- 4 Ocak 2014
- 1.547
- 1.509
- 248
- 35
Bide birilerine yakalanmiyim dahalik kimse bilmiyor hamile oldugu insallah pit pitlari duyarsak soyliycezCanim saolsun arkadasim.zatenn ilk gurup kurusum bakalim becerebulcemmii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide birilerine yakalanmiyim dahalik kimse bilmiyor hamile oldugu insallah pit pitlari duyarsak soyliycezCanim saolsun arkadasim.zatenn ilk gurup kurusum bakalim becerebulcemmii![]()
5 kişiden biri çok yüksek bir oran bence biraz abartmış hiç moral bozmayıncanım bizde 6+2 de gittik cuma günü duyduk ama baya zorladı doktor karnıma çok bastırdı. bi sıkıntı yok dedi ama 5 kişiden birinin karnında kalbi durabilio dedi moralimi bozdu bende heran korkudayım![]()
Ayy bende bayılıyorum bu modele çok cici dimi :) arkadaşım kullanıyor çok memnun ve odaya inanılmaz yakışıyor:)ben böyle bişey almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti
Aslında mayan kaliteliyse çok kolay normal yoğurt mayalamak gibi sadece 24-36 saat arası karanlıkta bekletiyosun sonrada mayanı tekrar içinden ayırıyosun metal değdirmeden.Sağlık için birazda uğraşmak gerek hele bebişlerimiz için herşeye değer ama yinede hazırlarında ben vitaminli olduğunu düşünüyorum evdeki kadar olmasada mutlaka faydalıBende bi dönem babam hastayken onun için almıştım evde mayaliyordum..ama onu tutturmakta zor..hazirini alsak zararı olurmu acaba ?
Dualarım seninle cnm Allah hepimize bebeklerimize kavuşmayı nasip etsinÇok korkuyorum panik yapmak strese girmek istemiyorum ama bu çokk ama çok zor bir durum ne olur dua edin bebeğim tutunsun
Mrb canım... seninle doğum tarihimiz aynı ne güzel :) konuyla ilgili bisey sormak istiyorum. Dr dün keseyi görmek için çağırdı. Baktı ve gayet iyi kese görünüyor dedi. Ancak biraz altta oluşmuş ve her ihtimale karşı progesteron verdi. Kutuda oral yoldan diyor ancak dr vajinaya fitil olarak kullan dedi ve sabah akşam 2 şer tane. Gün içerisinde akıntı ile beraber az az ilaç kalıntısı geliyor normal mi? Korkuyorum ilaç çıkıyor etkisi olmayacak diye. İkincisi günlük yaşantıma devam edemiyorum bisey olur mu diye ve genelde yatıyorum. Çalışıyorum ve pzt ise gitcem ama icime sinmiyor. Dr rapora gerek yok kendini zorlama yeter dedi. Gerçi masa başı isim ama... anlarsınız işte tuhaf bi panik ve korku içindeyim. Bu ilacı kullanan ve benim gibi kesesi aşağıda olan varsa bilgi verebilir mimerhaba arkadaşım panik yapma hiç muhtemelen senin geç döllenme olmuş ama progestanı kullan bence düşük olucaksa engellesin hatta alttan günde 3 defa fitil olarak kullan yan etkisi olmasın oral olarak kullanırsan kafanı kaldıramazsın uykudan.Bende de hiç kanama vs olmadı ama kullanıyorum kalp atışını duyana kadar devam dedi doktorum
biliyorum canim bende aylarca mayaladim...evet en sağlıklısı evde yapılan o zamana kadar marketten hazır alayım bendeAslında mayan kaliteliyse çok kolay normal yoğurt mayalamak gibi sadece 24-36 saat arası karanlıkta bekletiyosun sonrada mayanı tekrar içinden ayırıyosun metal değdirmeden.Sağlık için birazda uğraşmak gerek hele bebişlerimiz için herşeye değer ama yinede hazırlarında ben vitaminli olduğunu düşünüyorum evdeki kadar olmasada mutlaka faydalı
Bende fitil olarak alıyorum günde üç kere..bende doktoruma sormustum bir saat iki saat yatsamda kalkınca geri geliyor doktorumda rarahim ilacdan alacağını alıyor gelsin önemli değil demiştiMrb canım... seninle doğum tarihimiz aynı ne güzel :) konuyla ilgili bisey sormak istiyorum. Dr dün keseyi görmek için çağırdı. Baktı ve gayet iyi kese görünüyor dedi. Ancak biraz altta oluşmuş ve her ihtimale karşı progesteron verdi. Kutuda oral yoldan diyor ancak dr vajinaya fitil olarak kullan dedi ve sabah akşam 2 şer tane. Gün içerisinde akıntı ile beraber az az ilaç kalıntısı geliyor normal mi? Korkuyorum ilaç çıkıyor etkisi olmayacak diye. İkincisi günlük yaşantıma devam edemiyorum bisey olur mu diye ve genelde yatıyorum. Çalışıyorum ve pzt ise gitcem ama icime sinmiyor. Dr rapora gerek yok kendini zorlama yeter dedi. Gerçi masa başı isim ama... anlarsınız işte tuhaf bi panik ve korku içindeyim. Bu ilacı kullanan ve benim gibi kesesi aşağıda olan varsa bilgi verebilir mi
bende nasipse ekim annesi olucamm:))
![]()
inşallah cnm hepimiz sağlıklı bir şekilde meleklerimizi kucağımıza alırızHayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inş..
Kız bunları mi aldın aceleci seniEki Görüntüle 1426544 Eki Görüntüle 1426537 Eki Görüntüle 1426536
Kızlar ben de dayanamadım alışveriş yaptım bu gün :)
Hayırlı olsun canım, sağlıcakla al kucağına güle güle kullansın bebişinKızlar ben de dayanamadım alışveriş yaptım bu gün :)
Hahaha valla baya baktık biz fazla tezcanlıyız ne tarz şeyler alacağımızı kararlaştırmıştık :) bakıp durmayalım alalım dedik dijital termometre de aldım :) bebefon ve eşim işteyken izlesin diye wi-fi kamera olayınıda alıcaktık da ellerimiz dolmuştuKız bunları mi aldın aceleci seni
Aminn canım :) hepimize nasip etsin Rabbim :) ilk pıtırcık doğana kadar eskiyecek cicileri :)Hayırlı olsun canım, sağlıcakla al kucağına güle güle kullansın bebişin![]()