- 1 Şubat 2015
- 236
- 107
- 38
Cann hayırlı olsun neden 3 düşük tromboz paneli testi yaptır kanda pıhtılardan mı var?inşallah bu sefer bebeğime bir şey olmazzz bundan önce 3 çocuk düşürdümkeseyi görmeden kalp atışını duymadan içim rahat olmuyacak
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cann hayırlı olsun neden 3 düşük tromboz paneli testi yaptır kanda pıhtılardan mı var?inşallah bu sefer bebeğime bir şey olmazzz bundan önce 3 çocuk düşürdümkeseyi görmeden kalp atışını duymadan içim rahat olmuyacak
![]()
cnm benim 6.haftam doldu ama ne mide bulantım var nede başka bişey.. herkezde farklı oluyor demekki...Kizlar ya bana cvp vermeye calisin lütfen
Dün migdem bayagi bulaniyodu bugünde hiç bulanmiyor bu normalmi kizlar ya cok zor elde ettim yavrumu
Sizlerin durumu nasil
Korkma canım hassasiyet sürekli olamayabilir bende öyleyim kendini dinleme rahat olmak zorundayız çok normal yasadiklarinKizlar ya bana cvp vermeye calisin lütfen
Dün migdem bayagi bulaniyodu bugünde hiç bulanmiyor bu normalmi kizlar ya cok zor elde ettim yavrumu
Sizlerin durumu nasil
Park yatak olarak maxima swing diye bişey var ama ne kadar kullanışlıdır bilmiyorum, olumlu da olumsuz da yorumları var.
Park yatak için iki şey var aklımda ya park yatak+sunny otomatik sallanan beşik(http://www.hizlial.com/sunny-baby-s...342?OM.zn=ProductView_ZoneNew&OM.zpc=10196360), ya da sadece bu maxima swing otomatik sallanan beşikli park yatak(). Otomatik sallanan beşiklerin 2 sinde de 6 ay kullanım var bilemedim nasıl yapsam.
Bende de daha başlamadı böyle de devam eder inşallah, 2 gün önce sabah midem havalanır gibi olmuştu bişeyler yiyince geçti çok şükür.Kizlar ya bana cvp vermeye calisin lütfen
Sizlerin durumu nasil
Canım bigün diğerini tutmuyor rahat ol :) ben 2gün yattım dün iyiydim çok bugün zor durdum :) içini ferah tutKizlar ya bana cvp vermeye calisin lütfen
Sizlerin durumu nasil
Ah cnm ya su gunler gecsin artikcnm benim 6.haftam doldu ama ne mide bulantım var nede başka bişey.. herkezde farklı oluyor demekki...
Dun mesela nekadar iyiydim ben bayagı iyiyim bugunCanım bigün diğerini tutmuyor rahat ol :) ben 2gün yattım dün iyiydim çok bugün zor durdum :) içini ferah tut
Bende çok sallama konusunda hemfikirim aslında beyinleri sallanıyor gibi geliyor, sallanmadan uyusa daha güzel olur ama bazen gerekli olabilir diye düşünüyorum çevremden gözlemlediğim kadarıyla gerçi ara sıra lazım olacak bişeyi almak ne kadar mantıklı, ben bunu bir daha gözden geçireyim en iyisi :)Canım park yatakların otomatik sallananları var asansör yataklıları var sallanan beşik konusunda ben sallamaya karşıyım çok . Bebeği yatırıp küçük masajlarla uyutmaya alıştırırsanız koyduğunuz an uyur sallanan şeylerin bebeği uyuşturduğuna inanıyorum gitgide sesi alçalan masal ya da müziklerle uykunun beyin gelişimi için faydalı olduğunu okudum :) tercih tabi ama bakarsın bebeğim sabaha kadar bacağımda olucak belli mi olur :)
Ah cnm ya ben bulansin istiyorum malesefBende de daha başlamadı böyle de devam eder inşallah, 2 gün önce sabah midem havalanır gibi olmuştu bişeyler yiyince geçti çok şükür.
Hiç sallama çocuk öyle uykuyu bilmesin karnına yatır sırtını sıvazla :) ilk gebeliğim ama 3yeğen büyütüldü yanımda hiç biri sallanmadı ciyak ciyak ağlasalarda bi düzen oturtunca oturduğu yerde uyudu yeter ki bebeğin enerjisini boşaltın oynayın konuşun masaj yapın bi kere sallarsan bebek alışır :)Bende çok sallama konusunda hemfikirim aslında beyinleri sallanıyor gibi geliyor, sallanmadan uyusa daha güzel olur ama bazen gerekli olabilir diye düşünüyorum çevremden gözlemlediğim kadarıyla gerçi ara sıra lazım olacak bişeyi almak ne kadar mantıklı, ben bunu bir daha gözden geçireyim en iyisi :)
Amiiinnnn :)ne kadar hizli ilerliyor sayfalar ne buyuk heyecan degilmi arkadaslar bizde dun kalp atislarimizi duyduk cok sukur 7 +5 olduk bugun pek heyecan hissedemiyorum malum 2. cocuk olunca ama paylasimlarinizi okudukca bende heyecanlaniyorum ins kalp atislarini bekleyenler minik pitpitlari duyarlar biran once dusuk tejlikesi olanlar atlatirlar alisveris yapan arkadasim hayirlisiyla kullandigin gunleride gorelim ins
yaaa kıskandım :) hayırlı olsun canım allah güzel günlerde kullanmanı nasip etsinEki Görüntüle 1426544 Eki Görüntüle 1426537 Eki Görüntüle 1426536
Kızlar ben de dayanamadım alışveriş yaptım bu gün :)
Aminnn :) iki gün önce ahkam kesiyodum 6aydan önce almam diye olmuyor canlar kanı kaynıyo insanın :) daha neler neler alıcaktık elimiz doldu :)yaaa kıskandım :) hayırlı olsun canım allah güzel günlerde kullanmanı nasip etsin
eşime gösterdim hemen bak alışverişe başlamışlar diye :) tamam bakalım dediAminnn :) iki gün önce ahkam kesiyodum 6aydan önce almam diye olmuyor canlar kanı kaynıyo insanın :) daha neler neler alıcaktık elimiz doldu :)
kan pıhtılaşmasına baktırmadım ama doktora gittim gecen perşembe salı günü keseyi görmeye gittiğim zaman iğne verecek bu arada testler yapılacak yani daha bilmiyorumCann hayırlı olsun neden 3 düşük tromboz paneli testi yaptır kanda pıhtılardan mı var?
çoookkk teşekkür ederimm Aminnnn inşalllahhh inşalllahhhhhhDualarım seninle cnm Allah hepimize bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin![]()