- 4 Aralık 2024
- 2.453
- 2.130
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #5.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleyküm selamSelam hanımlar, öncelikle Rabbim bu mübarek aylarda isteyen hak eden herkese annelik duygusunu nasip etsin. Ben 10 Mart pazartesi günü 3. Gün embriyo transferi oldum. Üniversite hastanesinde işlem yapıldı ve sadece embriyomun transfere uygun olduğu söylendi ancak kalitesi hücresi vs bilmiyorum transfere uygun kalitede dendi. Bugün 9. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonuç negatif. Cuma günü kan tahlili için gideceğim zaten ancak sorum şu ki idrarda 3.gün embriyosu ne zamana çıkar? Bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım varşimdiden teşekkür ederim
![]()
Ohhh afiyet şeker olsun
Ben burdayım ama kahve içemiyorumHu hu nerde bu grubun kızçeleri hani kahve içecektik![]()
Olsun sende su içersinBen burdayım ama kahve içemiyorummideme dokunuyor
![]()
Aylar oldu içmeyeli
Afiyet bal şeker olsun canım ben bugünkü hakkımı bitirdim günde bir tane yeter
Çay ve tursuyla size eşlik ediyorumOlsun sende su içersin![]()
Ama dikkat canım tuzlu ödem yaparÇay ve tursuyla size eşlik ediyorumyani zaten severdim de şuan her dakka turşu yiyorum
diğer hamileliğimde böyleydi
![]()
Sagol canım benim neden rahatsız mı ediyor seni bende biri gelirse bir yere gidersem eskiden demirim çok düşükken oturduğum yerde burnuma kahve kokusu geliyordu koşar kahve yapardım demir ilaçlarımı içtiğimden belli öyle eskisi gibi canım çekmiyor birisi olursa eşlik ederimAylar oldu içmeyeliafiyet olsun cnm şifa olsun
Oh afiyetÇay ve tursuyla size eşlik ediyorumyani zaten severdim de şuan her dakka turşu yiyorum
diğer hamileliğimde böyleydi
![]()
Midemden dolayı dokunuyor cnmSagol canım benim neden rahatsız mı ediyor seni bende biti gelirse bir yere giderse eskiden demirim çok düşükken oturduğum yerde burnuma kahve kokusu geliyordu koşar kahve yapardım demir ilaçlarımı içtiğimden belli öyle eskisi gibi canım çekmiyor birisi olursa eşlik ederim![]()
Oh afiyet olsun aynen sen transferlisin çok içme bir dahakine beraber içelimAfiyet bal şeker olsun canım ben bugünkü hakkımı bitirdim günde bir tane yeter![]()
Geçmiş olsunMidemden dolayı dokunuyor cnmçokta severim ama yasak arda yinede kaçamak yapıyorum tabi
![]()
Ben burdayım ama kahve içemiyorummideme dokunuyor
![]()
Bende içmiyorum canım hiç, kokusu bile rahatsız ediyor beniHu hu nerde bu grubun kızçeleri hani kahve içecektik![]()
Ay biz yalnız kaldık deseneBende içmiyorum canım hiç, kokusu bile rahatsız ediyor beniçaycıyım ben
![]()
![]()
Evet ya ondan da korkuyorum ama napim aklıma gelince deli gibi ağzım bir sulaniyor engel olamiyorumAma dikkat canım tuzlu ödem yapar![]()