• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_7296.webp

Selam hanımlar, öncelikle Rabbim bu mübarek aylarda isteyen hak eden herkese annelik duygusunu nasip etsin. Ben 10 Mart pazartesi günü 3. Gün embriyo transferi oldum. Üniversite hastanesinde işlem yapıldı ve sadece embriyomun transfere uygun olduğu söylendi ancak kalitesi hücresi vs bilmiyorum transfere uygun kalitede dendi. Bugün 9. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonuç negatif. Cuma günü kan tahlili için gideceğim zaten ancak sorum şu ki idrarda 3.gün embriyosu ne zamana çıkar? Bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var💖 şimdiden teşekkür ederim 🙏
Aleyküm selam 👋 Amin inşallah bazen 3. Gün embriyosu erken çıkmayabilir idrara geç yansıyabilir moralini bozma inşallah pozitifti görürsün Allah’ın izniyle 🤲

Aylar oldu içmeyeli 😭 afiyet olsun cnm şifa olsun
Sagol canım benim neden rahatsız mı ediyor seni bende biri gelirse bir yere gidersem eskiden demirim çok düşükken oturduğum yerde burnuma kahve kokusu geliyordu koşar kahve yapardım demir ilaçlarımı içtiğimden belli öyle eskisi gibi canım çekmiyor birisi olursa eşlik ederim 😍🌸

Sagol canım benim neden rahatsız mı ediyor seni bende biti gelirse bir yere giderse eskiden demirim çok düşükken oturduğum yerde burnuma kahve kokusu geliyordu koşar kahve yapardım demir ilaçlarımı içtiğimden belli öyle eskisi gibi canım çekmiyor birisi olursa eşlik ederim 😍🌸
Midemden dolayı dokunuyor cnm 😔 çokta severim ama yasak arda yinede kaçamak yapıyorum tabi 🤣

Back
X