Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet ben adet sonrası hemen yumurtluyorum kuzum ya doktorumla bunu konuşucam haftaya en azından diğer adete kadar belki kullanabileceğim bi ilaç vardır. Hiç umudum kalmadı ben anne olamıcam galiba
Bak öyle söyleme niye olmuyasın Rabbim nasip edecek zamanını bekliyor kuzum kendini üzme normalde adetin 2. Günü iğneye başlasaydı bu sorun olmayacaktı sallıyorlar geçe bırakıyorlar insanlar hayal kırıklığına uğruyor geç olsun güç olmasın güzel bir anne olucak inşallah moralini bozma dur bakalım daha tedavin başlamadı mı hemen ümitsizliğe kapılma Allahım kucağını dolduracaktır inşallah az daha sabır lazım 🤲🥹❤️

Bak öyle söyleme niye olmuyasın Rabbim nasip edecek zamanını bekliyor kuzum kendini üzme normalde adetin 2. Günü iğneye başlasaydı bu sorun olmayacaktı sallıyorlar geçe bırakıyorlar insanlar hayal kırıklığına uğruyor geç olsun güç olmasın güzel bir anne olucak inşallah moralini bozma dur bakalım daha tedavin başlamadı mı hemen ümitsizliğe kapılma Allahım kucağını dolduracaktır inşallah az daha sabır lazım 🤲🥹❤️
Bugün ikinci günüm kuzum aslında geriden gelen 4 folikülüm varmış ama beşincisi 14 mm olmuş. Şimdi iğneye başlarsa 14 mm olan çatlayacak yakın zamanda ve onu çatlamadan alması gerektiği için diğerleri çöp olacak. Doktorum da dedi ki bu iyi bir ay değil tedaviye başlamak için senden çok daha fazla yumurta toplayabiliriz. Estrofem verdi günde 3 kez bir hafta kullanıp haftaya cumartesi tekrar kontrole gideceğim. O zaman bakıp eğer bu büyük olan folikülün büyümesi gerilemişse küçülmüşse iğne tedavisine başlayarak diğerlerini de büyütecek yani aslında büyümeyi kontrol altına almak için böyle yaptı. Tek yumurtayla risk almak ve tekrar yumurta toplama sürecine girmek doktorum da ben de istemedik. İçi boş olma ihtimali de var çünkü. En azından 3-4 tane olsun diye düşündü sanırım. Bilmiyorum yani diğer adetim de 23 nisan civarına denk geliyor. Kafam çok karışık kendimi iyi hissetmiyorum

Bugün ikinci günüm kuzum aslında geriden gelen 4 folikülüm varmış ama beşincisi 14 mm olmuş. Şimdi iğneye başlarsa 14 mm olan çatlayacak yakın zamanda ve onu çatlamadan alması gerektiği için diğerleri çöp olacak. Doktorum da dedi ki bu iyi bir ay değil tedaviye başlamak için senden çok daha fazla yumurta toplayabiliriz. Estrofem verdi günde 3 kez bir hafta kullanıp haftaya cumartesi tekrar kontrole gideceğim. O zaman bakıp eğer bu büyük olan folikülün büyümesi gerilemişse küçülmüşse iğne tedavisine başlayarak diğerlerini de büyütecek yani aslında büyümeyi kontrol altına almak için böyle yaptı. Tek yumurtayla risk almak ve tekrar yumurta toplama sürecine girmek doktorum da ben de istemedik. İçi boş olma ihtimali de var çünkü. En azından 3-4 tane olsun diye düşündü sanırım. Bilmiyorum yani diğer adetim de 23 nisan civarına denk geliyor. Kafam çok karışık kendimi iyi hissetmiyorum

Tabi ki kuzum tüp bebekte tek yumurtayla olmaz en az 3 yada 4 olsun ki şansın artsın şimdi anladım geç olsun güç olmasın buna niye üzüldün hayatım belki bundan sonra ki adetle başlaman daha iyi olacak biz bilemeyiz Rabbim bilir o zaman sevindim senin adına umut hala var inşallah sonunda güzel olucak sakın moralini bozma tamam mı canım benim Allahtan ümit kesilmez 🤲🥰👼

Tabi ki kuzum tüp bebekte tek yumurtayla olmaz en az 3 yada 4 olsun ki şansın artsın şimdi anladım geç olsun güç olmasın buna niye üzüldün hayatım belki bundan sonra ki adetle başlaman daha iyi olacak biz bilemeyiz Rabbim bilir o zaman sevindim senin adına umut hala var inşallah sonunda güzel olucak sakın moralini bozma tamam mı canım benim Allahtan ümit kesilmez 🤲🥰👼
Çok hazırlamıştım kendimi bu ay başlayacağız diye. Geçen hafta da 5-6 folikül görmüştük çok sevinmiştik. Şimdi böyle olunca çok modum düştü. Yumurtlayamıyorum bile resmen

Birşey olmaz belki Mayıs ayına denk gelmesi gerekiyormuş kendini yıpratma üzme moralini yüksek tut yumurtalarına da zarar verme pozitif ol ben inanıyorum olacak Allah’ın izniyle biz daha buradayız senin sürecini hep beraber takip edeceğiz yalnız değilsin tamam mı kuzum 🤲🥹🥰👼

Evet ben adet sonrası hemen yumurtluyorum kuzum ya doktorumla bunu konuşucam haftaya en azından diğer adete kadar belki kullanabileceğim bi ilaç vardır. Hiç umudum kalmadı ben anne olamıcam galiba
Belki bana verdikleri burun spreyi synarela o erken yumurtlama ihtimalini engelliyor. Duam seninle canım. Pes etme 🤲🏻

Çok hazırlamıştım kendimi bu ay başlayacağız diye. Geçen hafta da 5-6 folikül görmüştük çok sevinmiştik. Şimdi böyle olunca çok modum düştü. Yumurtlayamıyorum bile resmen
Canım benim böyle yaparsan tedavide başarıya ulaşamazsın demek ki şu an olmaması hayırlıymış lütfen kendini üzme düşünüp kafanı yorma akışına bırak en kötü diğer adetle başlayacaksın Allahım inşallah kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah dilerim ikizlerin olur Amin 🤲😍👼👼

Canım benim böyle yaparsan tedavide başarıya ulaşamazsın demek ki şu an olmaması hayırlıymış lütfen kendini üzme düşünüp kafanı yorma akışına bırak en kötü diğer adetle başlayacaksın Allahım inşallah kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah dilerim ikizlerin olur Amin 🤲😍👼👼
Sağol canım allah razı olsun desteğin için

Sağol canım allah razı olsun desteğin için

Ne demek kuzum hepimiz aynı yoldayız herkesin hikayesi farklı sadece ama duygularımız mücadelemiz aynı seni burada bekliyoruz ve sürecini beraber takip edeceğiz Allah’ın izniyle yeter ki sağlığın yerinde olsun Rabbimin yardımıyla gerisi gelecektir inşallah şimdi iyi düşün iyi olsun seneye mucizelerimizle beraber bayrama girmek nasip olsun inşallah 🤲🥰🫶🏻👼👼

Canım bana da gerçi geçen ay adetinin ilk döngüsü ara demişlerdi ve öyle kan testi dışında hicbisey yapmamisken. Ben yanlış anladım diye içimden geçti. O Geçen ay dönemde. Geçen seferde cuma olmuştu. Arayınca 14 gün sonrasına randevu verdiydiler. Neden öyle oldu tam anlayamamistim. 14ünde reçete yazdiydilar arayın ve başlayacaksınız demistiler. Işte şimdi bekliyorum. mayala katar mayala katar sen bu arada kadın doktoruna da mı paralel gidiyorsun ya da sadece kiWu ya mi? Aşırı ilgili değil gibi KiWu sanki. Ama önyargı yapmam doğru olmaz daha çok başındayız çünkü tedavinin

Sagol canım bir tane embriyo yapmamızı önerdi doktor, öyle de yaptık inşallah tutunur🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥹11 gün sonra kan testi dedi o zamana kadar dayanamam da 😐🙄hadi inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim anneciğine sıkı sıkı tutunur Amin diğer kardeşini de bebeğin büyüyünce transfer edersiniz inşallah Amin peki tarih olarak ne zaman test 🤲🥹❤️

Kızlar çıktım opudan. Maalesef tek olan folikülde boş çıktı içinde yumurta yok. O kadar ağladım ki hala da ağlıyorum sanki içimi tamamen boşalttılar :((( 2 ay sonra tekrar bakalım dedi. Rabbim şuan tedavisi devam eden arkadaşlara yardım etsin. Kimseyi umutsuz bırakmasın. Sizi uzaktan takip ediyor olcam. Çok benimsedim sizleri merak ederim. İnşallah güzel haberlerinizi alırım. Kendinize çok iyi bakın 🙏
Canım üzme kendini diyeceğim ama biliyorum üzüleceksin 😔Çoğumuz bu hayal kırıklıklarını yaşadık ama pes etmedik Lütfen sende pes etme 🙏Güçlenerek tekrar başla 🙏Umudunu yitirme🙏

Canım bana da gerçi geçen ay adetinin ilk döngüsü ara demişlerdi ve öyle kan testi dışında hicbisey yapmamisken. Ben yanlış anladım diye içimden geçti. O Geçen ay dönemde. Geçen seferde cuma olmuştu. Arayınca 14 gün sonrasına randevu verdiydiler. Neden öyle oldu tam anlayamamistim. 14ünde reçete yazdiydilar arayın ve başlayacaksınız demistiler. Işte şimdi bekliyorum. mayala katar mayala katar sen bu arada kadın doktoruna da mı paralel gidiyorsun ya da sadece kiWu ya mi? Aşırı ilgili değil gibi KiWu sanki. Ama önyargı yapmam doğru olmaz daha çok başındayız çünkü tedavinin
Tüp bebek yaptığım için bu süreçte kadın doktoruma gitmiyorum sadece Kiwuya gidiyorum süreçlerim bitene kadar hatta pozitif olsa bile ilk kese kalp atımına onlar bakacak herşey yolundaysa kadın doktoruna artık yönlendirecek şu an kadın doktorluk durumda değiliz onlar yapıyor herşeyi ben de Mart ayının 4 de gittim kan tahlili yaptılar ve konuşma yaptık dedi kan sonucun iyi çıkarsa ararım reçeteyi yollarım ve kan sonucum iyi çıkınca reçeteyi yolladılar ben de pazartesi günü adet oldum kliniği aradım bana dedi filan günler filan saatte iğneleri vur pazartesi günü sabah 08:00 yada 09:00 burada ol hem kan alınacak hem ultrason işte yoğunluk olduğu için öyle hissetmişsindir ama sürece girdiğinde seninle ilgileniyorlar ön planda tutuyorlar rahat ol sen ama üstünde dur sürekli ara sor iğnelere başlayana kadar onlar sana söyleyecek iğneleri ne zaman yapman gerektiğini 🥰

Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim anneciğine sıkı sıkı tutunur Amin diğer kardeşini de bebeğin büyüyünce transfer edersiniz inşallah Amin peki tarih olarak ne zaman test 🤲🥹❤️
Amin canım Amin😍🤲🏻Iyiki varsınız ya moral veriyorsunuz🥰 Sen de en yakın zamanda güzel haberini verirsin Amin🤲🏻🤲🏻🤲🏻 11gun dedi de 8 Nisana denk geliyor🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Aslında en son gittiğimde reçeteleri yazdılar ve aramami söylediler. Bugün öglen oldum. Aradım direk ve tlfnlara bakan kişi pazartesi arayacağız o vakte kadar burun spreyini alın dedi. Ben de geç olmuyor mu dedim hayır pazartesi 3.gün dedi zaten o 3. gün Akşam iğneyi yapacaksiniz bir ihtimal dedi. Korktum bişey mi var dedim. Hayır dedi ödemeyi yapmışsınız vs. gibi biseyler söyledi. Bir de 0.4 demişlerdi, bugün tlfna çıkan sekreter tam 4 değil dedi. Isteo vakitten sonra umudum kırıldı az gibi Şimdi iyice panikledim gibi.
Hayır merak etmeyin normal. İlk görüşme 3. gün oluyor zaten. Biz 3. Gün görüştük iğneye bikaç gün sonra başladık

Kızlar çıktım opudan. Maalesef tek olan folikülde boş çıktı içinde yumurta yok. O kadar ağladım ki hala da ağlıyorum sanki içimi tamamen boşalttılar :((( 2 ay sonra tekrar bakalım dedi. Rabbim şuan tedavisi devam eden arkadaşlara yardım etsin. Kimseyi umutsuz bırakmasın. Sizi uzaktan takip ediyor olcam. Çok benimsedim sizleri merak ederim. İnşallah güzel haberlerinizi alırım. Kendinize çok iyi bakın 🙏
Doraca Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Ben de sabah opu oldum 22 yumurta toplandı bi aksilik olmazsa perşembe transfer ederiz dedi doktor.
40 yaş üstü ilk defa bu kadar yumurta gördüm dedi, sonuca da ulaşırlar inşallah. Umut olsun diye yazdım sana da. Yaş da önemli değil, Allah ol derse olur.
Eşimin spermi ileri hareketlilik 1di sadece, bir aydır beslenmesine çok dikkat ettik, ceviz kuru üzüm dut avokado antioksidan yüklü şeyler yedik hep. Bi de antioksidan vitamin kullandı, çok düzenli olmasa da kuyruk yağı kremi kullandık ikimiz de. Bunlar doktor önerisi değildi ama ben zararı olmaz diye duyduklarımı yapmak istedim. Bugün onun spermi hareketli 35 çıktı. Allahın izniyle beslenme artışa vesile oldu belki de.
Tabii embriyo olacak mı ne kalitede olacak tutacak mı bilmiyorum ama bu artışı görmek heyecanlandırdı beni. opu kararı hızlı oldu diye cinsel perhiz süresi çok kısa oldu. Ona rağmen sperm iyi dedi doktor. Sonu da iyi olsun inşallah.
Allahtan hayırlısını istiyoruz hep ama pozitif sonuca da hevesleniyoruz 🤲🏻🤲🏻

Kızlar günaydın. Doktordan çıktım şimdi haberler kötü. Yumurtamın biri çok büyümüş 14 mm diğerleri de çok küçük kalmış. Doktor estrofem verdi bir hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. Yumurtayı küçültebilirsek iğne tedavisine başlayacak. Küçültemezsek diğer adete kalacak. Tek yumurtayla devam etmek istemiyor. Başına böyle bişey gelen var mı çok moralim bozuldu ☹️ mayala katar mayala katar
Canim benim başıma geldi. İlk opu'dan sonraki adette gittim doktorum birtanesi çok büyümüş diğerleri küçük kalmış simdi ignelere baslasak iki günde çatlar digerleri küçük kalir o kadar yoldan geliyorsunuz tedavide zaten masrafli ardindan varken tek yumurta icin masrafa girmeyin hem bu ay dinlenmiş ol dedi ve o ay ertekendi.eger o ay tedavi olsaydim tek yumurtam bile öncesinde catlayip tedavim bosa gidecekti. Diğer ay da 5 tane toplandi ama 5. Gune bir tane kaldi ama olsun hic kalmamadindan iyidir. En doğrusunu doktorun bilir canım canını sıkma. Geç olsun güç olmasın

Back
X