Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Doktor aradı transfere gidiyorum sadece 2 tane embriyo kalmış 🥴ne olur benim için dua edin🤲🏻🤲🏻🤲🏻sizce 2 sini de transfer yapsak mı yoksa birini dondursak mı? Ben iki tane istiyorum da, doktor birini dondurursak şans daha yüksek olur dedi🙄bilemiyorum ki🤷🏼‍♀️ Bu arada opu pazartesi olmuştum.
Canım doktorun en iyisini bilir bence en tecrübelisi o aramızda😁 Ama bende 2 tane istedim. Sebebini gidince sor aklına yatmazsa 2 istersin yinee. İnşallah en yakın zamanda tutunur bebişin sana🥰🙏🏼

Canım doktorun en iyisini bilir bence en tecrübelisi o aramızda😁 Ama bende 2 tane istedim. Sebebini gidince sor aklına yatmazsa 2 istersin yinee. İnşallah en yakın zamanda tutunur bebişin sana🥰🙏🏼
InsAllah canım benim sana da 🤲🏻sanki adet olucakmisim gibi daha varmadık da inşallah da adet olmam hastane bize 2saat uzaklıkta 🥴

Merhabalar benim bugün 5.gün embiriyolarımdan haber geldi 2 tanesi AA 3 tanesi BB kalitede toplam 5 adet donduruldu yani sizce nasıl nette yazan bilgilerdense burada tecrübeler daha kıymetli 💐

Bugün adet olduğunda telefon açtın mı normalde ilk gün arıyorsun onlar sana termin veriyorlar ne zaman hangi saat de ignelerini vuracaksın
KiWu nun Notfall numarasını buldum, aradım pazartesi hem dördüncü gün bu panikletti. Bana telefonda evet pazartesi arayacağız dedi burun spreyini almaya devam edin dedi . Bundan sebep burun spreyini alıyorsunuz ihmal etmeyin dedi. Bir bilseler nasıl meraklıyım iğneye başlamaya 😂. 48 saat demek bitmek bilmeyen bir sürec. Şimdi böyle olsa 300lük iğne var 9 kerelik 2 çatlatma iğnesi ve diğer ilaçlar. Nisanın ortasına sanırım transfer olur gibi hissediyorum inşallah 🥰🤲🏻

Son düzenleme:
Bir önceki reglide e2 129, fsh 4,6 çıktı. Sanırım biz diğer döngüyü beklicez gibi duruyor
Değerlerin iyi aslında ama doktorun daha iyi bilir. Ben ne dediyse yaptım valla o benden daha çok üzüldü. Elimi sımsıkı tuttu üzülme başarcaz dedi 🥹 2 ay dinlencem artık bu sürede hem zayıflarım hem kafamı dinlemiş olurum.

Değerlerin iyi aslında ama doktorun daha iyi bilir. Ben ne dediyse yaptım valla o benden daha çok üzüldü. Elimi sımsıkı tuttu üzülme başarcaz dedi 🥹 2 ay dinlencem artık bu sürede hem zayıflarım hem kafamı dinlemiş olurum.
Kıyamam sana kocaman sarılıyorum 🩷 amh düşüklüğünün sebebi ne peki? Benim çikolata kistlerim var

Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin 🧿🤲 rabbim 2 pozitifi de göstersin inşallah 🤲🤲 bende yakinlarima söylemedim sonra olumsuz olursa kimsenin teselli etmesine bile dayanamam diye 😥 ama iyi sonuç alirsamda 12. Haftaya kadar söylemem diye düşünüyorum bilmiyorum o günleri bi görelim de inşallah 🤲🤲 benim bugün kontrolüm vardi. Herşey normal son kontrolüm ayin 3 de yine Herşey yolunda giderse 9 nisan da transfer kismetse 🥰🥰
Ya o pek öyle olmuyo 😂 öğrenince hemen söylemek istiyosun zaten doktor keseyi görmek için çağırıyor onun üstüne bide kalp atışını duydunmu saklamak zor zaten sevinçten ne yapacağını bilmiyosun 😂😂 Nisan 21 de falan da sonucu alıcaksın o zaman hadi inşallah güzel olcak yaa ❤️

Kıyamam sana kocaman sarılıyorum 🩷 amh düşüklüğünün sebebi ne peki? Benim çikolata kistlerim var
Ya yaşım 40 anneden dolayı erken menopoz riski de var. Ablamlarda da aynı olay olmuştu. Bide benim miyomlar çok büyüktü uzun süre de benle kalmış evlendikten sonra farkettik. Onlarda yumurta baskılıyormuş. ameliyatla aldık ama tabi en büyük etken anneden gelen genetik.

Kızlar çıktım opudan. Maalesef tek olan folikülde boş çıktı içinde yumurta yok. O kadar ağladım ki hala da ağlıyorum sanki içimi tamamen boşalttılar :((( 2 ay sonra tekrar bakalım dedi. Rabbim şuan tedavisi devam eden arkadaşlara yardım etsin. Kimseyi umutsuz bırakmasın. Sizi uzaktan takip ediyor olcam. Çok benimsedim sizleri merak ederim. İnşallah güzel haberlerinizi alırım. Kendinize çok iyi bakın 🙏
Canım çok üzüldüm 😔 ağla içini boşalt sakın ama sakın içine atma.
İki ay tekrar rahim dinlendirmemi veya bu iki ay ilaç mı kullanacaksın?

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Doktor aradı transfere gidiyorum sadece 2 tane embriyo kalmış 🥴ne olur benim için dua edin🤲🏻🤲🏻🤲🏻sizce 2 sini de transfer yapsak mı yoksa birini dondursak mı? Ben iki tane istiyorum da, doktor birini dondurursak şans daha yüksek olur dedi🙄bilemiyorum ki🤷🏼‍♀️ Bu arada opu pazartesi olmuştum.
Canım transferin hayırlı olsun inşAllah şimdiden.
Eğer ki doktorun öyle tavsiye ediyorsa kesinlikle öyle devam et. Şimdi bizler özgeçmişini ve değerlerini bilmediğimiz için, bilsekte yorumlamayız sanırım

Kızlar bişi sorucam Sucuk bizim kendi kurbandan danadan yapıldı onu kızartmayıp kaynatsam yağı baharatı çıkıyor öyle sorun olmazmı
Emin değilim ama sanırım satın alma sucuklarda içinde ne olduğu bilinmediği için yasak, yani yenilmemesi daha sağlıklı.
Baharata vs birşey demiyorlar zaten

Hanımlar ben bugün muayenede keseyi gördüm çok şükür 🥹🥹
Çok duygulandım ve tutamadım kendimi 🥹
Doktorum her şey çok iyi içi de dolu gibi ama 2hafta sonra net bir şey diyeceğim dedi
Ultrason fotoğrafı ve videosu verdiler ve gerçekten minicik bir mucize gözüküyor içinde 🥹

Allahım her kese her isteyene nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım 🤲🏻💕💕

Hanımlar ben bugün muayenede keseyi gördüm çok şükür 🥹🥹
Çok duygulandım ve tutamadım kendimi 🥹
Doktorum her şey çok iyi içi de dolu gibi ama 2hafta sonra net bir şey diyeceğim dedi
Ultrason fotoğrafı ve videosu verdiler ve gerçekten minicik bir mucize gözüküyor içinde 🥹

Allahım her kese her isteyene nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım 🤲🏻💕💕
Maşallah 🧿 sübhanallah çok sevindim senin adına çok şükür hamdolsun Rabbime inşallah sağlıcakla büyüsün gelsin annesinin kucağına inşallah Amin 🤲🥰

Back
X