE SIZLE ARAMDA 3 AY OLACAK.SIZE SORUM OLACAK ILKI BEBISLERINIZE EMZIK VERIYOMUSUNUZ ALISTIRDINIZMI...IKINCI SORUMDA KIZ BEBIS ANNELERI ISIMLERINI NELER KOYDUNUZ.IKISIDE BENIM ICIN COK ONEMLI CEVAPLARSANIZ COK SEVINIRIM
MRB BAYANLAR BENDE 2015OCAK ANNESIYIM NASIPSE SIZLE ARAMDA 3 AY OLACAK.SIZE SORUM OLACAK ILKI BEBISLERINIZE EMZIK VERIYOMUSUNUZ ALISTIRDINIZMI...IKINCI SORUMDA KIZ BEBIS ANNELERI ISIMLERINI NELER KOYDUNUZ.IKISIDE BENIM ICIN COK ONEMLI CEVAPLARSANIZ COK SEVINIRIM
Canım bende ekim annesiyim benim kızlar ikiz olduğu için mecburen emzik verdim isimlerini de Zeynep ikra ve ebrar hüma koydumMRB BAYANLAR BENDE 2015OCAK ANNESIYIM NASIPSE SIZLE ARAMDA 3 AY OLACAK.SIZE SORUM OLACAK ILKI BEBISLERINIZE EMZIK VERIYOMUSUNUZ ALISTIRDINIZMI...IKINCI SORUMDA KIZ BEBIS ANNELERI ISIMLERINI NELER KOYDUNUZ.IKISIDE BENIM ICIN COK ONEMLI CEVAPLARSANIZ COK SEVINIRIM
Haklısın canım neler yiyor içiyoruz hepsi hikaye. En ufak bir olumsuzlukta moralim çöküyor hüngür hüngür ağladım bugün istemsiz eşim annem kahroldu halime ma hala atamadım üstümden lohusa psikolojisini. Keşke boşverebilsem her şey daha iyi oluyor sütüm de öyle ama o halimle başedemiyorum.Canım bol bol uyu çok iyi geliyor sütüde artırıyor.. Kızın uyudukça sende uyu
Canim hani humana emzirme cayi vardi ya onun yerine bu sanirim artik o yok cunku sut kanallarini uyarip artis sagliyor dun basladim ben...sutum iyi sukur ama ise başlayınca lazim olur diye buzluga aticam ben su cok icmiyorum ama bol su ve hosaf ictigm gun de epey artiyor..canim sut gderek artar diyorlar sen cevrende olup bitene aldiris etme biliyorum zor bende esimle tartisinca strese grmim diye sallamiyorm acikcasi etli ediyor cunku senin sutun iyi buna iban once az diye dusunme gor artacak da Allahin izniyle Rabbim rizkini verir bebislerin ayrica mamalar var sukur ben kullanmadm ama gerekirse kullanirim doysun meleklerimiz yeter nolur takma o kaynanayi ve eger senin sutunun azalmasina sebep oluyorsa cdden vebali buyuk hakka grmis oluyor yavrucagin rizki cunku tatlim bu arada amma da uzun yazmisim naparsin yalnizlik iste ole cok ihtiyacim oluyor ki konusabilmeye☺☺Mamsel ne canım
Canim cok sagol cok endiseliydim bende cok emziriyorum.ama agliyo anca meme alinca susuyor bende bi duzen oturtamadim emme konusunda insallah su kaka düzelir. çok emmekten oluyormuş. Benim bebeğimde de oldu. Çok ağladığı için normalden fazla emzirmiştim. Çok anne sütü aldığı için sümüklü kaka yaparmış. Normal emzirme düzenime döndüm geçti çok şükür.