- 4 Aralık 2024
- 3.169
- 2.883
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #7.741
Yeni gördüm mesajınızı. Teşekkür ederim evet tekrarladım iki gün arayla 108 ve 238 olarak yükseldi. 10 gün sonra kese görmeğe gidicem inşallah![]()
Maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni gördüm mesajınızı. Teşekkür ederim evet tekrarladım iki gün arayla 108 ve 238 olarak yükseldi. 10 gün sonra kese görmeğe gidicem inşallah![]()
Canım benim sana ne desem yüreğinin yangınını dindiremem Rabbim kalbine yüreğine ferahlık versin inşallah inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah sana sımsıkı sarılıyorumDeğerlerin iyi aslında ama doktorun daha iyi bilir. Ben ne dediyse yaptım valla o benden daha çok üzüldü. Elimi sımsıkı tuttu üzülme başarcaz dedi2 ay dinlencem artık bu sürede hem zayıflarım hem kafamı dinlemiş olurum.
Çok saol kuzumCanım benim sana ne desem yüreğinin yangınını dindiremem Rabbim kalbine yüreğine ferahlık versin inşallah inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah sana sımsıkı sarılıyorum![]()
Arkadaşlarım hepinize ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte, mutlu, sağlıklı bayramlar diliyorum![]()
Çok saol kuzumhepinizden müjdeli haberleri bekliyorum. Pes etmek yok devam
![]()
KiWu nun Notfall numarasını buldum, aradım pazartesi hem dördüncü gün bu panikletti. Bana telefonda evet pazartesi arayacağız dedi burun spreyini almaya devam edin dedi . Bundan sebep burun spreyini alıyorsunuz ihmal etmeyin dedi. Bir bilseler nasıl meraklıyım iğneye başlamaya. 48 saat demek bitmek bilmeyen bir sürec. Şimdi böyle olsa 300lük iğne var 9 kerelik 2 çatlatma iğnesi ve diğer ilaçlar. Nisanın ortasına sanırım transfer olur gibi hissediyorum inşallah
![]()
Merhabalar benim bugün 5.gün embiriyolarımdan haber geldi 2 tanesi AA 3 tanesi BB kalitede toplam 5 adet donduruldu yani sizce nasıl nette yazan bilgilerdense burada tecrübeler daha kıymetli![]()
Amin inşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin çok zor bir süreç benim 2. Denememdi 10 yıllık bir mucizem dilerim Allah'tan sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin inşallah
Kızlar bişi sorucam Sucuk bizim kendi kurbandan danadan yapıldı onu kızartmayıp kaynatsam yağı baharatı çıkıyor öyle sorun olmazmı
Kızlar günaydın. Doktordan çıktım şimdi haberler kötü. Yumurtamın biri çok büyümüş 14 mm diğerleri de çok küçük kalmış. Doktor estrofem verdi bir hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. Yumurtayı küçültebilirsek iğne tedavisine başlayacak. Küçültemezsek diğer adete kalacak. Tek yumurtayla devam etmek istemiyor. Başına böyle bişey gelen var mı çok moralim bozuldu![]()
mayala katar
Oh hamdolsun kuzum benim gözünaydın olsun saglıkla ilerlesin bitanmHanımlar ben bugün muayenede keseyi gördüm çok şükür
Çok duygulandım ve tutamadım kendimi
Doktorum her şey çok iyi içi de dolu gibi ama 2hafta sonra net bir şey diyeceğim dedi
Ultrason fotoğrafı ve videosu verdiler ve gerçekten minicik bir mucize gözüküyor içinde
Allahım her kese her isteyene nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım![]()
Merhaba canım, umarım işinize yarar ultrasonum![]()
Amin canım, inşaALLAH sıradaki bekleyenlere nasip etsin RABBİM bian önce aminn![]()
Canım Synarela diye bir sprey. Sabah akşam alınıyor. Erken yumurtlamayı engelliyor tahminimce. Hatte 2 hafta oldu kullanıyorum, adetimin gecikmeli gelebileceğini de söylediler. Sade 2 gün gecikti. İnşallah caniminici. Olsa da bir buluşma göbişler ve doğmamış ponciklerle yapsakÇok sevindim senin adına aynen bizlerde nasıl paniklik var bir bilselerburun spreyi niçin canım ilk defa duydum
inşallah canım hayırlısıyla güzel geçer sürecin Amin
![]()
Canım Synarela diye bir sprey. Sabah akşam alınıyor. Erken yumurtlamayı engelliyor tahminimce. Hatte 2 hafta oldu kullanıyorum, adetimin gecikmeli gelebileceğini de söylediler. Sade 2 gün gecikti. İnşallah caniminici. Olsa da bir buluşma göbişler ve doğmamış ponciklerle yapsak![]()
Canim kac hafta kac gunlukken duydun minik topiklerii masaallahAmin inşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin çok zor bir süreç benim 2. Denememdi 10 yıllık bir mucizem dilerim Allah'tan sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin inşallah
Amin canım sağol çok ağladım ama daha iyiyim. Acaba aynı süreci yaşayan var mıCanım benim inşallah hakkında hangisi hayırlısı o olsun Rabbim çok uğraştırmadan nasip etsin inşallah üzme canını belki vakti değil zamanını bekliyor inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah![]()
Amin canım sağol çok ağladım ama daha iyiyim. Acaba aynı süreci yaşayan var mı
Negatif oldu maalesef tabloya yazabilirsiniz
Evet ben adet sonrası hemen yumurtluyorum kuzum ya doktorumla bunu konuşucam haftaya en azından diğer adete kadar belki kullanabileceğim bi ilaç vardır. Hiç umudum kalmadı ben anne olamıcam galibaDaha yeni adet olmadın mı ne çabuk yumurta büyümüş Oyy canım benim sana sımsıkı sarılıyorumherşey güzel olucak Allah’ın izniyle
![]()
Negatif oldu maalesef tabloya yazabilirsiniz