- 23 Ekim 2024
- 1.190
- 1.681
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
- #15.161
Ay hadi bakalımNeyseki yalnız değilmişimbende de hiç bişey yok. İnsanların midesi bulanmaya başladı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi bakalımNeyseki yalnız değilmişimbende de hiç bişey yok. İnsanların midesi bulanmaya başladı
![]()
Kese randevunuzu değer kaçken vermişlerdi?Benimkide bana inatla yazmıyor
Yok canım cuma gideceğim inşallah kese için.cuma 5+3 oluyorum benim hesaplamama göre, hani o sıralarda gideyim belki yolk sac görürüm diye düşündüm
Susuyorum ya susuyorumKız herşey yolunda ben kızım da hiç kusmadım çok güzel geçmişti o konuda her gebelik bir olmuyor kimi hastanelerde geçiriyor kimi dışarda düğünlerdeama en güzeli rahat konforlu gebelik
herşey yolunda sen rahat ol
Ah canım güldürdün beni 10. Gün cumartesiye denk geldiği için o gün çalışmıyorlar onun için pazartesi günü uygun dedi![]()
![]()
Canım bence bunu diyen tutunmadan bahsediyordur .Çünkü dediğin gibi embriyolar zaten döllenmiş oluyor . Tutunma geç olabilir belki bilmiyorumKızlar birde tüp bebekte geç döllenme denen şey tamamen hurafeymiş burda insanları rahatlatmak için söylenen doğru bilinen yanlış, çünkü mantıken bize döllenmiş embriyo koyuyorlar zaten, 5 günlük veya 3 günlük, örnek veriyorum ben 7 nisan transfer oldum 5.gün embiryo, bu hesaba göre 2 nisan benim döllenmem oldu gibi baz alman lazım
Çok teşekkür ederim canimm ,sen nasilsinSelam kizçeler nasılsınız, pozitif görenler hepiniz adına çok sevindimAllah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin @La tahzennn P Paradisee @Nazura
Seninle ayni fikirdeyim. Birisi bana da geç döllenme olabilir demişti ben yanlisiniz var geç tutunmadir o demistim. aslinda zaten bize transfer edilen yumurta ile spremin döllenmiş hali yani embriyo.Kızlar birde tüp bebekte geç döllenme denen şey tamamen hurafeymiş burda insanları rahatlatmak için söylenen doğru bilinen yanlış, çünkü mantıken bize döllenmiş embriyo koyuyorlar zaten, 5 günlük veya 3 günlük, örnek veriyorum ben 7 nisan transfer oldum 5.gün embiryo, bu hesaba göre 2 nisan benim döllenmem oldu gibi baz alman lazım
Doktor kontrolün ne zamandı canım.Sat 14 Mart transfer 3 Nisan 5.gün embriyosu canım amin inşaallah
Canım ben sadece iki kere kan verdim değerle alakalı vermiyor bana dr, 2.test tarihinden 1 hafta sonra gidebilirsin kese için diyor, ben keseyi kendi kadın doğum doktorumda görücem, tüp bebek doktorum keseye değil direk kalp atışına çağırıyor. En son cuma günü değerim 693 geldi 11.gün transferden sonra, bu cumada keseye gidcemKese randevunuzu değer kaçken vermişlerdi?
Son adet tarihine göre 5+3. ŞuanAy hadi bakalımsenin kaç hafta şu an
Evet kuşum o öyleymiş, ama geç tutunma doğru olabilir bakSeninle ayni fikirdeyim. Birisi bana da geç döllenme olabilir demişti ben yanlisiniz var geç tutunmadir o demistim. aslinda zaten bize transfer edilen yumurta ile spremin döllenmiş hali yani embriyo.Geç döllenme doğal yolla gebelik için geçerli olabilir
![]()
Canım kendi doktorum perşembeye dedi . Ama ben oraya devam edemeyeceğim çok pahalı muayenehane ücreti .Yaşadığım yerde başka doktora gideceğim .Bugun gitmek istiyorum .Gideceğim büyük ihtimal bu arada seninle sat aynıDoktor kontrolün ne zamandı canım.
Ay ben bir önceki gebeliğimde 5+3 bulantıda yerlerdeydimSon adet tarihine göre 5+3. Şuan
Ya doktorum aradı da kimyasal olabilir 10. Günde daha fazla yüksek bekliyoruz normalde dedi moralim bozulduCanım 5 ve üzeri gebelik sayıyorlar dilerim inşallah iki gün sonra değerlerin katlanmış olsun Amin![]()
Anladım canım hayırlısıyla görün inşallah bu cumaCanım ben sadece iki kere kan verdim değerle alakalı vermiyor bana dr, 2.test tarihinden 1 hafta sonra gidebilirsin kese için diyor, ben keseyi kendi kadın doğum doktorumda görücem, tüp bebek doktorum keseye değil direk kalp atışına çağırıyor. En son cuma günü değerim 693 geldi 11.gün transferden sonra, bu cumada keseye gidcem
Böyle olup da sonucu yükselen var mıYa doktorum aradı da kimyasal olabilir 10. Günde daha fazla yüksek bekliyoruz normalde dedi moralim bozuldu
Ya doktorum aradı da kimyasal olabilir 10. Günde daha fazla yüksek bekliyoruz normalde dedi moralim bozuldu
Anladım canım hayırlısıyla görün inşallah bu cumamorceylan da kese gorecekti .
Ya benim değerim düşük geldi de çok korkuyorum kimyasal oluyor diye. Bu değerden sonra (41) yükselir mi ? Bu değer 3.gun olmasıyla ve geç tutunmasiyla açıklanabilir mi sence ?
Çok teşekkür ederim mayalamCanım korkma önemli olan yarın yaptırdığın kan sonucu önemli düzenli %65 artış göstermişse sağlıklı devam ediyor demektir aklına kötü şeyler getirme![]()
Kimyasal gebelik adetle mi atılıyor peki nasıl oluyorMoralini bozma Allahtan ümit kesilmezşöyle söylim 10. Gün en az 50 değer beklenir önemli olan senin iki gün sonraki kan değerin düzenli artarsa var yoksa maalesef benim aklımada kimyasal gebelik geldi
![]()