Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Maşallah 🧿 canım hayırlı olsun transferin bebişin sıkı sıkı tutunsun hiçbirşey olmaz canını sıkma risk olsa zaten 1 gün hastanede bizleri yatırırlar içimiz rahat etsin diye o yatırmayı yapıyorlar benim doktorum taş patlasın 15 dk uzatıyor nasibi varsa tutacaktır gönlünü ferah tut sağlıcakla gelsin bebişlerimiz Amin 🤲🥰 bu arada test günün ne zaman canım ?
Çok teşekkür ederim, amin inşallah🤲🏼hepimizin kucağımızı doldursun Allah’ım inşallah mucizelerimize hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım🤲🏼 16 Nisan inşallah 🤗

Kızlarda Regl bekleniyor yazdıkça ve okudukça ben stres oluyorum 😂 sabırsızlanıyorum Transfer günü için

@Umudayolculuk35 @CinnamonQueen @ikosan @hturkmen LunaLovegoodd LunaLovegoodd @marmelad01 @Defnee11 @Vignette @Daydi @depresifbirpolyanna
Ayyy Bayadır yazamadım Berlin’e gitmiştim döndüm geri ve misafirler vardı 😅 eşim rkı sezonunu açtı da belasını ben çektim öldüm yorgunluktan 😂 yaaa kızlar rüyamda 2 tane embriyo transfer ediyorlardı bana ne kadar taktıysam kafaya bugün uyandım bi değişik oldum bi Regl olsam da yapılsa şu transfer 😂😂 5aa 4 ab ettiler hatta rüyamda bile kaliteleri sordum doktora djakdbjsks

Bu sefer yumurtalar bizle eğleniyor gülüm 😂
Diyor siz mi pazartesi günü plan yapan dur bakim ağır büyüyeyim benim istediğim zaman da olur diyorlar yumurtalarım bu sefer naz yapıyorlar 😆 yüz görmesi istiyor zaar 😝
Benim de adetin 5. günü idi . Yazıyordum ki KiWu dan TLF geldi. Çarşamba 9:20 de randevum doktorla. Aynı şekil devam edeceğim o vakte kadar. 2 kere burun spreyi synarela ve 300lük o ovaleop. Hayırlısı olsun 🤲🏻❤️ hepimiz için. Bu yumurtalar pek nazlı😂. 8. günü çağırıyorlar. Orda direk yumurta toplama randevusu verirler herhalde🤯😬

Benim de adetin 5. günü idi . Yazıyordum ki KiWu dan TLF geldi. Çarşamba 9:20 de randevum doktorla. Aynı şekil devam edeceğim o vakte kadar. 2 kere burun spreyi synarela ve 300lük o ovaleop. Hayırlısı olsun 🤲🏻❤️ hepimiz için. Bu yumurtalar pek nazlı😂. 8. günü çağırıyorlar. Orda direk yumurta toplama randevusu verirler herhalde🤯😬

Benimkiler aramadı zaten aramazsam dedi pazartesi günü sabah gel kontrole dedi Amin Amin az daha sabır 😘
İyi çok şükür herşey yolunda olsun amin 🤲
Büyük ihtimalle yumurtalarının büyümesine göre verirler randevuyu benim diğer üç tüp bebeğim bu kadar uzamamıştı en fazla adetin 15. Günü toplandı bu sefer doktor dedi çok ağırdan gidiyor 😁

Ayyy Bayadır yazamadım Berlin’e gitmiştim döndüm geri ve misafirler vardı 😅 eşim rkı sezonunu açtı da belasını ben çektim öldüm yorgunluktan 😂 yaaa kızlar rüyamda 2 tane embriyo transfer ediyorlardı bana ne kadar taktıysam kafaya bugün uyandım bi değişik oldum bi Regl olsam da yapılsa şu transfer 😂😂 5aa 4 ab ettiler hatta rüyamda bile kaliteleri sordum doktora djakdbjsks

😂😁😂 ay allahım tama yatıyoz kalkıyoz embriyo 😆 hadi inşallah sağlıcakla inşallah ilerler sürecin Amin 🤲🫶

Sağol canım benim Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah kan değerlerimde güzelce yükselir 🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻 sen kaçıncı gününde test yaptırdın ve beta kaçtı öğrendiğinde canım
Canım benim transfer günü hariç 6.günümdü idrarda öyle görünce gidip kan vermiştim 38 çıkmıştı ama benden tavsiye dayanabilirsen kan için gününü bekle bn çok stres olmuştum dayanamayıp hergğn gidiodum 😀

Back
X