• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🤣😁 ah canım beni güldürdün cano tabloya yazmışım ya oradan bakıyom ama arkadaşımız pazar mı yada cumartesi evde dayanamayıp evde idrar yapıyor pozitif hatta biz bekle pazartesi günü verirsin tabi insan heyecanlı oluyor hemen verdi öyle aklımda kaldı 😂🤣
Benimde arkadaşımız predictor marka test yaptı onunla aklımda kalmıştı ama sonrasını kaçırmışım 🥹
mayalam tabloda kendimi boş görmek üzüyor bazen kırıcı oluyorsun doldururmusun 😂😂 6aa 6 nisan transfer, lütfen yani işini ihmal ediyorsun 😂

Bayramda neler yapıyorsunuz canlar buralarda pek aktif olan olmaz bir hafta 😂 şahsen ben yohum
Ben tam o hafta doktor kontrolüne gitmek için hazırlanırım büyük ihtimalle birde yakında kimse yok ailelerimiz türkiyede ancak telefonla bitti 😁 akraba varda herkes uzakta oturuyor eşim çalışıyor olacak benim kız okula gidiyor onun için ayrılamayız bir yere gitmek için 🫣🥰

Kızlar pozitif olanlar yada transfer olanlar şimdi veya önceden, böyle transfer zamanına kadar gece gündüz burda aktif olup pozitifi aldıktan sonra bir durulma gelmiyor mu?😂😂 ben ilkinde öyle olmuştum
Bence o durumla bilerek olan bir şey değil.
Uyku hali çöküyor, bazen mide bulantısı vb. Ondan kaynaklı bence 😂
Şükür mide bulantım yok yani tatlı yiyorum kahvaltımıda yapıyorum
Sadece akşam annemle iftarda yemeği fazla yiyemiyorum
Salatada sorun yok ekşili ekşili yemek yiyemeyince salatayı ekmek arası yapıyorum 😂
Yani iştahsızlık olsa o salatalıda yiyemem. Bir garip tuhaf şeyler oluyor bende 😂😂

Benimde arkadaşımız predictor marka test yaptı onunla aklımda kalmıştı ama sonrasını kaçırmışım 🥹
mayalam tabloda kendimi boş görmek üzüyor bazen kırıcı oluyorsun doldururmusun 😂😂 6aa 6 nisan transfer, lütfen yani işini ihmal ediyorsun 😂
😂🤣 Hay hay efenim hemen ekliyorum üstler az kaldı dolacak 🥹🫶🏻

Ben tam o hafta doktor kontrolüne gitmek için hazırlanırım büyük ihtimalle birde yakında kimse yok ailelerimiz türkiyede ancak telefonla bitti 😁 akraba varda herkes uzakta oturuyor eşim çalışıyor olacak benim kız okula gidiyor onun için ayrılamayız bir yere gitmek için 🫣🥰
Buralardayım diyorsun meydanı boş bırakmak olmaz 😂🫶

Yurt dışında bayramlar genelde böyle oluyor. Hep bir burukluk veya eksiklik.
Millet çalışıyor ediyor, anca ne olursa artık

Bence o durumla bilerek olan bir şey değil.
Uyku hali çöküyor, bazen mide bulantısı vb. Ondan kaynaklı bence 😂
Şükür mide bulantım yok yani tatlı yiyorum kahvaltımıda yapıyorum
Sadece akşam annemle iftarda yemeği fazla yiyemiyorum
Salatada sorun yok ekşili ekşili yemek yiyemeyince salatayı ekmek arası yapıyorum 😂
Yani iştahsızlık olsa o salatalıda yiyemem. Bir garip tuhaf şeyler oluyor bende 😂😂
Bence ben hayal93 diye bir tane daha hesap açtım ordan yazıyorum 🤣🤣

Bence ben hayal93 diye bir tane daha hesap açtım ordan yazıyorum 🤣🤣
Hahaha Allahım senide güldürsün 😂😂

Ya bana çok garip geliyordu en başta, herkes diyor midem bulanıyor uyuyorum uykudan kalkamıyorum falan
Bende hiç öyle bir şey yok.
Bi işte bu akşam yemeğindeki gariplik
Sabah kalkıyorum ilaçlar sonrası mesaiye başlıyorum, mesai bitince koltuğa uzanında uyursam uyurum ama bu öncede öyleydi elim boşdaysa uyurdum kendimde hiç bir değişiklik göremiyorum 😂
Anca garip görüp şeyler. Yemek yeme salatayı löp löp ye.

Hahaha Allahım senide güldürsün 😂😂

Ya bana çok garip geliyordu en başta, herkes diyor midem bulanıyor uyuyorum uykudan kalkamıyorum falan
Bende hiç öyle bir şey yok.
Bi işte bu akşam yemeğindeki gariplik
Sabah kalkıyorum ilaçlar sonrası mesaiye başlıyorum, mesai bitince koltuğa uzanında uyursam uyurum ama bu öncede öyleydi elim boşdaysa uyurdum kendimde hiç bir değişiklik göremiyorum 😂
Anca garip görüp şeyler. Yemek yeme salatayı löp löp ye.
benim bulantı dönemlerim kurtuluşumdu salata hep çok yedim, ama dr dışarda yasakladı salata yememi çünkü evde bol bol yıkayıp öyle ye demişti
Canım benimde uyumam için hamile olmama gerek yok 🤣
Tamam canım 5. Gün kalitesi 6aa anladım ekledim çok şükür ilk Nisan transferi kayıt edildi arkandan geliyorum inşallah 🤲🥰
eline sağlık arkadaşım 😍 gel bekliyorum

Back
X