2015 Ekim Anneleri

Kizlar ya bana cvp vermeye calisin lütfen
Dün migdem bayagi bulaniyodu bugünde hiç bulanmiyor bu normalmi kizlar ya cok zor elde ettim yavrumu
Sizlerin durumu nasil

Dün migdem bayagi bulaniyodu bugünde hiç bulanmiyor bu normalmi kizlar ya cok zor elde ettim yavrumu
Sizlerin durumu nasil
Korkma canım hassasiyet sürekli olamayabilir bende öyleyim kendini dinleme rahat olmak zorundayız çok normal yasadiklarin

Park yatak olarak maxima swing diye bişey var ama ne kadar kullanışlıdır bilmiyorum, olumlu da olumsuz da yorumları var.
Park yatak için iki şey var aklımda ya park yatak+sunny otomatik sallanan beşik(http://www.hizlial.com/sunny-baby-s...342?OM.zn=ProductView_ZoneNew&OM.zpc=10196360), ya da sadece bu maxima swing otomatik sallanan beşikli park yatak(). Otomatik sallanan beşiklerin 2 sinde de 6 ay kullanım var bilemedim nasıl yapsam.

Canım park yatakların otomatik sallananları var asansör yataklıları var sallanan beşik konusunda ben sallamaya karşıyım çok . Bebeği yatırıp küçük masajlarla uyutmaya alıştırırsanız koyduğunuz an uyur sallanan şeylerin bebeği uyuşturduğuna inanıyorum gitgide sesi alçalan masal ya da müziklerle uykunun beyin gelişimi için faydalı olduğunu okudum :) tercih tabi ama bakarsın bebeğim sabaha kadar bacağımda olucak belli mi olur :)

Sizlerin durumu nasil
Bende de daha başlamadı böyle de devam eder inşallah, 2 gün önce sabah midem havalanır gibi olmuştu bişeyler yiyince geçti çok şükür.

Sizlerin durumu nasil
Canım bigün diğerini tutmuyor rahat ol :) ben 2gün yattım dün iyiydim çok bugün zor durdum :) içini ferah tut

Canım park yatakların otomatik sallananları var asansör yataklıları var sallanan beşik konusunda ben sallamaya karşıyım çok . Bebeği yatırıp küçük masajlarla uyutmaya alıştırırsanız koyduğunuz an uyur sallanan şeylerin bebeği uyuşturduğuna inanıyorum gitgide sesi alçalan masal ya da müziklerle uykunun beyin gelişimi için faydalı olduğunu okudum :) tercih tabi ama bakarsın bebeğim sabaha kadar bacağımda olucak belli mi olur :)
Bende çok sallama konusunda hemfikirim aslında beyinleri sallanıyor gibi geliyor, sallanmadan uyusa daha güzel olur ama bazen gerekli olabilir diye düşünüyorum çevremden gözlemlediğim kadarıyla gerçi ara sıra lazım olacak bişeyi almak ne kadar mantıklı, ben bunu bir daha gözden geçireyim en iyisi :)

Bende çok sallama konusunda hemfikirim aslında beyinleri sallanıyor gibi geliyor, sallanmadan uyusa daha güzel olur ama bazen gerekli olabilir diye düşünüyorum çevremden gözlemlediğim kadarıyla gerçi ara sıra lazım olacak bişeyi almak ne kadar mantıklı, ben bunu bir daha gözden geçireyim en iyisi :)
Hiç sallama çocuk öyle uykuyu bilmesin karnına yatır sırtını sıvazla :) ilk gebeliğim ama 3yeğen büyütüldü yanımda hiç biri sallanmadı ciyak ciyak ağlasalarda bi düzen oturtunca oturduğu yerde uyudu yeter ki bebeğin enerjisini boşaltın oynayın konuşun masaj yapın bi kere sallarsan bebek alışır :)

ne kadar hizli ilerliyor sayfalar ne buyuk heyecan degilmi arkadaslar bizde dun kalp atislarimizi duyduk cok sukur 7 +5 olduk bugun pek heyecan hissedemiyorum malum 2. cocuk olunca ama paylasimlarinizi okudukca bende heyecanlaniyorum ins kalp atislarini bekleyenler minik pitpitlari duyarlar biran once dusuk tejlikesi olanlar atlatirlar alisveris yapan arkadasim hayirlisiyla kullandigin gunleride gorelim ins

ne kadar hizli ilerliyor sayfalar ne buyuk heyecan degilmi arkadaslar bizde dun kalp atislarimizi duyduk cok sukur 7 +5 olduk bugun pek heyecan hissedemiyorum malum 2. cocuk olunca ama paylasimlarinizi okudukca bende heyecanlaniyorum ins kalp atislarini bekleyenler minik pitpitlari duyarlar biran once dusuk tejlikesi olanlar atlatirlar alisveris yapan arkadasim hayirlisiyla kullandigin gunleride gorelim ins
Amiiinnnn :)

Back
X