• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E er38 canım negatif düşünme, daha çok erken.
Doktor ne diye çağırdı seni zaten garip. Daha değerin 100de ve he üz test günün gelmedi. Cumartesi günü test günün.
Ben cuma günü vereceğim doktorumla konuştum, hep aynı yerde ver dedi, sende ona dikkat et lütfen.

Pıhtı ile düşmemiştir bebiş endişelenme şu an daha minicik şeker tanesi kadar bir şey yavrucak 🤩😍😍💕💕
İnş kuzum ne Diim ama analık nasıl bişey 9 ay bu stres

Hahaha Allahım senide güldürsün 😂😂

Ya bana çok garip geliyordu en başta, herkes diyor midem bulanıyor uyuyorum uykudan kalkamıyorum falan
Bende hiç öyle bir şey yok.
Bi işte bu akşam yemeğindeki gariplik
Sabah kalkıyorum ilaçlar sonrası mesaiye başlıyorum, mesai bitince koltuğa uzanında uyursam uyurum ama bu öncede öyleydi elim boşdaysa uyurdum kendimde hiç bir değişiklik göremiyorum 😂
Anca garip görüp şeyler. Yemek yeme salatayı löp löp ye.
Bende pozitifi gördükten sonra nir miskinlik başladı ve ağzımda zehir gibi bir tad var. O yüzden yemek yemek istemiyorum hiç ama salatayı hapur hupur götürüyorum ekşili ekşili ohhhh 😅

Benimde arkadaşımız predictor marka test yaptı onunla aklımda kalmıştı ama sonrasını kaçırmışım 🥹
mayalam tabloda kendimi boş görmek üzüyor bazen kırıcı oluyorsun doldururmusun 😂😂 6aa 6 nisan transfer, lütfen yani işini ihmal ediyorsun 😂
Ayy benimde 2 Nisan inşallah bi aksilik olmazsa canım 🥰 Ayy çok yakınmışızz💃🏻🙏🏼

Back
X