Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhabalar Brüksel’de hangi hocaya gidiyorsunuz bugün Cem hoca il görüşmeye gideceğiz aklımda bi sürü soru var daha önce bi tüp bebek denemem oldu maalesef negatif sonuçlandı ve embriyomuz kalmadı en baştan sürece başlayacağız sizin süreciniz ne durumda tüp bebek sebebiniz nedir 🤍

N nurnaciyee bak arkadaş bugün dediğin doktora gidiyormuş bir sor istersen inşallah içine sinen bir yer bulursun inşallah 🤲💕

Ay maşallah. 5. Gün embriyosuydu değil mi ? Var mıydı herhangi bir belirti
Evet canım 5. Gün embriyosuydu evet belirti vardı belirti ben diyorum çünkü ben ilaç kullanmadım doğaldı sadece vitamin ve progestan fitil kullanıyorum yani bana göre belirtiydi inanılmaz kasık ağrısı özellikle bugün ağrıdan masada oturup kahvaltı bile edemedim düşün belim ağrıdı ama çok ağrı kesici içecek şekilde değil birde seyirme hissettim kasıklarım da 1 2 defa birde adet olucakmışım gibiydim

Merhabalar Brüksel’de hangi hocaya gidiyorsunuz bugün Cem hoca il görüşmeye gideceğiz aklımda bi sürü soru var daha önce bi tüp bebek denemem oldu maalesef negatif sonuçlandı ve embriyomuz kalmadı en baştan sürece başlayacağız sizin süreciniz ne durumda tüp bebek sebebiniz nedir 🤍
Merhaba gittiniz mi cem hocaya ben de duydum onu ve gitmeyi düşünüyorum surecle ilgili bilgilendirir misiniz beni de🥰

Süpersiniz ya neşeniz daim olsun 😂 arka arkaya transfer olacağız inşallah 🥰 adetin kaçıncı günü oluyor sizin benim 21 günü neden bu kadar geç dedim estrofem kullandigim 19 . Günü transfer yapılıyor dedi banada kaçıncı gün embriyosu bu arada
Hepimizin neşesi daim olsun 😄😄 benimki 20. Güne denk geliyor. 5. Gün embriyosu

Transferden önce oksapar kullanmaya başlıyoruz ya eğer hamilelik olursa kaçıncı aya kadar kullanıyoruz bilen var mı kızlar

Transferden önce oksapar kullanmaya başlıyoruz ya eğer hamilelik olursa kaçıncı aya kadar kullanıyoruz bilen var mı kızlar
Canim ben onu doğuma kadar kullanan da var biliyorum ama tam bilgim yok. Benim coraspirine alerjim var diye doktor sana oksapar veririz dedi henüz vermedi. Bakalim transfere gittiğimde ne dicek.

mayala katar mayala katar canım hemşireye şimdi sordum. Ben 5. Gün embriyosu saniyordum 6. Gün embriyosuymuş. Gayet iyi dedi blastokistmiş. umarım iyidir. 🤔 Sen tabloda düzeltirsin olur mu ? 😊

Tabi ki düzeltiriz minik kuşumuzu 🐣
Sağlıcakla gelsin heyecanla annesine tutunmasını bekliyoruz inşallah 🥹 :KK68: :emir_bebek:

Back
X