• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Aynen canım suan 10 gün falan oldu . Eşim artık dayanamıyor sanırım en kisa surede doktora gideceğim. Pteei düşünüyordum ama cuma gideceğim. Ona da hak veriyorum ses çıkarmıyor ama psikolojisi bozuldu sanki
Bende doktora gittikten sonra diyorum pazartesiye kada rdayancak :)

bulantı sakızı diye birşey satılıyormuş eczanelerde. Bulantın olursa ondan kullanırısın. Ayrıca şiddetli bunaltısı olanlara dr ilaç da veriyor
Bulantı için bilekliklerde var canım aklınızda olsun tavsiye ederim.

kızlar dayanamadım randevuyu cumaya cektimmmmmmm:KK57::KK57::KK57::KK57: o zman 6+0 olcak çıkarmı acep kalp atışları:anneadayı:

Bizdeki durumda aynı çünkü birşey olur sîye korkuyoruz benim ilk gebeliğimde doktor serbest demişti günde 40 dk yürüyüş dedi ilk ilişkide kan geldi hemen doktor sadece wc ye çık hep yat dedi sonra düşük oldu 2. dede vajinal ultrasondan sonra kan geldi düşük oldu tabi bunlar bahanesi olabilir zaten sağlıksız gebelikmiş bu sefer tedbirimizi alıyoruz artık korkuyoruz ilk 3 ayı atlatsak belki
Eğer gerçekten bu kadar tehlikeli ise zaten yaklaşmasın, o zaten korkudan yaklaşamıyor şuan, bilmiyorum hiç demiyor yapacak mıyız diye ama o bebeğe birşey olacak diye korkar.

ay

nı durumdayım hele dün kolumu kaldıracak halim yoktu eşimde uyucan mı hemen diyo sarıp sarmalıyo üşüyorum diye sonra ter basıyo ne olduğu belli olmuyo ilk zamanları olmasına rağmen vücudum çok değişti
Aynı ateş basması bende var, yatıyourm tv karşısınd aüşüyorum battaniye alıyorum üzerime, 10 dakika sonra terlemeye başlıyorum, açıyorum üzerimi bu sefer terim soğuyor üşüyorum, menepoz gibi sürekli ofluyorum, iç çekiyorum daha şimdiden böyle gidersem 9 ay boyunca yaşlı bir kadın olup çıakcağım eşimin gözünde:S

pr_02_1579_min.gif

Şu canım PSI BAND ismi.

Canım bende 6+0'da gidicem inşallah duyarız ama duyamasan bile korkma pıt pıtları gözüküyor.

aa aramızda bi gün varr cuma yazarım hemen sabah 8:16 da randevum dokuzda masamda olmuş olurum sanırım hayrlısıylaa inşşalh duyar rahatlarız:D:D:D

aa aramızda bi gün varr cuma yazarım hemen sabah 8:16 da randevum dokuzda masamda olmuş olurum sanırım hayrlısıylaa inşşalh duyar rahatlarız:D:D:D

Normalde 1 gün olmucaktıda benim tüp bebek olduğu için hesaplama blastokist transferine göre yapılıyormuş normalde 5.10.2015'ti gebelik takvimim sonra blastokist transferine göre ayarlayınca 2 gün öne çekti. Doğrusunu ultrasonda öğreniriz. Genellikle bizim hesaplamalara uymuyor doktorların ultrasonu.

Aynı ateş basması bende var, yatıyourm tv karşısınd aüşüyorum battaniye alıyorum üzerime, 10 dakika sonra terlemeye başlıyorum, açıyorum üzerimi bu sefer terim soğuyor üşüyorum, menepoz gibi sürekli ofluyorum, iç çekiyorum daha şimdiden böyle gidersem 9 ay boyunca yaşlı bir kadın olup çıakcağım eşimin gözünde:S
bende çok nazlı oldum zaten nazlıydım dediğin gibi eşimin gözünde iyice nazlı olacağım ama napiyim gerçekten fizyolojik ve biyolojik olarak değişiklikler yaşıyorum

ONCEDEN TOPİĞİ OKUYANLAR GÖRÜNÜYORDU ALTTA LOVELY KALKTIMI O

Back